• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Bu haftada Var mısın Yok musun'un eski yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu'nun Galatasaraylılığını hatim ettik!

yunustaylan' Alıntı:
Bu haftada Var mısın Yok musun'un eski yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu'nun Galatasaraylılığını hatim ettik!
Nasil yani?

eh be kardeşim yeter artık ya! 1 haftadır kanalı ne zaman açsam var mısın yok musun hakan'lı ve bayan voleybol takımımızın son durumunun ele alındığı branş raporu karşıma çıkıyor gına geldi yeter artık!

ben bu akşamki bjk maçını izleyemedim ve gece haberlerden sonra izlemeyi düşünüyorum ama biliyorum yine haberlerden hemen sonra günde 5 defa yayınlanan bu 2 programdan biri yayınlanacak kanalımız(!) daha sonra canları isterse belki maçı yayınlarlar bekleyeceğiz bakalım.

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
eh be kardeşim yeter artık ya! 1 haftadır kanalı ne zaman açsam var mısın yok musun hakan'lı ve bayan voleybol takımımızın son durumunun ele alındığı branş raporu karşıma çıkıyor gına geldi yeter artık!

ben bu akşamki bjk maçını izleyemedim ve gece haberlerden sonra izlemeyi düşünüyorum ama biliyorum yine haberlerden hemen sonra günde 5 defa yayınlanan bu 2 programdan biri yayınlanacak kanalımız(!) daha sonra canları isterse belki maçı yayınlarlar bekleyeceğiz bakalım.
Abi bu kanalın acilen DOĞAN TV´den KUR-TUL-MA-SI lâzim ama nasıl? :?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":ca8mx8q6]eh be kardeşim yeter artık ya! 1 haftadır kanalı ne zaman açsam var mısın yok musun hakan'lı ve bayan voleybol takımımızın son durumunun ele alındığı branş raporu karşıma çıkıyor gına geldi yeter artık!

Abi bu kanalın acilen DOĞAN TV´den KUR-TUL-MA-SI lâzim ama nasil? :?[/quote:ca8mx8q6]

doğan'lardan kurtulmaktan ziyade kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı yeğlerim.

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
doğan'lardan kurtulmaktan ziyade kendi ayaklarımızın üzerinde durmayı yeğlerim.
Zaten DOĞAN TV´den ayrılırsak kendi ayaklarımızın üzerin´de duracağız..... ;)

hayır hakan doğan tvden ayrılırsak kendi ayaklarımızın üzerinde durmayacağız bu dediğin 2yıl içerisinde olabilecek bir durum

Onur Karakuzu' Alıntı:
hayır hakan doğan tvden ayrılırsak kendi ayaklarımızın üzerinde durmayacağız bu dediğin 2yıl içerisinde olabilecek bir durum
Abi DIGITÜRKe geçsek herhalde adama benzer şu kanal. :oops:

Onur Karakuzu' Alıntı:

evet benim dediğim de tam olarak bu, eğer bu halde doğan tvden ayrılırsak kanal değil 2 yıl 2 ay bile bu işi yürütemez tek başına.

Mart ayı bitti ama hala Digitürk'e geçiceğiz!

yunustaylan' Alıntı:
Mart ayı bitti ama hala Digitürk'e geçiceğiz!
söyleyeceğim lafı üzerine alınma bende bir arkadaşımdan öğrendim

sabredersen yüzyıllık çınar olursun
sabretmezsen mevsimlik hıyar olursun elbet yolunu bulur kanal sen seyretmeye bak :P

Senin dediğini üzerime falan almadım merak etme.

Başkan Adnan Polat demişti ki;Mart ayında Digi'ye geçeceğiz!

Bende onu söyledim.Senle hiçbir alakası yok.

Ah Digiturk'e geçeceği zaman ne çokta sevinmiştim kalite düşük olsa da en azından arada kanalımı takip edecektim. Ama geçmedi, üstüne özetler de kalktı. Kablo var, digi var ama uydu yok. Ne yapalım izliyemiyoruz. Tüh bize.

Adnan Polat inşallah mart ayı derken 2009 martını kastettmiştir. 2020nin mart ayıysa vay halimize :)

sakin olun arkadaşlar 1ay içinde değişiklikler olacaktır

Onur Karakuzu' Alıntı:
sakin olun arkadaşlar 1ay içinde değişiklikler olacaktır
Ne zaman Onur kardeşim,mart ayı dedik dedik hani bugün 28(yirmi sekiz) i & hâlâ hiç bir değişiklik yok kanalda, üstüne üstlük her geçen gün iyiye gidiceğine dahada kötüye gidiyor. :?

hakan abi en azından canlı yayınlar vermeye başladı tv daha önce hiç vermiyodu mesela bugünkü hazırlık maçı gibi biraz ilerleme var

Mehmet Özcan' Alıntı:
hakan abi en azından canlı yayınlar vermeye başladı tv daha önce hiç vermiyodu mesela bugünkü hazırlık maçı gibi biraz ilerleme var
Işte her geçen gün iyiye gideceğine kötüye gidiyor dememin sebeplerinden birtanesi´de bu.......
sözkonusu futbol ise zaten hazır´da bekliyorlar,ancak birileri onlara GS´nin sadece FUTBOL´dan ibaret olmadığını söylemesi lâzım.Mesela sana soruyorum, 2 (iki) nisan´da hem bayan voleybol,hem´de bayan basketbol takımlarımızın maçları var & hangisini D SPOR´dan bağmsız (kendi imkanlarımız ile) yayınlıyabileceğiz sence? :?

bayan basketboluu

yayınlayacağız hakan kardeşim

Geri