Re: GS TV!!!
Zoban Raftik...dostum
1.si benim sevdiklerim kalsın digerleri kaldırılsın demedim zaten
mesela "sultaniden zirveye" programı kime hitab ediyor!!! gs lisesinden mezun olanlara...
galatasaray sadece gs liselilerin degilki...banane onların geçmişlerinden ben külüp taraftarıyım hadi yayınlıyosun bari sürekli tekrar etmee...1 program cekiliyor
sev veya sevme 1 hafta aynı program defalarca tekrar...OLAMAZKİ BU KADAR...
2.sii mac yayınları konus tabiiki maliyeti ucuz degildir muhakkak ama örnek verdim fb tv den...
pardon ama fb gsden büyük mü...bizim fbtv kadar olamıyacaksak bari kapatınsınlarda rezil olmayalım...
onlar şuana kadar 8 mac yayınlarken biz henüz hiç maç canlı yayınlayamadık bayan basketboldan!
özellikle bayan basketbol diyorum cünkü basketbol futboldan sonraki en populer spor ve bizde şuanda kadar takımlarımıza baktıgımızda şampiyonluga en yakın takım tekerlekli basketboldan sonra bayan basketbol takımımızdır....
yatırım yapmasalar umrumda degil ama bu kadar yatırım yap s.agustus taj willims v.jhonsen ışıl ve yasemin gibi cok önemli basketbolcuları kadrona katacak takım kur ama kendi sahanda gurubun gsden sonraki en iyi takımına karşı oynadıgın macı yayınlama...
YOK BÖYLE BİŞEY...deplasman olsa anlarım ama kendi sahan...
onu bıraktım bak saat 02.00 suanda bu kadar beklememin sebebi nedir biliyomusun gs.org ta ve uydu teletexinde yayın akışında 01:00 BRANŞ MAÇI diyor...
bende SAF gibi dedim bu macı verirler herhalde...
malesef genç macı veriyolar...bari hadi macı canlı veremiyosunuz bitiminde banttan ver oda yok
bari resmi sitedeki şu branş macının adını yazın...bunu yazmaktan acizler...hadi onuda bıraktım bak resmi siteye gir perşembe programına bak
saat 20.30 da 20:30 ECZACIBAŞI-GALATASARAY BAYAN VOLEYBOL KARŞILAŞMASI(CANLI) diyor.....
yahu buda yanlış... eczacıbaşının rakibi v.güneş sigorta macta 17.30 da...BU KADAR HATA OLABİLİR Mİ DOSTUM...BUNLAR GÖZ ARDI EDİLEBİLİR Mİ...KOMBİNE VEYA GS STOREDA ÜRÜNLER ÇIKINCA ALIN DENİYOR AMA YAA SONRA...
hata varsa tepkimizi koyarız onları bu konuda daha düzenli davranmaya iteriz... 1 tane eksik oyuncu al ama hizmeti dogru düzgün ver...galatasaray sadece istanbulda yaşayanların veya salona gidebilecek kişilerin takımı degilki...bunlar düşünülmeli düşünmeyenleride uyarmak BİZ TARAFTARLARIN GÖREvİ...
mod arkadaşlar bu konuda bi metin hazırlayıp mail adresi verirlerse toplu halde atarız...yoksa 1-2 kişi atarsak ses gelmez.....
iyi geceler Zoban Raftik ve herkese...bu sinirle zor uyurum ben hadi neyse