• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Digi gelecekse gelsin artık hayatımızda ilk defa izleyeceğiz televizyonumuzu heyecanla bekliyorum , kanal taratmaktan tuş yerinden çıkacak neredeyse:)

@Onur Karakuzu

Eeee Onur kardeşim,daha çok bekliyecekmiyiz kanalin sağlam olması için? Kanal hâlâ aynı tas aynı hamam.Ayrıca hâlâ "Unutulmaz Anlar" Adı altında bilmem kaçıncı sene oynanmış Milan-GS Şampiyonlar Ligini gösteriyorlar ya kahır oluyorum gerçekten.

Hakan Avci' Alıntı:
@Onur Karakuzu

Eeee Onur kardeşim,hâlâ cok bekliyecekmiyiz kanalin sağlam olması için? Kanal hâlâ aynı tas aynı hamam.Ayrıca hâlâ "Unutulmaz Anlar" Adı altında bilmem kaçıncı sene oynanmış Milan-GS Şampiyonlar Ligini gösteriyorlar ya kahır oluyorum gerçekten.
Niye kahır oluyorsun ki? Çoktan alıştık biz böyle şeylere.Koyacak başka birşeyleri yok demekki.Bırak devam etsinler.Ama nereye kadar?

Hakan Avci' Alıntı:
@Onur Karakuzu

Eeee Onur kardeşim,hâlâ cok bekliyecekmiyiz kanalin sağlam olması için? Kanal hâlâ aynı tas aynı hamam.Ayrıca hâlâ "Unutulmaz Anlar" Adı altında bilmem kaçıncı sene oynanmış Milan-GS Şampiyonlar Ligini gösteriyorlar ya kahır oluyorum gerçekten.
İyide unutulmaz anlar deyince sen ne anlıyosun? Heralde unutulmaz maçları gösterecekler.O maç UEFA Kupası yolundaki ilk maçımızdı (O maçı kazanıp UEFAya kalmıştık).Bunun nesi kötü anlamadım ben.Son senelerde hangi maçımız var efsane olan??

Emre Doğan' Alıntı:
İyide unutulmaz anlar deyince sen ne anlıyosun? Heralde unutulmaz maçları gösterecekler.O maç UEFA Kupası yolundaki ilk maçımızdı (O maçı kazanıp UEFAya kalmıştık).Bunun nesi kötü anlamadım ben.Son senelerde hangi maçımız var efsane olan??
Tabiki "Unutulmaz Anlar" denildiği zaman eski maçlarımızı göstermelerinde bir sakınca görmüyorum,ancak sürekli aynı şeyleri ısitıp ısitıp bilmem kaçıncı kez göstermeleri canımı sıkıyor bilmem anlatabildim mi?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":11idsmrq]
Tabiki "Unutulmaz Anlar" denildiği zaman eski maçlarımızı göstermelerinde bir sakınca görmüyorum,ancak sürekli aynı şeyleri ısitıp ısitıp bilmem kaçıncı kez göstermeleri canımı sıkıyor bilmem anlatabildim mi?[/quote:11idsmrq]

Ha aynı şeyleri tekrar tekrar göstermesinler diyorsan eyvallah.Ben öbür türlü anladım.

arkadaşlar inanın ve güvenin şuanda hangi platforma geçeceğimiz belli fakat stüdyolar yerler pzarlama spikerler kameramanlar belirlenmeye çalışılıyo kolay değil sabır diyorum son 20 gün yada 1ay kadar daha sabır

Onur Karakuzu' Alıntı:
arkadaşlar inanın ve güvenin şuanda hangi platforma geçeceğimiz belli fakat stüdyolar yerler pzarlama spikerler kameramanlar belirlenmeye çalışılıyo kolay değil sabır diyorum son 20 gün yada 1ay kadar daha sabır
Hangi platforma geçiceğiz,söyle ozaman...

geçince göreceğiz hakan bir şey diyemem bu konuda bilsemde söylemek zarar verrir bekleyin az kaldı

Onur Karakuzu' Alıntı:
geçince göreceğiz hakan bir şey diyemem bu konuda bilsemde söylemek zarar verrir bekleyin az kaldı
Ya sabır Onur ya sabır,birşey biliyorsan söyle,bir tarih ver en azından.Başkanımız mart ayı demişti,bugün 5 nisan & hâlâ hiç bir değişiklik yok.

