Galatasaray TV

Re: GS TV (Frekans Sayfa 6'da)

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
bugun saat 20:00 da PEŞİNDEYİZ adlı program baslıyor kanalımızda (dsmart info tusunun yalancısıyım)

doğru doğru.

Programın formatı futbol maçlarından önce,esnasında,sonrasında taraftarların görüşleri,ilginç kareler vs.Haberleri gösterirken ben bir kaç ipucu yakaladım.Mesela skorboardı çekmişlerdi falan belliydi yani :)

Hatta bir tane daha var teknik yorum diye.O da bugün girecek yayına.

Re: Galatasaray TV

Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahce TV nin frekans ve uydu haklarının sahibi olan Kanal D grubu, Beşiktaş ve Galatasaray Tv ile ilgili gelirlerin giderleri karşılayamamasından dolayı bu kanallara program yapmayı durdurma kararı aldı. Fenerbahçe`nin Kanal D ile anlaşması gereği programlarını kendi yapıyor ve reklam gelirlerini kendisi topluyordu. Bu yüzden Fenerbahçe Tv ile sadece frekans anlaşması olan Kanal D BJK ve GS TV`yide aynı şartlara getiriyor. Bu iki kanala reklam alamamaktan şikayet eden Kanal D yetkilileri ``bizler frekans vermeye devam edeceğiz, yayın devam edecek, ancak yeni programlar yapmayacağız. bundan sonra hem GS hem BJK TV kendi programlarını kendıleri yapacaklar. Reklam gelirleride kendilerinin olacak. Bu TV`lerin şu anda yayına kapanması gibi bir durum söz konusu değildir. İşin diğer bir gerçeğide dünyada bir çok spor kulübünün Tv kanalı var, ama 24 saat yayın yapan spor kulübü televizyonu sadece Türkiye`de`` açıklamasını yaptılar.
Bundan sonra iş reklam geliri yaratabilmekte, BJK Tv nin yayın hayatına devam etmesi camiadan gelecek reklam desteğine baglı gibi görünüyor.

link:http://forum.forzabesiktas.com/viewtopic.php?f=25&p=156086

Bence bu çok iyi bir haber.Ya kendin bu işi hakkını vererek yap ya da kapat gitsin.Sürekli aynı şeyleri ve sürekli bir kaç yazarı çıkarmaktansa hiç çıkarma daha iyidir.Sanırım Bjk Tv kapanacaktır ancak Galatasaray Yönetimi kanalın kaptılmasına izin vereceklerini sanmıyorum.Ayrıca D Smart kapmasından ayrılması durumunda Digitürk'e geçiş daha kolay olur bu zaman da çok reyting demek sağlam reklam kaynakları demek olur.

Defol git D smart !

fb tv yayın

06.00: Kurbağalıdere den çay keyfi..
07.00: Avrupa Maceramız (Fantastik- Bilim Kurgu)
08.00: Ali Şen ile Şike nasıl yapılır..
09.00: Sinema Parayla saadet olmaz..
10.00: Uygulamalı bol tekrarlı eğitim: Rüştü Nasıl Dövülür ? (Yöneticilerin kışkırtmalarıyla- bol tekrarlı her açıdan.)
11.00: Korku Sineması kuşağı: Ya Barcelona Çıkarsa
12.00: Aziz Yıldırımla Tehdit Günlüğü
13.00: Haber Analiz Manchester United a 1 attık diye sevinirken nasıl 6 yedik..
14.00: Flash Haber Pendikspor Türkiye kupasından elendiği için karşılaşmaktan kurtulduk..
14.30: Yalnızca bizde olanlar: 50 bin kişilik stad nasıl 2 haftada bir kapattırılır
16.00: Bir kokainmanın günlüğü..
17.00: Servetten Çalım yeme Dersleri
18.00: Hayal Dünyası Fenerbahçe Avrupada tur atladı..
18.30: Süper Korku Kuşağı Yıl 1911 7-1 oldu..
20.00: Nihat Özdemir le İtdalaşı
20.30: Ana haber bülteni..
21.30: Kıssadan Hisse Gs yi yendim diye sevinme Şampiyonluğu kaçırdım diye üzülme
22.00: Ordunaryüslerden matematik dersi fişlerle 6 yabancı sayma ünitesi..
22.30: Türk filmi: Kara Murat Papazın çayırında
24.00: Aziz Yıldırımdan fantastik öyküler
01.00: Türkülerle (orda bir avrupa var uzakta. gitmesekte elensekte)

:ehue :ehue :ehue

GS TV!!!

