Galatasaray TV anlatımları

Maç sonunda açıcktım topici ama dayanamadım açıkçası.

En son "Tekel takımı Galatasaray karşısında istediği sayıları bulamıyor" denince film koptu.
Yahu bu trt kanalı mı Galatasarayımızın kanalımı.
Galatasaray seyircisi oldukça etkili gibi cümleler nasıl sarfedilir.
Bilmiyorum benmi çok hassasım ama çok kötü geldi bana bu anlatım tarzı.
 
koca kanalın bi tane spikeri var zaten
ne zaman acsam aynı adamı görüyorum
o da olabildiğince objektif olmaya calısıyo
ben de sıkıldım anlatımından bıraktım izlemeyi

bide spikerin sesini vermek için tribünün sesini kısıyolar o da ayrı bi enteresan..
 
Ben izlemedim ama öyle olmaz. Kendi televizyon olmamız sebebiyle en azından takımımız, seyircimiz, oyuncularımız gibi ifadeler kullanmak gerekir. Tamam yine objektif olsunlar, yanlışımız varsa bunu körü körüne savunmasınlar ama anlatılanlar gibi de maç anlatmasınlar.
 
bende aynı seylerı yazacaktım. bugun paf macını anlatan arkadasımızda aynı kısıve ben hayatımda bu kadar sıkılmamıstım. tek bı kısı hem mac anlatıyo hem programları sunuyo hemde dunkı mac sonunda +90 programını sunuyor. hem cok kotu hemde duygusuz. bence bıraz fb tv dekı su gozluklu cocugu seyretsın:)
umarım yakında daha duygulu ve anlatımı kafa sısırmeyecek bırılerı cıkar..
 
Ali Emre noldu bu adamlardan ses seda çıktımı?
Bir oturup konuşsak fena olmıcak anlaşılan.

Yok bu hafta çok önemli derbi var Fb-Bjk filan yok yahu konuşalım cidden.
 
Birde basketbol konusunda baya eksikleri var belliki.
Mesala ilk period fatihin pas sonucu adım atıp vurduğu smaca alley-oop dedi filan falan vs.vs.vs.
 
basketbol anlatımı hatta mac anlatımı konusunda cok büyük eksikleri var murat. çok devrik ve sacma cümleler kuruyodu ilk yarı boyunca. basketbol bilgisinin zayıf oldugu cok cok acık.. şu an izlemiyorum zaten.. ikinci periyottaki karsılıklı tezahürat cok iyiydi onun için acmıstım onu da dinleyemedik tam ses kısılıyodu spiker konusurken..
 
Utku OĞUL' Alıntı:
Komedi ya, acayip sunuyor maçı,gülmekten karnım çatlayacaktı.
Bende okadar çok güldüm ki izlerken babam içerden geldi neye gülüyorsun dedi gel otur dedim başladı izlemeye 2 dakka sonra o da yarılmaya başlayınca annem dedi siz neye gülüyorsunuz ....
 
Aman diyim Murat abi. Aman. :D

Ben de yorumcu olurum, susmam, herşeye yorum yaparım. İsterlerse Çetin Yılmazcılık yaparım. Bu hücumda sayı yemezsek ve diğer iki hücumda basket bulursak öne geçeriz.
 
yav adam objektif anlatmaya calisiyor ama bun GSnin ve biz taraftarlarin kanali oldugunu unutuyor bence oncelikle spiker uyarilmali bu konuda ayrica 1 spikerin olmasi trejikomik bir olay basketbolodan anlayan GSli unlu bir spikerimiz yokmu acaba
hem basket programlarindada suan icin bir basitlik hissediyorum sanki kaliteden uzak biraz bu konuklardan veya sunucudanda dolayi olabilir emin degilim ama bu eksiklerin goze batmasi ya engellenmeli yada kokten cagre bulunmali
 
Spiker'in basketbol konusunda çok eksik olduğu görüşlerine katılıyorum ama tarafsız anlatmaya çalışması bence olumlu. Ben kendi adıma fanatik bir taraftar edası ile maç anlatan spikerlerden hazetmem. Spiker'in ve yorumcunun mümkün mertebede objektif olması gerek diye düşünüyorum. Fener tv ya da BJK tv'deki basketbol sunucusuna (bayan maçlarının spikeri) uyuz olurken kendi kanalımıza da benzer bir sunucu şahsen istemem. Her atılan sayıda takımı göklere çıkarıp her kötü gidişi hakeme havale eden fener ya da bşk tv'deki spikerlerden galatasaray'a kendi adıma istemem. Ama bu spiker'in yaptığı hataları da saymakla bitiremem. basketbolu bilmediği çok açık. Fitch'in faul atışlarında ilk atışı kaçırdı dedi 2/2 atmıştı, fatih'in sanal aleyhoop'u, mitchell'ın pozisyonu vs..
 
en ilginç olanıda maça fatihin ilk 5 başlamasına spikerimiz baya bi şaşırmıştı:) holmann oyuna girince şunları söyledi 'sürekli holmannı ilk 5 başlatıyordu hocamız bu maçta fatihe şans verdi' komik ya
 
bu banttan yayında önemli eksik pozisyonların tekrarının olmaması heralde ntv yayınlasa spiker faciası bi yana göze hitap eden bir yayın olurdu :)
 

Üst