Abi şaka gibi ya......

şu anda bayan voleybol takimimiz ya tamam ya devam maçına çıkıyor,bizim tvmiz ne gösteriyor? Taranto-GS Fiba Eurocup 1.macini. :oops: :?

beni bir kez daha hayal kırıklığına uğratmadıkları için hepsine teşekkür ediyorum. :( :? :oops:

@Onur Karakuzu

Aykun Alan' Alıntı:
onur ne oldu sana.Herzaman en büyük tepkiyi sen verirdin şimdi ne değiştide bu kadar olgun karşılıyorsun.
Bunun cevabını şahsen bende çok merak ediyorum doğrusu.

Bende burdan forumdaşlarıma tebriklerimi iletmek istiyorum.Yani başka bir BASKET forumunda kassan 10 sayfayı geçemeyecek konuyu 81 sayfaya kadar taşımayı başardık.Hedef 1000. sayfa. Bende bir beyanda bulunayım o zaman, 1000.sayfa yolunda bende boş mesajlarımla size destek vericem arkadaşlar.Hayde kolay gele.Yolumuz uzun.

ya demk birşeyler varki benm gibi birisi bile sabırla olgun karşılayabiliyor sakin olun herşey diğer sezondaki maçlar için herşey ;)

Onur Karakuzu' Alıntı:
ya demk birşeyler varki benm gibi birisi bile sabırla olgun karşılayabiliyor sakin olun herşey diğer sezondaki maçlar için herşey ;) bir lafımda emre kardeşime eğer forum sadece basket forumuysa bu konular neden var silin gitsin varsada yazmamı kimse engelleyemez
Bir kere ben senin kardeşin değilim bu konuda anlaşalım.Sonra burası basket forumu bunda da anlaşalım.Sonra da senden bir ricam olacak yazdığım şeyi biraz daha DİKKATLİ okursan zaten en fazla 5-10 sayfa sürecek topic diyorum.Bu konuyu silin gitsin demiyorum.

Arkadaşlar kabul edelim ki GS TV kurumsal olarak oturmadı henüz. Zamana ihtiyaçları var demiyorum ama siz de biraz anlayışlı olsanız daha iyi olur. TV´mizde görev yapan isimler acımasızca eleştiriliyor. Denilmiyor ki , ya bu kişiler gün boyunca bir şeyler üretmek için çalışıyor, emek harcıyor...

Kanal beklentilere cevap verir düzeyde değil, istenirse her programda en az 10 tane hata bulunur ama... En iyisi bir hikaye aktarayım;

Ranga Guru´nun yetiştirdiği bir ressam olan Raciçi artık eğitimini tamamlamış ve son resmini yaparak hocasına götürmüş ve ondan resmini değerlendirmesini istemiş.

Ranga Guru ise;
- Sen artık ressam sayılırsın Racaçi. Artık senın resmini halk değerlendirecek diyerek resmi şehrin en kalabalık meydanına götürmesini ve en görünen yerine koymasını istemiş. Yanına da kırmızı bir kalem koyarak halktan beğenmedikleri yerlere çarpı koymalarını rica eden bir yazı bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmış ve birkaç gün sonra resme bakmaya gittiğinde görmüs ki, tüm resim çarpılar içinde ve neredeyse görünmüyor. Çok üzülmüş tabii. Emeğini ve yüreğini koyarak yaptığı tablo kırmızıdan bir duvar sanki.

Alıp resmi götürmüş Ranga Guru'ya ve ne kadar üzgün oldugunu belirtmiş.
Ranga Guru üzülmemesini ve yeniden resme devam etmesini önermiş.

Raciçi yeniden yapmış resmi ve gene Ranga Guru'ya götürmüş. Tekrar şehrin en kalabalık meydanına bırakmasını istemiş Ranga Guru.

