Galatasaray TV

Re: GSTV Kapandı

Onur BALCI' Alıntı:
Maçı salondan izleyemeyeceğime göre FBTV'ye mahkum oldum. :roll:

dspor verecek maçı ama ordan da izleme imkanın yoksa ayrı bir tat alacaksın umarım. fb spikerinden galatasaray galibiyeti dinlemek kadar güzel bir duygu olamaz eminim

Onur BALCI' Alıntı:
Maçı salondan izleyemeyeceğime göre FBTV'ye mahkum oldum. :roll:

Hani bir filim vardı 'O... Çocukları' diye işte o filimde oynasalar biyografileri çekilmiş olacak 2 spiker vardı GS-fb bayan basket maçı yayınında isimlerini bilen var mı acaba?

Bravo gerçekten Gs Tv'de zaten çalışan 20 kişi vardı artık onlar da yok.
Adnan Polat böyle söz vermemiştin bize.Güzel günler görecektik.Hasan Bey güzel döktürmüş.Gerçekten bu işten zevk alacak kişiler bu işe girmelidir.
Galatasaraylı yazarlardan oluşan bir topluluk oluştursak herşey düzene girer ama neredeee ?

Burak Barut' Alıntı:
Adnan Polat böyle söz vermemiştin bize.Güzel günler görecektik.Hasan Bey güzel döktürmüş.Gerçekten bu işten zevk alacak kişiler bu işe girmelidir.
Galatasaraylı yazarlardan oluşan bir topluluk oluştursak herşey düzene girer ama neredeee ?

Eğer Doğan Holding parangasından kurtulunurdsa o dediğnin olması kuvvetle muhtemel bir şey Burak.
Mühim olan öncelikle Digitürk'le anlaşılıp eğer izin alınırsa kanalın kabloluya taşınmasıdır.
Dediğiniz gibi site ve tv ortak bir ekiple yönetilmeli paralel davranılmalı.

ben şimdi osman şener in o muhteşem yorumlarını herşeyin dört dörtlük olduğunu dünyanın en iyisi olduğumuzu duyamayacakmıyım:))

hiç de üzülmedim ne yayıncılar bizim yayıncılarımız ne yayınlar bizim yayınlarımız nede gösterilen 3 5 maçımızda bizim spikerlerimizden...

medyayı bile bağımsız olamadığımızdan eleştiremiyoruzz sedacve 2 3 spor yazarına laf atılırr iş biter..

ee neyleyim ben şimdi gsDtv yi

bari 1 gün daha dayansaydınız.bugünü mü buldunuz kapatacak?sizin yüzünüzden fbtv ye mahkum olduk.sinirden maçı zor izledim.tamam taraflı olunurda rakip bu kadar da küçük düşürülmezki.

Burak Barut' Alıntı:
Adnan Polat böyle söz vermemiştin bize.Güzel günler görecektik.?

Adnan Polat'la bu işin ne alakası var Burak ? Bu tamamen Rtük le Doğan Grubu arasındaki siyasi bir mesele.Yani tayyip doğan kavgası.

Ayrıca Gs tv yi bende digitürkte olmadıgı için izleyemiyorum ve yıllardır bundan şikayetçiyim ama şunuda kabul edelim biz bu tv için hiç para harcamıyoruz.+ yıllık 2 milyon euro kazanıyoruz. Lincoln transferinde de yine Doğan grubu 5,5 milyon euro kulübe sponsor oldu bu tv anlaşması için.

Kendimiz açmaya kalksak lisans hakkı,çalışanlara verilecek para vs vs üzerine koydugumuzda 3 milyon euro ya yakın bir zarar oluşacak.

Sorun en yakın zamanda halledilecek.Mağlubiyetlerin üstüne geldiği için tepki verilmesi gayet normal ama tepki verirken olayı tam olarak bilmek ve tepkimizi dogru kişilere vermemiz gerekir.

Evren YILMAZ' Alıntı:
Adnan Polat'la bu işin ne alakası var Burak ? Bu tamamen Rtük le Doğan Grubu arasındaki siyasi bir mesele.Yani tayyip doğan kavgası.

Ayrıca Gs tv yi bende digitürkte olmadıgı için izleyemiyorum ve yıllardır bundan şikayetçiyim ama şunuda kabul edelim biz bu tv için hiç para harcamıyoruz.+ yıllık 2 milyon euro kazanıyoruz. Lincoln transferinde de yine Doğan grubu 5,5 milyon euro kulübe sponsor oldu bu tv anlaşması için.

Kendimiz açmaya kalksak lisans hakkı,çalışanlara verilecek para vs vs üzerine koydugumuzda 3 milyon euro ya yakın bir zarar oluşacak.

Sorun en yakın zamanda halledilecek.Mağlubiyetlerin üstüne geldiği için tepki verilmesi gayet normal ama tepki verirken olayı tam olarak bilmek ve tepkimizi dogru kişilere vermemiz gerekir.

