Re: GSTV Kapandı
Maçı salondan izleyemeyeceğime göre FBTV'ye mahkum oldum. :roll:
Maçı salondan izleyemeyeceğime göre FBTV'ye mahkum oldum. :roll:
Onur BALCI' Alıntı:Maçı salondan izleyemeyeceğime göre FBTV'ye mahkum oldum. :roll:
Onur BALCI' Alıntı:Maçı salondan izleyemeyeceğime göre FBTV'ye mahkum oldum. :roll:
Burak Barut' Alıntı:Bravo gerçekten Gs Tv'de zaten çalışan 20 kişi vardı artık onlar da yok.
Adnan Polat böyle söz vermemiştin bize.Güzel günler görecektik.Hasan Bey güzel döktürmüş.Gerçekten bu işten zevk alacak kişiler bu işe girmelidir.
Galatasaraylı yazarlardan oluşan bir topluluk oluştursak herşey düzene girer ama neredeee ?
Küçük düşürülme değil. O kim ki bizi küçük düşürsün? Onun yaptığı haysiyetsizlik. Bu kadar diyeyim.Hüseyin Karaçil' Alıntı:... tamam taraflı olunurda rakip bu kadar da küçük düşürülmezki.
Burak Barut' Alıntı:Bravo gerçekten Gs Tv'de zaten çalışan 20 kişi vardı artık onlar da yok.
Adnan Polat böyle söz vermemiştin bize.Güzel günler görecektik.?
Evren YILMAZ' Alıntı:Adnan Polat'la bu işin ne alakası var Burak ? Bu tamamen Rtük le Doğan Grubu arasındaki siyasi bir mesele.Yani tayyip doğan kavgası.
Ayrıca Gs tv yi bende digitürkte olmadıgı için izleyemiyorum ve yıllardır bundan şikayetçiyim ama şunuda kabul edelim biz bu tv için hiç para harcamıyoruz.+ yıllık 2 milyon euro kazanıyoruz. Lincoln transferinde de yine Doğan grubu 5,5 milyon euro kulübe sponsor oldu bu tv anlaşması için.
Kendimiz açmaya kalksak lisans hakkı,çalışanlara verilecek para vs vs üzerine koydugumuzda 3 milyon euro ya yakın bir zarar oluşacak.
Sorun en yakın zamanda halledilecek.Mağlubiyetlerin üstüne geldiği için tepki verilmesi gayet normal ama tepki verirken olayı tam olarak bilmek ve tepkimizi dogru kişilere vermemiz gerekir.
Çoğu kişide böyle bir durum söz konusuymuş.Biraz daha sabır.Onur Karakuzu' Alıntı:arkadaşlar lütfen çok acil cevap istiyorum gstv yi açtığımda önümde simsiyah bir ekran var ama diğer arkadaşlar d smart ta yayının başladığını söyledi ben açtığımda ise malesef yayını göremiyorum frekansı mı değişti acaba lütfen yardım eder misiniz ?