Galatasaray Türk Telekomla birleşecek mi?

kez katıldığı Eurolig’de çeyrek finalin kapısından dönen G.Saray’da yönetim erkek basketbola dev yatırım yapıyor.

Aysal, “Avrupa’da ses getirecek bir takım yaratacağız. Hedefimiz Final-Four” dedi. Türk Telekom ile birleşme için düğmeye basıldı. Birleşme gerçekleştiğinde G.Saray Telekom adını alacak takımın bütçesi 11 milyon $’dan 20’ye çıkacak.

İLK kez yer aldığı Eurolig’de elemelerden gelip son anda çeyrek finalin kapısından dönen G.Saray’da yönetim hedefleri büyütürken, yeni sezonda Final-Four’a katılacak hatta Avrupa şampiyonu olacak bir takım yaratmak için kolları sıvadı. Başkan Ünal Aysal,“Basketbol takımımız bizim lokomotifimiz olacak. Sinerjiye bayıldım. Taraftar da kulüp de bu takımdan çok memnun., Avrupa’dan ses getirecek bir takım yaratacağız” derken, yeni sezonda hedeflerini Final-Four olarak belirledi.

-BU gelişmelerin ardından sarı-kırmızılılarda futbol takımının en önemli sponsorlarından Türk Telekom ile temaslar başladı bile. Halen Beko Basketbol Ligi’nde kendi adını taşıyan bir takımı bulunan Türk Telekom ile anlaşma sağlanması halinde daha önce F.Bahçe ile Ülkerspor örneğinde olduğu gibi iki takım birleşecek. Mevcut bütçesi 11 milyon dolar olan sarı-kırmızılıların bütçesi bu birleşmeyle 20 milyon dolara çıkacak.

YILDIZLAR ALINACAK

-BİRLEŞMENİN ardından takımın adının G.Saray Telekom olacağı belirtilirken sarı-kırmızılıların şu anki sponsoru Medical Park ile olan anlaşmanın futbola kaydırılmasının sözkonusu olduğu belirtildi. Ayrıca yönetim ile Medical Park’ın tekrar masaya oturarak anlaşmayı revize edecekleri de öğrenildi.

-BU arada bu sezon Lakoviç, Ender Arslan, genç yetenek Furkan Aldemir ve Jamon Gordon’u kadrosuna katan sarı-kırmızılılar sezon ortası da Songaila’yı gönderip Boris Savovic’i takıma dahil etmişti. Bütçenin 20 milyon dolara çıkmasıyla Cimbom çok daha geniş ve güçlü bir kadro kurma imkanına sahip olacak.

Mahmuti: Üzdüysek ÖZÜR DiLERiZ

-G.SARAY’A Eurolig’de tarihi bir başarı yaşatan koç Oktay Mahmuti çeyrek final hedefine gerçekleştiremedikleri için taraftarlar özür diledi. Mahmuti dün kendisine ait twitter hesabından “Çocuklar ellerinden geleni, terinin son damlasına kadar verdi. Üzdüklerimiz olduysa onlardan tek tek özür diliyoruz” mesajıyla üzüntüsünü ifade etti.

Vatan'ın haberi yani kaynak güvenilir değil ama işte insan ama diyemeden edemiyor. Bunun anlamı Ankara gibi Türk basketbolunun önemli bir kalesinide kaybetmek olur.

İlk bakışta bu sezonki atılımdan sonra hepimizin beklediği daha güçlü ve daha iddialı bir takım olabilmek adına iyi bir fırsatmış gibi duruyor.Ama Türk Telekom'la birleşmenin açılımı ne olacak?Sırf Galatasaray Telekom adını alacağımız için 20 milyonluk bir bütçeye sahip olabilecek miyiz,yoksa oradaki takımla bizim takımı mix yapma gibi bir takım ek işler de gerekecek mi?Eğer bu ikinci seçenekteki gibi olacaksa hiiç olmasın bana göre..Mahmuti'nin kendi kurup sürdürdüğü yapılanmayı,gelecek sezon bu kadar büyük olmayan,ama yine de takımı biraz daha geliştirmeye yetecek kendi kendimize yapacağımız daha ufak bir bütçe artışıyla desteklemek bizim büyük ideallerimiz için daha sağlıklı olacaktır.

