Galatasaray TV Hakkında

Yeni sezonun başlamasıyla 3 maçımızın birini yayıncı kuruluş verdi diğer maçları ise maça gidemeyen taraftarlar ve basketbolseverler izleme şansı bulamadı.
Kanalımız açıldı amatör branşlara destek sağlanır diye sevinirken 2 haftadır ilginç durumlarla karşı karşıyayız.Maç özeti diye birşey icat edildi alakasız anlarınız gösteriyorlar maçın.
Anlamadığım ilk şey Galatasaray Tv nin programı çokmu yoğunki maçın tamamını gösteremiyorlar.Hadi canlı yayın belki sorun oluyor diyelim(ki bunada inanmıyorum yapan yapıyor) bari maçın tamamının banttan verilsin.
Gelelim ikinci konuya..Basketboldan anlayan ve Galatasaraylı olduğunu hissedebileceğimiz bir tane maçı anlatacak adam bulmak zormu bu kadar.Kimse dayanamıyor maçın anlatımına.Galatasaraydan 3. kişi olarak bahsedilmesi ayrı bir sinir bozucu zaten.
Sezon yeni başladı ,bayanlar ve tekerlekli sandalye sezonu daha başlamadı.Umarım yol erken alınır ve gereken yapılır, biz taraftarların isteği (normalde olması gereken aslında) göz önüne alınır.
Napabiliriz arkadaşlar fikirleriniz.
 
Basket maçlarımızı Özet yayınlarak zaten GS tv kendini özetlemiş oluyor!!!
 
arkadaslar bence bu konulara sessiz kalmayıp elimizden geleninde fazlasını yapıp bu olayı düzeltmeliyiz.gecen sene kendi sahamızda ki tüm basketbol maçlarınını gstv tamamını veriyodu ne değiştide saçma sapan bi özet diye bişey çıkardılar!!!!!!! maca gitme imkanı olamayan bizlerde basketbol takımımızı 40 dakka izlemek istiyoruz....
 
cüneytin bir 3 sayılık atışından sonra top ağlarda dedikten sonra sesi kapattım konuşmaya gerek yok herşey ortada...
 
Ben çok manidar bir iki şey karaladım herkes yazsın lütfen.Bir de cevap yazmalarını istedim bakalım cevap yazmaya yüzleri varmı(inş yalnış değildir e posta adresi de:D)basketboldunyasi@galatasaraytv.com.tr
 
ntv nin günde sadece tek maç vermesinden bu sene galatasaray ın çoğu deplasman ve içerdeki maçını izleyemeceğiz.gs tv futbol takımın maçının özetini vermeye bile acizken, bu konuda neler yaparlar açıkcası bilemiyorum.bu forumdan maça giden birilerine bile anlattırsalar maç daha heycanlı olurdu.gs tv doğan tv kuruluşlarına bağlı yok mu koskoca doğan tv de bir tane galatasaray maçını anlatabilecek kapasiteye sahip bir insan.maça gelirsek yayın bir başladı spiker evet 2.çeyrek dedi.ben şaşırdım geç mi kaldım diye ama imkansızdı.paf takım maçlarına bile daha çok özen gösteriyor gs tv.şampiyonluk yolunda ilerleyen takımına karşı böyle bir ilgisizlik beklenemez.ne bir istatistik ne bir skor tablosu.tamam bütün branşlarda şampiyonluk istiyoruz ve birçok takımımız şampiyonluğa oynayan kadrolar kurdu ama medya desteği çok az oldukça nasıl olacak.her şey saha içinde bitse keşke ama gs tv den biraz daha sorumluluk almalarını ve taraftarlarla dalga geçerlermiş gibi bir organizasyon yapmamalarını istiyorum.
 
ewt renkdaslar hepinize katılıyorum.bence bu e-maile sade basketbolle değil tvmizin daha iyi olması gerektiğini söleyelim ve adam akıllı spikerkerin anlatmasını isteyelim.bu ne ya adam sanki futbol maçı anlatıyo.bu arada saçma olursa düzeltin,bence altyazılarda kalkması lazım saçma saçma seyler yazıolar ve sade futbolla ilgili.
 