konu açtım belki silinir ama birlikte tepki vermek zorundayız başka topic içinde kaybolup gitmemesi için ayrı bir topic açmak istedim...

gs tvde sürekli osman senherin saçma sapan konuşmalarını ve sürekli beylerbeyi ile ilgili programları izlemekten veya GAYIN-SİN - SULTANİDEN ZİRVEYE tarzı sıkıcı programlarrı izlemekten dinlemekten görmekten sıkıldım...
şu ana kadar 1 tane bile bayan basketbol maçını canlı vermezken su topu voleybol kız erkek defalarca izledik...halbuki bugun dunyada 1 numaralı spor futbolsa 2. sırada basketboldur...

bunları canlı veren kanal
1 tane bilee canlı bayan basket macını vermekten aciz bi kanalı malesef izlemek zorundayım...fbtvde bugune kadar bayan basket maclarını CANLI OLARAK 3 avrupa kupası 2 lig macı 3 fenerium turnuvası olmak üzere 8 MAC İZLEDİM...hatta euroligte fbnin rapkipi s.moscowanın baska bi takımla oynadıgı eurolig macını canlı izledim tesadüfen!!!
GSTV de ise bugune kadar 1 tane canlı mac verilmedigi gibi ne samsun macı nedee deplasmandaki eurocup macını banttan bile veremedi... ve bugunku macıda vermeyecek gibi görünüyor...
ŞİKAYETÇİYİM...BİRLİK OLALIM EMAİL ATALIM VE SAÇMA SAPAN PROGRAMLAR YERİNE
FUTBOLDAN SONRA BASKETBOL MAÇLARININ VE PROGRAMLARININ AGIRLIKTA OLDUGU Bİ TV İÇİN ORTAK MAİL HAZIRLAYIP KANALI SIKIŞTIRALIM YOKSA BU BÖYLE GİTMEZ!!!

31 ekimde eklenen mailler...
Aykun Alan adlı arkadaşa teşekürler...
şikayetimizi bu maillere atalım...eger ortak bi mail hazıryan olursa
daha iyi olur sanırım GS TV deki şikayetlerimizi dile getirmek için...

Aykun Alan' Alıntı:
Adnan Paşaoğlunun mail adresi
apasaoglu@galatasaraytv.com

Sarı Kırmızı Gündem
sarikirmizigundem@galatasaraytv.com

Analiz
analiz@galatasaraytv.com

Dipnot
dipnot@galatasaraytv.com

Kaleydoskop
kaleydoskop@galatasaraytv.com

Bu mail adreslerine düşüncelerimizi belirtelim arkadaşlar

Re: GS TV!!!

damarıma bastın bilader.Bu başlığı sen açmasan ben açacaktım zaten.Yazdıklarının altına imzamı atarım.Saçma sapan maçları,bir programı 3-4 defa yayınlayıp duruyorlar.Fakat kulüp için en önemli maçlardan birtanesi olan avrupa kupası bayan basketbol maçını yayınlamıyorlar.Hatta ben neden yayınlamadıklarınıda belirteyim.Çünkü dsporda o saatte 2.lig maçı var.İşte bu nedenle yayınlamıyorlar.Ben böyle bir kanalı artık izlemem arkadaş.Eminim senin benim gibi düşünen daha onlarca insan vardır.Gstv benim için artık bitmiştir.3 kişi ile kanal işletilmez.Yıllarca biz bunun içinmi bekledik.Böyle bir kanala sahip olacağımıza akşama kadar fbtv izlerim daha iyi.

yazıklar olsun ya. kapatın bari kardeşim şu tvyi. deplasmanı geçtim kendi evinizdeki maçı bile yayınlayamıyorsanız siz ne işe yarıyorsanız kardeşim. doğan tv gibi bir dev varken arkanda sen bu işi bile beceremiyorsun. adamlar tek başlarına deplasmanlar rakiplerinin maçları ne var ne yok yayınlıyorlar. maçın tekrarını koymuşlar 00.55 e. onu da koymasaydanız ne gerek vardı?
sinirden patlıycam nerdeyse ya. haberleri bile banttan veren bir kanal nasıl canlı yayın yapacak dimi ya

murat cesur' Alıntı:
konu açtım belki silinir ama birlikte tepki vermek zorundayız başka topic içinde kaybolup gitmemesi için ayrı bir topic açmak istedim...

gs tvde sürekli osman senherin saçma sapan konuşmalarını ve sürekli beylerbeyi ile ilgili programları izlemekten veya GAYIN-SİN - SULTANİDEN ZİRVEYE tarzı sıkıcı programlarrı izlemekten dinlemekten görmekten sıkıldım...
şu ana kadar 1 tane bile bayan basketbol maçını canlı vermezken su topu voleybol kız erkek defalarca izledik...halbuki bugun dunyada 1 numaralı spor futbolsa 2. sırada basketboldur...