Yasin abiye katılıyorum, eğer oradaki oyuncularla karma yapılacaksa olmasın ama min. 10 milyon dolar ile isim hakkı anlaşması öneriliyorsa ben evet diyorum. Medical Park olayından doğacak herhangi bir maddi teferruatı da halletsinler, Galatasaray Telekom olalım. Onun dışında bence olmaz.

-BİRLEŞMENİN ardından takımın adının G.Saray Telekom olacağı belirtilirken sarı-kırmızılıların şu anki sponsoru Medical Park ile olan anlaşmanın futbola kaydırılmasının sözkonusu olduğu belirtildi. Ayrıca yönetim ile Medical Park’ın tekrar masaya oturarak anlaşmayı revize edecekleri de öğrenildi.

Futbol takımının adı Galatasaray Medical Park mı olacak ? Kesinlikle kabul edilemez bence, yıllık 50 milyon dolar falan önermiyorlarsa.

MP ile anlaşma revize edilecekmiş yada futbola kaydırılacakmış. Adamlar bu yıl iyi reklam yaptı. Bence olumlu olur birleşmemiz özellikle bütçe açısından. Telekom ise başarı gelmeyince basketboldan bütçesini kesiyordu. Yaş grupları hariç ana takımları kapatacaklar diye haberler var. Birleşme olursa TT'den kadromuza girecek oyuncu göremiyorum. Ülkerin Alpella örneğindeki gibi bir süre sonra kapanabilir takım.

Büyük hedefleri biraz da maddi imkanlarınız belirliyor, daha iyi bir başarı için iyi bir bütçe gerekli. İzleyim görelim bakalım neler olacak.

Edit: Mp ile Galatasaray yönetiminin oyuncular için sağlık merkezi kurma planları varmış. MP en fazla Futbol takımının forma sponsoru olur. Eğer TT ile birleşme olursa MP Kadın basketbola, voleybola sponsor olsun.

Türk Telekom'un başarısızlığının nedeni her sene sil baştan takım kurması hatta sezona iki hafta bile yeni oyuncuları gönderip yenileri alması. Olmuş birilerinin çiftliği. Ayrıca İstanbul'lu olarak Ankara basketbolunun bu kadar ağır bir darbeyi kaldırabileceğini sanmıyorum. MP'nin yanına birazda Galatasaray'ın zenginleri destek çıksa harika olur.

Kaynak güvenilir mi bilmiyorum ama eğer doğruysa harika olur.15-20 m $ dolar arası bir bütçe Galatasaray'ın hedefleri için yeterlidir.Medical Park ise futbol takımının forma sponsoru olabilir.Kaydırma derken kastedilen budur bana göre.Daha öncede buna benzer haberler çıkmıştı.Bakalım hayırlısı.

hedef final four ise bütçe kesinlike artmalı ve medical parkın verdiği paralar tatmin edici düzeyde değil bir eurolig takımı için. tt birleşmesi çok iyi olur bence artık eurolign genç yıldızlarını da görmek isteriz takımda teodosiç gibi mccaleb gibi bizim sienadan neyimiz eksik. euroligin en iyi taraftarı biziz

bence takımın başında Mahmuti kalacaksa ki kalacaktır ve sadece bizim yapılanmamız altında olup 20 milyon dolar bence mükemmel bir bütçe olur hedefler açısından.ve böylece yöneime maaliyet gelmez.Ben futbol takımının adına sponsor adı verileceğini tahmin etmiyorum.

Yasin abiye katılıyorum, eğer oradaki oyuncularla karma yapılacaksa olmasın ama min. 10 milyon dolar ile isim hakkı anlaşması öneriliyorsa ben evet diyorum. Medical Park olayından doğacak herhangi bir maddi teferruatı da halletsinler, Galatasaray Telekom olalım. Onun dışında bence olmaz.

Futbol takımının adı Galatasaray Medical Park mı olacak ? Kesinlikle kabul edilemez bence, yıllık 50 milyon dolar falan önermiyorlarsa.

Yılda 200 milyon dolar verselerde futbol takımının önüne arkasına sponsor ismi gelmemeli, zaten öyle bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Sponsorluğun futbol takımına kaymasından bahsedilen şey, bence yapılacak olan sporcu hastanesi ile ilgili bir durum.