dün yaklaşk bir buçuk saat boyunca maçımızın başlamasını bekledim büyük bir heyecanla..nese saat geldi yayına başladı spiker 2. periyot başladı gibi bişi dedi şok oldm :S sonra o müthiş anlatımıyla maçı katletti zaten bi pozisyonda hüseyin ve top alpella ağlarında diyince sinrlenip kapattım kanalı bu kadar rezil bişey görmedim allahtan bu hafta maç burdada gidip canlı izlicem o özet denen şeyle sinirlerim bozulmicak..
 
Galatasaray TV demeyin abi şuna

D Spor vermek istemiyor vermiyor bu kadar basit ...

kendi işini kendin yapacaksın. El elin eşeğini türkü çığırarak ararmış ...
 
Sayın Gs Tv yetkilileri sizlerden Gs tv taraftarları olarak bir kaç isteiğimiz olacak.
Öncelikle şu basket maçlarını özet işi oldukça saçma durmakta maçların tamamını izlemek istemek bizim en doğal hakkımız D Smart aldırtıyorsunuz fakat maçlarımızı vermiyorsunuz özet halinde vermeniz çok sinir bozucu.
Ayruca maçı anlatan kişilerde malesef çok sinir bozucu insanlar değiştirilmesini arz ederiz.Veli bey'i özellikle ne yaptığını anlamak çok güç konuşmakta zorluk çekerken önündeki kağıtı okuyamazken basket maçında öyle kötü bir anlatım ki seyirclierin çoğu tv'nin sesini kapamışken sizler hala nasıl birşey yapmadan durursunuz anlayamıyorum.Ayrıca gene Veli Efendi iddaa programları yapıyor hangi maçı tutmuş diye sormak istiyorum.Lütfen Galatasarayımıza ve klasına yakışacak işler yapalım.Ayrıca bir nokta daha Kaleydeskop programını sunan hanımefendi de iyi niyetine rağmen programı malesef sunamıyorum gülmekten soru soramıyorum.Bunlara biraz daha dikkat bizim kanaldan uzaklaştırma politikasına girseniz ancak bu kadar uzaklaşırdık.

Lütfen gerekeni yapın ve Gs Tv'yi Galatasaray Taraftarına yakışır şekilde izleyelim.

İstediklerimizi özetlemek istersek;
1-Kaleydeskop programının sunucusunun değişmesi.
2-Basketbol Dunyası ve Iddaa programlarında görev alan Veli Bey'in mümkün oldukça kamera arkasında görev alması.
3-Maçların özet değil tamamının doğru dürüst bir spiker eşliğinde verilmesi.Adnan Paşaoğlu gibi.

Ya Allah aşkına sayın Gs Tv yetkilileri Cuneyt Erden'in üçlüğü ağlara gitti diye bir tabir olabilir mi? Sizler izlemiyor musunuz bu maçları lütfen gerekenler yapılsın. . .

Saygılarımla.



Benim yazdığım e mail budur.AntiVeli Efendi .Konuşma özürlü bu kadar aciz bir spor spikeri duymadım.
 
Ben de bu konu hakkında bir şeyler yazmayı düşünüyordum.Ben güçlü takımlarla oynanan altyapı maçlarının bile verilmesinin taraftarıyken,hele de basketbol gibi özet verilmesi hiç uygun olmayan bir sporda,sanki sıkışık bir yayın akışı varmışcasına özet verilmesi inanılır gibi değil.Spiker konusu da ayrı bir mesela tabii.Tv'nin açılmasının üzerinden bu lkadar zaman geçmesine rağmen doğru düzgün ilerleme kaydedilememesi büyük ayıp.
 