1 tane bilee canlı bayan basket macını vermekten aciz bi kanalı malesef izlemek zorundayım...fbtvde bugune kadar bayan basket maclarını CANLI OLARAK 3 avrupa kupası 2 lig macı 3 fenerium turnuvası olmak üzere 8 MAC İZLEDİM...hatta euroligte fbnin rapkipi s.moscowanın baska bi takımla oynadıgı eurolig macını canlı izledim tesadüfen!!!
GSTV de ise bugune kadar 1 tane canlı mac verilmedigi gibi ne samsun macı nedee deplasmandaki eurocup macını banttan bile veremedi... ve bugunku macıda vermeyecek gibi görünüyor...
FUTBOLDAN SONRA BASKETBOL MAÇLARININ VE PROGRAMLARININ AGIRLIKTA OLDUGU Bİ TV İÇİN ORTAK MAİL HAZIRLAYIP KANALI SIKIŞTIRALIM YOKSA BU BÖYLE GİTMEZ!!!

sonuna kadar haklısın!!

Herşeyimiz d-smarta baglı.Fenerbahçe bayan basket takımı maçı eurolig deplasman maçını FB Tv veriyor.Bizim kendi sahamızdaki maçı canlı vermiyor.

bence de sonuna kadar haklısınız arkadaşlar hiçbir kızlarımızın hiçbir maçını canlı olarak izleyemiceksek neden var bu kanal????
ayrıca deplasmanı bırakın hiçbir sahaiçi maçımızıda doğru güzgün izleyemiyoruz....
bence buna bir an önce çözüm getirilmesi gerekir.....(ayrıca gs tv ye ulaşabilmek için kaleydoskopta verilen mail adresinede ileti yollayabilirsiniz en azından çoğunluk olarak atarsak bizi dikkate alırlar diye düşünüyorum)

Mehmet Ali Goksen' Alıntı:
[quote="murat cesur":eek:bcemlcn]konu açtım belki silinir ama birlikte tepki vermek zorundayız başka topic içinde kaybolup gitmemesi için ayrı bir topic açmak istedim...

sonuna kadar haklısın!![/quote:eek:bcemlcn]
Aynen...

murat cesur' Alıntı:
GAYIN-SİN - SULTANİDEN ZİRVEYE tarzı sıkıcı programlarrı
Sevgili Murat,
Elma ile armudu birbirine karistirma.
Bu iki program da kiymetli ve her GSlinin izlemesi gereken, bilgi hazinesi programlar.
Mac yayinlari yapmiyorlar diye bu guzel iki programi neden topa tutuyorsun.
Mac yayinlari da olmali, bu programlar da, baskalari da.

Mac yayini tamamen finansal bir sorun.
GSTV, Dogan TV networkunde aslinda tematik bir kanal ve her maci yayinlayabilecek butceleri yok.
Banane olsun diyebilirsin ama zaten bizim isteklerimizde bir kanal olabilmesi icin Dogan networkunden
cikip, kulubun tam anlamiyla soz sahibi oldugu bir kanal haline gelmesi gerekiyor.
Elbette butcesi de kuvvetli olmasi gerekiyor. Kulupler kendi kaynaklarindan TVlerine butce ayirabilecek
yapida degiller Turkiye'de. Ilerde bunlar da degisecek. Oyle umit ediyorum.

Bu arada Hotbird uydusu izleyenlere iki kulup kanali tavsiye edecegim:
OMTV (Olympique Marseille Tv) ve OLTV (Olympique Lyonnais TV)
Bu iki kanali seyredin, TR'de kulup tvleri ile bu iki fransiz kulubu kanali arasindaki farklari da gorun.
Belki de daha da cildiracaksiniz :)

duyduğum bi habere göre BJK TV bu sene tamamen kapatılıyor yayından kaldıyor ( maddi açıdan)

bu zil çanları GSTV içinde çalmaya başlamış haberimiz olsun

yanlıs duymussun :p biraz once GStv gece haberlerini izledim. dogan holding'in acıklamasını yayınladılar, medya da sıkca yer alan 3 buyuklerin kanalları ekonomik krizden dolayı kapatılacak haberleri tamamen yalanmıs.