Tabiri caizse şehir efsanesi haline geldi bu birleşme. Birleşmeden ziyade sponsorluk daha makul geliyor bu Ankaralı basketbolsevere. Yıllar önce ellerinde Türkiye´nin sayılı yerli oyuncularını barındırdıkları için bu tarz haberler heyecan yaratıyordu, birleşme olarak değil de sponsorluk halinde gelebilirler düşüncesiyle. Şu anda maddiyattan başka hiçbir anlam ifade etmiyor.

TBL standartlarında makul bir bütçeyi alt markasına verir, en ideali TTNet, Türk Telekom ise Medical Park gibi bize isim sponsoru olur.

Bir kaç sene önce birleşme olacakken Yok Telekom Ankara takımı ankaralı basketbolseverler le özdeşleşti İstanbul takımı ile birleşme yapılamaz gibi türevler üreten ve anlaşmayı yapmak istemeyenler için 2-3 senede ne değişti acaba? Hayır Ankara toprak kaymasıyla beraber İstanbul il hudutlarına dahil olduda haberimiz mi yok..

sevmiyorum işin Tüccarlık boyutunu..Telekom menfati olmadıktan sonra...

Bir kaç sene önce birleşme olacakken Yok Telekom Ankara takımı ankaralı basketbolseverler le özdeşleşti İstanbul takımı ile birleşme yapılamaz gibi türevler üreten ve anlaşmayı yapmak istemeyenler için 2-3 senede ne değişti acaba? Hayır Ankara toprak kaymasıyla beraber İstanbul il hudutlarına dahil olduda haberimiz mi yok..

sevmiyorum işin Tüccarlık boyutunu..Telekom menfati olmadıktan sonra...

Menfaatleri olursa olsun.Biz kendi menfaatimize bakalım..Eğer biz bütçemizi 2 katına çıkararak hayallerimizdeki hedefleri kovalayacak imkanları bulabileceksek,Telekom ismi de bizim ismimizden sonra yazılsın ne olacak?Bu konuda gurur yapacak bir şey yok bence.2-3 sene önce bizi beğenmeyip şimdi isteyenler bunun bedelini,markalaşmaya başlamış Galatasaray için verecekleri ekstra milyon dolarlarla ödemiş olacaklar zaten :D

Menfaatleri olursa olsun.Biz kendi menfaatimize bakalım..Eğer biz bütçemizi 2 katına çıkararak hayallerimizdeki hedefleri kovalayacak imkanları bulabileceksek,Telekom ismi de bizim ismimizden sonra yazılsın ne olacak?Bu konuda gurur yapacak bir şey yok bence.2-3 sene önce bizi beğenmeyip şimdi isteyenler bunun bedelini,markalaşmaya başlamış Galatasaray için verecekleri ekstra milyon dolarlarla ödemiş olacaklar zaten :D

şuan da zaten galatasaray medical park olarak geçiyor...sonuna medical park'ın yerine telekom'un gelmesi üstelik bütçe artışını saglayacaksa beni mutlu eder...

d-wash yanında hediyesi :D

Bu işin gururla mururla alakası yok..Sponsorun illaki bazı beklentileri olacak maddi anlamda..ancak telekom gibi ilk ayağımız tökezlediğimizde bir darbede yiyeceğimiz sponsorlarla seneyi kurtarırız evet sonrası meçhul..Beğenilir beğenilmez tartışlılır ama Ülker gibi bir birleşme lazım..Ülkerin fenerbahçeye yaptığını babası evladına yapmaz..Çoğu yerde Ülker sponsorluğundan bile ötesinde gönül bağıyla destek verdi fenerbahçeye..Hiçbirşey yapmadıysa gitti salon yaptı ..Bizim gündemde ki telekom geçen sene Ali samiyen yazısını söktürüp ismini yazdırdı aslantepeye..