Katılıyorum altyapıdaki derbi maçlarının da verilmesi taraftarıyım.Günde aynı programı 4593742389 kere izlemektense farklı birşeyler yapılır ve Tv'imizin olduğu belli olur.
 
basketbol dunyası programı hangi gün hangi saatte arkadaslar
 
Başlı9k açmayı sevmediğimden birinin bu ko0nuyu gündeme getirmesini beklliyordum. sagolun Murat bey. Galatasaray tv'nin o akdar çok sorunu var ki. sadece bizi doğrudan ilgilendirenleri ele alacağım.
1- maç özeti vermek
2- yayın akışının olmaması (bir forumda yayın akışı veriliyor ama x gününün yayın akışını x gününün akşamına ancak hazır edebiliyorlar.
3- spiker

ben kendi adıma sessiz seyretmeye bile razıyım. Ama maçı versinler. Banttan seyretmeye de razıyım ama maçın tamamını versinler. Geçen sene maçalrın tamamını verirken bu sene sadece özet vermelerini anlamkta güçlük çekiyorum. Canlı verilmemesini anlamak mümkün. malum bir yayıncı kuruluş var ve o kendisi ile aynı saatte maç yayınlanmasına izin vermeyebilir. Ama geçen sene en azından maçların banttan verilmesine izin verirken bu sene i<in verilmiyor gibi bir durum olamaz diye düşünüyorum. En iyi çözzüm galatasaray klübünden GSTV ile ilgilenen yöneticiden randevu alıp kişisel bir görüşme yapmak. herhalde gerekli bağlantıları kurabilecek kiişler forumda vardır. Konuya en hassas yaklaşan kişi Murat İnal olduğundan bence onun görüşmesi de uygun olacaktır. mail atarak bu sorunu öçzmemiz bence pek olanaklı değil. Olmadı bir dilekçe hazırlar ve altına hep birlikte imza atarız. isteklerimizi topluca talep edersek daha başarılı oluruz. bence d-smart'a falan sakın ola mail atmayın. adamlar kanalı şifreye sokarlar mazallah. Dimyatta pirince giderken eldeki bulgurdan (özetten) olmayalım bari.
 
bir futbol maçını 20 defa veriyolar bir haftada ancak basket maçını bir tek özetlerde.
galatasaray bir futbol klübü değl spor klübüdür.
 
1-Uydudan verdikleri yayın akısı ile yayınları tutmuyor. Ne saatleri ne de program sıralaması..
2-Bıktım artık hep aynı mac goruntulerinin binlerce kez cocuksu bir sekilde verilmesinden.
3- Basketbol ve voleybol maclarımızın ozeti ve voleybol-basketbol dünyası programları dısında bu branslarla ilgili program yok.. Basketbol dunyası asırı ice donuk bir program. Ne tbl deki diger macların goruntuleri verilip uzerine tartısılır ne de yorumculuk yapabilecek kisiler/konuklar var. Gayet yavan iyi niyet gaz arası bir sekilde dar kapsamlı programlar yapılıyor.
4-Genel olarak tv de islenen konu sayısı cok dusuk, kısır bir menumuz var.
5- Spikerler 2-3 ü dısında kötü.
6- Fb tv daha seyredilesi.. bjk tv de bizim gibi -d- kaynaklı olsa da bizden daha kaliteli.
 
Aslında "ne yapılacağı" konusunda, sizlerden farklı bir görüşüm yok.

Bu konuda yazacaktım voleybol sitemize; ama yazmamıştım. Bu başlık iyi oldu.

2 gün önce voleybolda Arkasspor - Galatasaray maçını canlı verdiler (Ara sıra da haklarını vermek lazım.). Maçı anlatan (ismini hatırlamıyorum; Can ...) kişi, sürekli Arkasspor'un lehine konuşuyor gibi geldi bana. Aldığımız sayılarda, "Arkas sayıyı alamadı." şeklinde konuşmaları, beni sinirlendirmişti.

GS TV'nin ve konuşmacılarının dilini "Galatasaray'ımız" lafına alıştırmaları gerek.
 

Üst