Zoban Raftik...dostum
1.si benim sevdiklerim kalsın digerleri kaldırılsın demedim zaten
mesela "sultaniden zirveye" programı kime hitab ediyor!!! gs lisesinden mezun olanlara...
galatasaray sadece gs liselilerin degilki...banane onların geçmişlerinden ben külüp taraftarıyım hadi yayınlıyosun bari sürekli tekrar etmee...1 program cekiliyor
sev veya sevme 1 hafta aynı program defalarca tekrar...OLAMAZKİ BU KADAR...
2.sii mac yayınları konus tabiiki maliyeti ucuz degildir muhakkak ama örnek verdim fb tv den...
pardon ama fb gsden büyük mü...bizim fbtv kadar olamıyacaksak bari kapatınsınlarda rezil olmayalım...
onlar şuana kadar 8 mac yayınlarken biz henüz hiç maç canlı yayınlayamadık bayan basketboldan!
özellikle bayan basketbol diyorum cünkü basketbol futboldan sonraki en populer spor ve bizde şuanda kadar takımlarımıza baktıgımızda şampiyonluga en yakın takım tekerlekli basketboldan sonra bayan basketbol takımımızdır....
yatırım yapmasalar umrumda degil ama bu kadar yatırım yap s.agustus taj willims v.jhonsen ışıl ve yasemin gibi cok önemli basketbolcuları kadrona katacak takım kur ama kendi sahanda gurubun gsden sonraki en iyi takımına karşı oynadıgın macı yayınlama...
YOK BÖYLE BİŞEY...deplasman olsa anlarım ama kendi sahan...
onu bıraktım bak saat 02.00 suanda bu kadar beklememin sebebi nedir biliyomusun gs.org ta ve uydu teletexinde yayın akışında 01:00 BRANŞ MAÇI diyor...
bende SAF gibi dedim bu macı verirler herhalde...
malesef genç macı veriyolar...bari hadi macı canlı veremiyosunuz bitiminde banttan ver oda yok
bari resmi sitedeki şu branş macının adını yazın...bunu yazmaktan acizler...hadi onuda bıraktım bak resmi siteye gir perşembe programına bak
saat 20.30 da 20:30 ECZACIBAŞI-GALATASARAY BAYAN VOLEYBOL KARŞILAŞMASI(CANLI) diyor.....
yahu buda yanlış... eczacıbaşının rakibi v.güneş sigorta macta 17.30 da...BU KADAR HATA OLABİLİR Mİ DOSTUM...BUNLAR GÖZ ARDI EDİLEBİLİR Mİ...KOMBİNE VEYA GS STOREDA ÜRÜNLER ÇIKINCA ALIN DENİYOR AMA YAA SONRA...
hata varsa tepkimizi koyarız onları bu konuda daha düzenli davranmaya iteriz... 1 tane eksik oyuncu al ama hizmeti dogru düzgün ver...galatasaray sadece istanbulda yaşayanların veya salona gidebilecek kişilerin takımı degilki...bunlar düşünülmeli düşünmeyenleride uyarmak BİZ TARAFTARLARIN GÖREvİ...

mod arkadaşlar bu konuda bi metin hazırlayıp mail adresi verirlerse toplu halde atarız...yoksa 1-2 kişi atarsak ses gelmez.....

iyi geceler Zoban Raftik ve herkese...bu sinirle zor uyurum ben hadi neyse :p

GSTV 9 mac yayinlayinca, GS FB'den buyuk olmaz merak etme sen.
Bole orantilarla bole matematikle bakiyorsan rekabete senin isin zor.
GS, GSTV'si yokken de buyuktu, varken de buyuk, GSTVsi olmasa da buyuk.
Once bu sakat, kim uzaga iser bakis acini degistir.
GSli olarak hicbir konuda FByi hiza almiyorum. Boyle bir düstur olamaz, kabul bile edilemez.

FBTV, baskan kulubunun, baskanin cebinden finanse edilen kanali.
Baskanin kulubu ile kulubun baskani arasinda fark vardir.

Yine de tum bunlar Dogan TV'nin elindeki GSTV'nin iyi oldugu manasina gelmiyor tabi ki.
Hircin ve hirpani yorumuna bir karsi yorum.

Modeville macinin kaydi alinmis, 00 haberlerinde mactan kesit verdiler.
Yarindan sonra maci yayinlayacaklardir.

GS.org'da gordugun Persembe programi, zaten 16 Ekim'e ait :)
Eczaci maci diye bosuna sallama