Abicim, neden nezaman bu kanali acsam sampiyonluk görüntüleriyle karsilasiyorum?
Tüm illerde dolaşıp bitirip öyle olacak kardeş .Bu sampiyonluk kutlamalari ne zamana kadar sürecek kanalda bilgisi olan var mi? Cidden kabak tadi veriyor, tamam hepimiz sevindikte sabah aksamda olmaz ki kardesim.
Ali Ferahbot´un yaninda yorumcu mu vardi? Kim acaba? Gercekten cok sevdigim bir spikerde, acaba Kasimpasa´nin golünede sevindi mi?Dünkü maçı bir anlattılar yemin ediyorum tüylerim diken diken oldu resmen yaşadım ya muhteşem heyecanlandım
Amiiiiin.Umut'un golünden sonra ayağa kalkıyor müthiş seviniyor gerçektende helal olsun çok iyi olmuş bence allah 2-2 mi 2-2 mi dedirtmesin kendisine.
Ne gibi degisiklikler var abi? Kac gündür izliyemiyorum da.Bir çok kez eleştirdik şimdi yazmazsak ayıp olur.
Yeni yayın dönemi ile GStv tam anlamıyla izlenilebilir bir kanal olmuş. Birbirinden güzel ve kaliteli işler yapılıyor. Artık zevkle açıp kendi takımımın kanalını izleyebiliyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Grafikleri felan yenilenmis, dogru mu? Yeni elemanlarda var herhalde.Hakan şuanda yazsam Gsbasket forumu yetmez harbiden baştan aşağı yenilendi muhteşem oldu kanal sanırım 25 30 program var şuanda buarada beni Sarı mı kırmızı mı yarışmasından aramışlar uyuyodum ya Ama yeniliklerden kısacası bahsetmiştim önceki sayfalarda .
Acaba diyorum bu sene basketbol & voleybol takimlarimizin yaninda su topu takimimizin maclarini canli gösterirler mi?Aynen her şey yenilendi . Sanırım 20 kişilik spiker grubu geldi hala daha da geliyor spiker .