Evren benim öğrendiğim klüp bundan daha çok para kazanıyor yıllık 5 milyon dolara yakın bir para.Zaten doğan gurubunun tercih edilmesi sebebi bu ve gizli kapılar ardında verilmiş birkaç SÖZdür.Tabi bunlar hiç tutulmadı!!!
Dediğin gibi şu anda bu kanalların apar topar kapanması Erdoğan ve Doğan kavgasından dolayıdır.RTÜK iktidar talimatıyla D-smart'ın üstüne gitti ve gitmeye devam edecektir.
Sanıyorum ki Digitürk'le masaya oturulacaktır.Kanalımızın bünyemize alınması olasılığı ise 2-3 yıldan önce zor.Öncelikle Aslantepe'nin bitmesi lazım ve para akışı düzeni sağlanmalı.

Açık olduğunda sanki bir işe yarıyomuydu ki kapandı diye hayıflanacağım.Böyle devam edecekse hiç açılmasın daha iyi olur.Açıldığında;
1-Sultani den Zirveye,Gayın Sin gibi gereksiz programları kaldırsınlar.
2-Spor haberleri her 2.30 bir yayınlansın.
3-Bayan takımızın lig ve avrupa;erkek takımımızın avrupa maçlarını içerde dışardı sürekli yaınlasınlar.
4-Aynı şekilde bayan takımımızın lig maçlarını;Erkek takımımızın ligte ve avrupa daki içerde dışardaki maçları sürekli yayınlasınlar.
5-Avrupa dan basketbol,Avrupa dan futbol,nba den maçlar gibi programlar yayınlansın.

Kamuoyuna Duyuru: Galatasaray Televizyonu

Galatasaray Televizyonu bugün saat 18.00 itibarıyla tekrar yayın hayatına başlamıştır.

Yaklaşık 2 gün boyunca yayınlarına ara veren GS TV?nin yeniden faaliyete geçmesinde rol oynayan başta Ulaştırma Bakanlığı olmak üzere, Türksat yetkilileri ve Radyo Televizyon Üst Kurulu yönetimine anlayış ve desteklerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, yaşanan bu kesintinin tekerrür etmemesi doğrultusunda her türlü tedbirin alındığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Galatasaray Spor Kulübü

arkadaşlar lütfen çok acil cevap istiyorum gstv yi açtığımda önümde simsiyah bir ekran var ama diğer arkadaşlar d smart ta yayının başladığını söyledi ben açtığımda ise malesef yayını göremiyorum frekansı mı değişti acaba lütfen yardım eder misiniz ?

Onur Karakuzu' Alıntı:
arkadaşlar lütfen çok acil cevap istiyorum gstv yi açtığımda önümde simsiyah bir ekran var ama diğer arkadaşlar d smart ta yayının başladığını söyledi ben açtığımda ise malesef yayını göremiyorum frekansı mı değişti acaba lütfen yardım eder misiniz ?
Çoğu kişide böyle bir durum söz konusuymuş.Biraz daha sabır.

kardeşim öncelikle cevap verdiğin için çok teşekkürler ya eğer herkeste böyle bir sorun varsa sorun değil ama d smartta açılıp normal uydularda açılmaması aklıma bir tek d smart şifre koydurmuş olamaz değil mi : (

Kanal Açıldı..HAberlere geçildi...Hatta haberin anonsu yapıldı fakat ayrıntılar kısmında bi anda yayın dondu...

Yani sorun yok şu anda test aşamasında..

Arkadaşlar?

Şimdi aldığım bir bilgiyi aktarıyorum..kanalımız açıldı..uydu değerleri yenilenmiş ancak daha frekansları açıklamıyorlar.. belli değil..uydudan seyreden arkadaşlar yeniden arama yaparsa bulabilir tvmizi..

D smartı olanlar receiverlarını resetlesin ve bundan 81. kanaldayız..oradan gstv yi izlesin..

Kanalımızda yeni bir uydu yayın sahibinin haklarını kullanıyorlarmış..doğantv ile artık ilişkileri yok diyebiliriz..bir süre organik bağ sonra kopma geliyor..artık kendi kanalımızı kendimiz yapacağız..

Yönetimimiz üst düzey temaslarla bugün ankaraya çıkarma yapmışlar bu işi öyle halletmişler..yayına geçmemiz yönetimimizin çabalarıyla gerçekleşti..medyatava.net e girin RTÜK açıklaması var görün..

Ama yetkililer GSTV?nin yavaş yavaş herkesin arzu ettiği düzeye geleceğini söylediler..beklentilerimize hemen yanıt gelmeyebilir ama gelecek parlak yönetimin bu konuda girişimleri varmış yeni kurulum teknik felan?acele etmeyelim desteğimizi çekmeyelim..TV?de herkese farkımızı göstereceğiz

uA forumundan ALINTI