Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

İçerdeki erkek takımımızın ve bayan takımımızın avrupadaki maçlarını yayınlarlar inşallah.

buyrun mıllet medyspor da okugum haberde dikkatimi çeken bir yer
Doğan Grubu'nun yaklaşık 20 gün önce aldığı karar sonrası Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve birkaç yönetici, apar topar Digitürk'ü ziyaret etti.

Şansal Büyüka, Bora Koçyiğit ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirilen toplantı da, karşı taraftan destek sözü alındı. Yayıncı kuruluş yetkilileri bu durum ile ilgili olarak son noktayı Digitürk Genel Müdürü Ertan Özerdem'in koyacağını ve nihai kararın kendisi tarafından verileceğini belirtti.

Bir forumda okudum aynen alıyorum:
Digitürk'e geçme olayı yanlış anlaşılıyor...

Digitürk'e geçince, doğan tvye bağlı olduğumuz gibi digitürke bağlı olmayacağız ki...

fb tv nasıl hem dsmartta, hemde digitürkte..

Ya da star, show,atv kısaca normal kanallar nasıl hem dsmart hem digitürkte var iseler,, bizde hem dsmartta hem digitürkte olacağız...

Büyük ihtimal Digitürk'e de geçilecek.. Ama digitürke bağlı olunmayacak...

GS TV klübümüze aittir... Dsmart, digitürk, teledünya gibi digital platformlarda ve uyduda olan, star,kanald,atv,showtv gibi bir kanaldır...

Digitürke geçmeyi doğan tvye bağlı olmamız gibi düşünmeyin.

evet.Millet o kadar alışmışki bir yere bağlı kalmaya digitürke geçincede sanki onların kanalıymışız gibi sanıyorlar.Halbuki öyle değil.Yukarıda anlatılanlar gibi.

Tam yerimi bilmiyorum.Bu Olimpiakos maçı ile ilgili klipteki sanırım Yunanca, şarkının adını bilen varsa yazabilirmi acaba?Şimdiden Teşekkürler...

arkadaşlar ben uydu sahibiyim,kablolu yok,d-smart yok- ama gs tv yi izleyemiyorum ekran kapkara geliyor siz uydudan izleyebiliyormusunuz ytoksa şifre mi var nedir durum

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
arkadaşlar ben uydu sahibiyim,kablolu yok,d-smart yok- ama gs tv yi izleyemiyorum ekran kapkara geliyor siz uydudan izleyebiliyormusunuz ytoksa şifre mi var nedir durum
Kamil abi GS TV Frekansı:

10970 mhz - Dikey - 30000 - FEC: 5/6

Uyduda bu frekansı girerek GS TV'yi izleyebilirsiniz...

Arama yaptığınızda kanalın ismi GS TV diye gözükmez... Service,null,test, vs vs. gibi isimler olabilir..

Bu nedenle bu frekansta çıkan bütün kanalları kontrol edin, aralarından biri muhakkak GS TVdir...

Anlayacağın kanalın ismi Null diye çıkıyor.Eski kanalımızdan seyredemezsin !

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
arkadaşlar ben uydu sahibiyim,kablolu yok,d-smart yok- ama gs tv yi izleyemiyorum ekran kapkara geliyor siz uydudan izleyebiliyormusunuz yoksa şifre mi var nedir durum

GS TV yayın için yeni bir frekansa geçti o yüzden seninki göstermiyordur.
Yunus'un dediği ayarları girersen kavuşursun TVmize.

Hüseyin Çıtak' Alıntı:
Tam yerimi bilmiyorum.Bu Olimpiakos maçı ile ilgili klipteki sanırım Yunanca, şarkının adını bilen varsa yazabilirmi acaba?Şimdiden Teşekkürler...

Arada kaynamasın ...

Fb Tv'de olduğu gibi lig maçlarının özetlerini kendi kulüp kanalımızdan izlemek herkes açısından iyi olur.Belli bir yayıncı kuruluşun bünyesinde bulunmak da doğru değil.

söylenecek o kadr çok şey varki inanın hangisinden başlayacağımı bilemiyorum ya ama nedense hepsi bir eleştiri :
*kanal kurulalı iki yıl oldu hiç bir ilerleme yokk
*naklen yayın aracı alınması lazım böylece nerde olursa olsun her maç canlı gösterilebilir.
*futbolda lig maçlarının özeti alınmalı
*alt yazı ve temanın kesinlikle değişmesi lazım
*program isimlerini yazan yer canlı tekrar yeni gibi ibareler konulmalı
*daha profesyonel spikerler alınmalı
daha o kadr çok şey varki ama bu kadar şimdilik yeter değişmeyeceğinide biliyorum ya nese ...

29 kasım cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Ziraat Bank. maçını GSTV naklen yayınlayacak.üstelik dspor la ortak yayın değil %100 GSTV. :)

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
29 kasım cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Ziraat Bank. maçını GSTV naklen yayınlayacak.üstelik dspor la ortak yayın değil %100 GSTV. :)

hiç inanasım gelmiyor nedense. d spordan bağımsız yayınlayacaksa kesin o saatte daha önemli bi tekrar yayın yaparlar. bu arada 26.11.2008 tarih ve 20.00 itibariyle bende gstv gitmiş bulunuyor. kanal duruyor ama görüntü ve ses yok sinyal var. aynı şey bjk tv içinde geçerli

Halil İbrahim' Alıntı:
Hüseyin Karaçil":77yjheyh]29 kasım cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray - Ziraat Bank. maçını GSTV naklen yayınlayacak.üstelik dspor la ortak yayın değil %100 GSTV. :)[/quote] hiç inanasım gelmiyor nedense. d spordan bağımsız yayınlayacaksa kesin o saatte daha önemli bi tekrar yayın yaparlar. bu arada 26.11.2008 tarih ve 20.00 itibariyle bende gstv gitmiş bulunuyor. kanal duruyor ama görüntü ve ses yok sinyal var. aynı şey bjk tv içinde geçerli[/quote:77yjheyh] [url="http://www.voleybolmagazin.com/v2/' Alıntı:
http://www.voleybolmagazin.com/v2/[/url]

Murat Baylan' Alıntı:
Olimpiakos maçı klibindeki şarkı Antonis Remos kardia mou min (galleon remix)

Çok teşekkür ederim.Bende uzun zamandır bu şarkının adını öğrenmek istiyordum...

Sayin galatasaray tv yönetimi, lütfen yeni programlar yayinlayin. Mesela müzik molasi verin, sizden rica ediyorum

adem' Alıntı:
Sayin galatasaray tv yönetimi, lütfen yeni programlar yayinlayin. Mesela müzik molasi verin, sizden rica ediyorum

Biraz zaman vermek lazım yeniden yapılanmaya başlandı kanalda.Güzel şeyler olacaktır.Yiğit Şardan reklamcı o işini bilir...