Re: GS TV (Frekans Sayfa 6'da)
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:hayal et programına ne oldu
Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:hayal et programına ne oldu
Valla ne yalan söyleyeyim sinir oluyordum... iyi oldu şöyle adam akıllı basketboldan anlayan bir spiker istiyoruz çok mu zor yahu...Hüseyin Karaçil' Alıntı:gstv spikeri mustafa muratoğlu ligtv ye transfer oldu.
Aslında izlediğim maçlarda oldu ama daha fazla maç yayınlayabilirler.Mesela Uleb Cup maçlarını yayınlayabilirlerdi.Erdal Avcı' Alıntı:zaman zaman yayınlıyolar da sen denk gelmiyorsun.dün sabah 9 da galatasaray-ceyhan maçı vardı.
ligtv transferlere devam ediyor.yeni sezonda oktay derelioğlu,ergün penbe,mustafa denizli,ilker yağcıoğlu yeni sezonda ligtv de.Hüseyin Karaçil' Alıntı:gstv spikeri mustafa muratoğlu ligtv ye transfer oldu.
ligtv transferlere devam ediyor.yeni sezonda oktay derelioğlu,ergün penbe,mustafa denizli,ilker yağcıoğlu yeni sezonda ligtv de.Hüseyin Karaçil' Alıntı:[quote="Hüseyin Karaçil":3mkshyyw]gstv spikeri mustafa muratoğlu ligtv ye transfer oldu.
Doğru biliyorsun Doğan Holdi yılda 5 milyon dolara yayın haklarını aldı ama müdahale hakkımız var işin açıkçası Polat bu işe el atsa iş rayına girerSerdar Aslan' Alıntı:O Televizyon bizim değil yayınına falan karışamayız. Sadece telif parası alıyoruz isim parası veriyorlar yılda bilmem kaç milyon dolar bundan ibaret. Bir dayanağım yok ben böyle biliyorum...
Kanal D smartın yani Doğan holdingin...
kesinlikle katılıyorumUmut Öncel' Alıntı:bencede bir an önce lig maçları satın alınmalı ta hagili yılların hakan şükür ün yeni çıktığı yılların maçlarını koyuyorlar.hem aynı ve tekrar programlar var.işin açıkcası hiç memnun değilim tvden.1 2 program hariç (kaleydoskop ve sarı kırmızı gündem) diğer programlar taraftara hitap etmiyor.özellikle sultaniden zirveye programı.inşallah bir an önce düzelir kanalımız
Abi beim bir kısmını dinazor diye tabir ettiğim kişilerin yaşam hikayesi böyle karşılıklı sohbet havasında anlatılıyorda nasıl bir hikmetse hiç mi ilgi çekmez yok abi çekmiyor!!!Hatta sunan adama bakıyorum programın sonuna doğru baya kendinde geçiyor gibime geliyorTugay Aktepe' Alıntı:Sultani'den Zirve'ye programını izleyen var mı ? :?
Varsa içeriğini bizlerle paylaşsın lütfen..
Abi beim bir kısmını dinazor diye tabir ettiğim kişilerin yaşam hikayesi böyle karşılıklı sohbet havasında anlatılıyorda nasıl bir hikmetse hiç mi ilgi çekmez yok abi çekmiyor!!!Hatta sunan adama bakıyorum programın sonuna doğru baya kendinde geçiyor gibime geliyor[/quote:3odbzger]Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3odbzger]Sultani'den Zirve'ye programını izleyen var mı ? :?
Varsa içeriğini bizlerle paylaşsın lütfen..
gstv nin ligtv den görüntü alması zor.çünkü gstv nin bütün hakları d-smart a ait.d-smart lada ligtvnin arası kötü.ama örneğin fbtv ligtv den görüntü alıyor çünkü d-smart fbtv nin sadece sponsoru.d-smart ın bünyesinde değil.Yunus Gökyıldız' Alıntı:Artık Gs tv'nin de birşeyler yapması lazım.Bugüne kadar hiçbir Turkcell Süper Lig maçı görmedim.Hep ropörtaj.Artık eski maçlara bakıyorum.Hiçbir heyecanı kalmadı bende...
Gs Tv bu transferleri canlı yayınla gösterdi.Röportaj bile yaptı.Klipler de hazırladı.Gs Tv lig maçlarının yayın haklarını almalı bu konuda haklısınız.Fb Tv hariç kulüplerin kanallarında lig maçlarının özetleri yer almıyor.Doğan Holding ile yaptığımız anlaşmadan kaynaklanıyor olması muhtemel.mehmet e. güneş' Alıntı:yahu bu gstv ne işe yarar basketbolcu alırsın imza attırırsın canlı yayın yok, futbolcu alırsın yok (meira ve sanctis transferi),
voleybolcu alırsın yine yok, teknik direktör maçtan önce basın toplantısı yapar canlı yayın yok
adnan başkan güzel transferler yapıyor inşallah en kısa zamanda bu rezalete el atarda televizyona da iş yapan adamlar transfer eder.