Bahri Havadır' la birlikte proje özgürlüğü geldi buda çok işe yaradı kanalımız için artarak devam edecek gelişmeler umarım yanılmam ama mart ya da nisan gibi Türksat kullanıcılarına da ayrıca bir müjde gelecek .
Basketbol ve voleybol avrupa maçlarını dahi veremeyen bir kanal, elli bin tane sessiz sinema tarzı proje de üretse, baştan aşağı tüm sorumlularına yazıklar olsundur.
Ne var ki bunda? Hemen hemen her kanal avrupadan futbol özetlerini yayinliyor.Ki Onur Abi Lig Tvden bayan takımımıza gelen gelir fena değil abi bence de iyi oldu kanalımız devam etsin programlara yeter dün Premier Lig özetlerini filan gösterdiler oha dedim vallaha
Buna mi seviniyim yani? Yarin birgün Fransa ligini yayinlar bizde hepbirlikte seyrederiz ohalde.Hakan Premier Ligi sadce yayıncı kuruluş ve bunun dışında biz yayınlıyoruz özet olarak başka bir kanalda yok . Formulanın formatını değiştirdiler araç Galatasaray değil Türkiye diye geçiyor artık .
Ya kardeşim Allahan ne alaka olumlu bir gelişme diye söylüyorum sen sevin diye değil !Buna mi seviniyim yani? Yarin birgün Fransa ligini yayinlar bizde hepbirlikte seyrederiz ohalde.
Sedat doğan GS tv'ye 1.5 milyon yatırım yapıldığını söyledi
Barca gündemi mi? Barca TV´den görüntüler mi gösterildi yani?Barca gündemi nedir ? bu nasıl bi aptallık ? Bu programda emeği geçenler tek kelimeyle eziktir benim gözümde.
Sarı Mı,Kırmızı Mı programında yarışıp 5'te5 yaptım.Daha önce yarışan var mı?Ne tür bir hediye veriyorlar.