Ama bu defa yanına bir palet dolusu çeşitli renklerde yağlı boya, birkaç fırça ile birlikte. Ve yanına insanlardan beğenmedikleri yerleri düzeltmesini rica eden bir yazı ile birlikte bırakmasını istemiş.

Raciçi denileni yapmış. Birkaç gün sonra gittiği meydanda görmüş ki resmine hiç dokunulmamiş, fırçalar da, boyalar da kullanılmamış.

Çok sevinmiş ve koşarak Ranga Guru'ya gitmiş ve resme dokunulmadığını anlatmış.

Ranga Guru ise; Sevgili Raciçi, sen birinci konumda insanlara fırsat verildiğinde ne kadar acmasız bir eleştiri sağanağı ile karşılaşılabileceğini gördün.

Hayatında resim yapmamış insanlar dahi gelip senin resmini karaladı. Oysa ikinci konumda onlardan hatalarını düzeltmelerini istedin, yapıcı olmalarını istedin...

Yapıcı olmak eğitim gerektirir. Hiç kimse bilmediği bir konuyu düzeltmeye kalkmadı, cesaret edemedi.

Sevgili Raciçi Mesleğinde usta olman yetmez, bilge de olmalısın...

Emeğininin karşılığını, ne yaptığından haberi olmayan insanlardan alamazsın.

Onlara göre senin emeğinin hiç bir degeri yoktur...

"Sakın Emeğini Bilmeyenlere Sunma ve Asla Bilmeyenle Tartışma..." demis.

Onur Abi bu parça geçen sene denemede çıkmıştı bize:) Mükemmel bir olay gerçekten...

Emre Doğan' Alıntı:
Bende burdan forumdaşlarıma tebriklerimi iletmek istiyorum.Yani başka bir BASKET forumunda kassan 10 sayfayı geçemeyecek konuyu 81 sayfaya kadar taşımayı başardık.Hedef 1000. sayfa. Bende bir beyanda bulunayım o zaman, 1000.sayfa yolunda bende boş mesajlarımla size destek vericem arkadaşlar.Hayde kolay gele.Yolumuz uzun.
Katılıyorum.Burası bir basketbol forumu ve GSTV hakkında bu kadar sayfa ileti yazılması gerçektende ilginç.

http://www.gstvnet.com buda gstv ile ilgili bir site forumdaki bazı arkadaşlara burayı öneriyorum.Gerçi bu arkadaşlar orayada yazıyorlar ama...

Yok dayanamayacağım yazacağım. Futbol yayın hakların Digiturk'te, basketbol yayın hakların Digiturk'te, sen ısrarla D-Smart'ta kalmaya devam ediyorsun. Peki tamam. Bayan basketbol maçlarının en önemlilerini yayınlamıyorsun. Erkek voleybol maçlarının play-off'unu bile yayınlamıyorsun. Bayan voleybolun en önemli maçlarından birini oynuyorsun şampiyonluğun en güçlü adayıyla, onu da yayınlamıyorsun. Peki sen niye varsın Galatasaray TV?

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Yok dayanamayacağım yazacağım. Futbol yayın hakların Digiturk'te, basketbol yayın hakların Digiturk'te, sen ısrarla D-Smart'ta kalmaya devam ediyorsun. Peki tamam. Bayan basketbol maçlarının en önemlilerini yayınlamıyorsun. Erkek voleybol maçlarının play-off'unu bile yayınlamıyorsun. Bayan voleybolun en önemli maçlarından birini oynuyorsun şampiyonluğun en güçlü adayıyla, onu da yayınlamıyorsun. Peki sen niye varsın Galatasaray TV?
GS TV çok kısa bir süre sonra taşınıyor arkadaşlar ;)

Geçenlerde nette dolaşırken bir yazı okumuştum Gs Tv ile ilgili. Yazıda Gs Tv'nin Digi ile anlaştığını ve çok yakın zamanda da bunu duyuracaklarını yazıyordu ancak yazıyı okuduğum yeri malesef unuttum eğer bulabilirsem burayada aktaracağım...

Tabi bu haber ne kadar doğru onu bilemiyorum, yalan da olabilir gerçekte...

Geri