İllaki güçlü bir birleşme ile Galatasaray , efes ve ülkerin senelerdir yapamadığını yapar o aşikar..Ama Dünya üzerinde telekomdan başka bir şirket kalmadı mı senelerdir bu fırsat avcıları ile bir birleşme romanıdır gidiyor..Ali Sami yendeki tavırlarını ben asla unutmam..O tabela sökülmesi ve koyulması benim hala hafızamda..İllaki para verdin adının anılmasını istersin ama maneviyatı en yüksek safhadaki bir camia için bu kadar duygusal bir dönemde bir isme bile tahammül gösteremeyenler devlet tarafından açılıştaki olay nedeniyle üstüne çizilk atılan bir kulübe bunada güvenerek bir darbede kendileri vurmaya çalışanlar bu ayıbı Kaç milyon euro ile kapatır bilemem

Bu işin gururla mururla alakası yok..Sponsorun illaki bazı beklentileri olacak maddi anlamda..ancak telekom gibi ilk ayağımız tökezlediğimizde bir darbede yiyeceğimiz sponsorlarla seneyi kurtarırız evet sonrası meçhul..Beğenilir beğenilmez tartışlılır ama Ülker gibi bir birleşme lazım..Ülkerin fenerbahçeye yaptığını babası evladına yapmaz..Çoğu yerde Ülker sponsorluğundan bile ötesinde gönül bağıyla destek verdi fenerbahçeye..Hiçbirşey yapmadıysa gitti salon yaptı ..Bizim gündemde ki telekom geçen sene Ali samiyen yazısını söktürüp ismini yazdırdı aslantepeye..

İllaki güçlü bir birleşme ile Galatasaray , efes ve ülkerin senelerdir yapamadığını yapar o aşikar..Ama Dünya üzerinde telekomdan başka bir şirket kalmadı mı senelerdir bu fırsat avcıları ile bir birleşme romanıdır gidiyor..Ali Sami yendeki tavırlarını ben asla unutmam..O tabela sökülmesi ve koyulması benim hala hafızamda..İllaki para verdin adının anılmasını istersin ama maneviyatı en yüksek safhadaki bir camia için bu kadar duygusal bir dönemde bir isme bile tahammül gösteremeyenler devlet tarafından açılıştaki olay nedeniyle üstüne çizilk atılan bir kulübe bunada güvenerek bir darbede kendileri vurmaya çalışanlar bu ayıbı Kaç milyon euro ile kapatır bilemem

haksızsın desem ayıp ederim ammavelakin dogru eller tarafından hazırlanmış bir sponsorluk sözleşmesi ile artacak bütçe ve bu eksende gelecek artı 10milyon avro'ya da kimsenin hayır diyecegini sanmıyorum...

ha bi yandan da bu mütevazi takımın ardında durarak buralara kadar geldik şimdi para bizi bozar mı???pekala bozabilir...o yüzden iyi bir 4 numara ve nandodecolo'ya yetecek kadar bütçe artırsınlar bana kafi...ben yine andricli shippli gordonlu mücadele eden takımı desteklemek istiyorum...krstici teodosici mccalebi degil...

O stad olayıyla ilgili olanlar tamamen Adnan Polat'ın beceriksizliği..Türk Telekom karşısında dominant olamadı ve Galatasaray ismini düşürdü.Bu Fenerbahçe'de olur muydu acaba,bir düşünelim..Aziz Yıldırım'ın yaptığı belki de en önemli şey her ne şartta olursa olsun,kendi kulübünün adını hep ön planda tutmasıydı..Şikeydi falandı filandı,bunlar ayrı meseleler;ama Fenerbahçe,Ülker karşısında ezilmediyse bu onların becerisidir.Çünkü;büyük bir kulüp duruşu sergileyebilmişlerdir.Eğer bizim mevcut yönetimimiz de bu duruşu sergileyebilirse,biz kimsenin ismi ya da maddi desteğinin altında ezilmeyiz.Bu Türk Telekom için de geçerli bence..

Ek olarak Telekom'a güvenip,güvenmemenin de belirleyici olacağını düşünmüyorum.Yaparsın 5 yıllık bir anlaşma,şartları belli olur;geri dönülemez olur ve biz o maddi desteği almayı her koşulda garanti altına alırız,o zaman bir problem kalmaz..Gelecek sezonlar istediğimiz gibi geçerse anlaşma sonunda nikah tazelenir ya da daha iyisi bulunur..Olmazsa da en azından uzun vadede kendimizi güvene alırız.Tabi tüm bunlar,söylediğim gibi,yönetim becerisidir.Zaman gösterecek ne olacağını..Ayrıca gelecekte ayağımızın tökezleyeceğini düşünmek için bir sebebimiz var mı?Niye pozitif bakmıyoruz geleceğe?