• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

umarım haber spikerlerinde de değişim olur...daha prekazinin adını doğru telaffuz edemeyen haber spikerimiz var...bakınız haberlere!

Barış Şişman' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":xbdu6yss]program olarak olmayacak bu formatta devam edilecek
Neredeyse 3, 3.5 ay gibi bir süre bunlar aynı şeyleri mi izlettirecekler insanlara?.. :roll: Herhalde Lig Tv'den aldıkları eski maçları paso yayınlarlar ve şu anda olduığu gibi bizlere gına getirirler.[/quote:xbdu6yss]
barış bey şöyle bir açıklama getireyim yeni program olarak işte kamp günlüğü sezon değerlendirmesi filan olcak benm demk istediğim anlatmak istediğim yeni programlar zengin içerik filan o tür şeyler

Sizinle aynı şeyleri düşünüp yazıyoruz zaten, bende öyle demek istemiştim.. ;)

Barış Şişman' Alıntı:
Sizinle aynı şeyleri düşünüp yazıyoruz zaten, bende öyle demek istemiştim.. ;)
peki o zaman yanlış anlamışım kusura bakmayın hele bir geçsi n digiturke adnanıda ikna ettim artık maç anlatımındaki ifadeleri takımımız gibi kullanacakmış sevindirici :)

Şimdi D Spor'la ortak olan spikerlerimiz ne olacak,onlarla mı devam edeceğiz?

artık digitürkü olan arkadaşlar kanalda ne gibi değişikler olduğu hakkında bilgi verirler :(

hele bi geçsin haber veririz de :) ya d spor dediğin doğan tv dekilerden bahsedyorsunuz sanırım onlar bizim bünyemizde devam etcekler

Onur konuya vakıfsın anladığımız kadarıyla, dün ya da ondan önceki günde 21 veya 22'sin de geçecek dedin acaba tarihte falan değişiklik olmadı değil mi? Ayrıca keşke yeni ekiple yola devam etseydik..

Barış Şişman' Alıntı:
Onur konuya vakıfsın anladığımız kadarıyla, dün ya da ondan önceki günde 21 veya 22'sin de geçecek dedin acaba tarihte falan değişiklik olmadı değil mi? Ayrıca keşke yeni ekiple yola devam etseydik..
ilk başta adım saim barış bey abisiyim onurun neyse sorunuza cevap veriyim adnan paşaoğlu arkadaşım sayılır bana dediği cümle 22mayısa yetiştirmeye çalışıyoruzdu yani kesin 22sinde geçeceğiz demedi sanırım yayın devam ederken geçmeye çalıştıkları için haziranın başını bulabilir bu benim görüşüm son günlerde konuşmyorumda adnanla ama 8.gün basketbol dünyası voleybol dünyasını dinlendikten sonra devam etcekmiş çok zorlu iki kanala yetişmesi arasında kalmış neyi kabul etceğini bilmiyor diğer spikerleride bilmiyorum yeni ekiplemi devam edilir benim nacizane görüşüm yeni bir ekiple anlaşılıp geniş kadroyla yola devam edilmek ama anlaşmaya göre ekip ücretlerini gs tv ödeyeceğinden mümkün olduğunca en kısıtlı kadroyla başlayacağız barış bey

emel dizili' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2pcbbu5a]ya d spor dediğin doğan tv
:)[/quote:2pcbbu5a]
doğan tv centerda çalışanlar yani :)

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Dün Digitürk'te NBA TV kanal 81'e alındı. Kanal 75 yeni sahibini bulmak üzere..
Onur Karakuzu' Alıntı:
uyutulmak diye birşey yok istanbuldasın git doğan tv centera görebiliyor musun orada bir gs tv çalışanı yada gs tv ye ait stüdyo vs ?? artık anlayın er yada geç geçilecekkkkk
Kusura bakmayın ama,bu halde DIGITÜRKe geçmesine son derece karşıyım.Neden mi? Bu sabah GS TV´yi açtığımda gözlerime inanamadım,gösterdiği şey hâlâ 98´de oynanmış GS-Juventus maçı.Bu halde DIGITÜRKe geçersek (tekrar söylüyorum) FB´lilere sağlam mağzeme veririz. :( :shock: :?

hakan bende sana karşıyım afedersin ama adı üstünde unutulmaz anlar neyi gösterecekler orada bir zaferi gösteriyorlar uefa maçıda 2000de oldu eski sonuçta göstermeyelim şimdi fb liler için malzeme demişssinde afedersin ama gösterilecek bir maçı olan bir külüp var karşımızda onlar kendilerine baksın digiturke geçme sebebimiz zaten daha ii yayın yapmak

Onur Karakuzu' Alıntı:
hakan bende sana karşıyım afedersin ama adı üstünde unutulmaz anlar neyi gösterecekler orada bir zaferi gösteriyorlar uefa maçıda 2000de oldu eski sonuçta göstermeyelim şimdi fb liler için malzeme demişssinde afedersin ama gösterilecek bir maçı olan bir külüp var karşımızda onlar kendilerine baksın digiturke geçme sebebimiz zaten daha ii yayın yapmak
Bana karşı olabilirsin (saygı duyarım) ancak kim ne derse desin ben GS TV´nin "UNUTULMAZ ANLAR" adı altında aynı şeyleri ısıtıp ıstıp göstermesini hazmedemiyorum abicim kusura bakma.Tamam o kadro büyük başarılara imza atmıştır, UEFA kupasını & SÜPER KUPAYI müzemize getirmiştir eyvallah ona hiç bir lafım yok,olamaz´da zaten,ancak dediğim gibi her haftasonu görmeyi hazmedemiyorum.Ayrıca niye "UNUTULMAZ ANLAR" adı altında sadece o başarılarımızı gösterdiğinide anlamış diğilim,unutulmasin ki GS sadece bir FUTBOL diğil,SPOR KULÜBÜ´dür!!!

o konuda sonuna kadar katılıyorum trt den bayan ve erkek basketbol şampiyonluk maçları alınabilir tadından yenmez ama eski maçları göstermesine birşey diyemeyiz bence neyse bir soru aklıma takıldı doğan tv neden hala daha bize haber bantları veriyor anlamış değliim digiturke geçtiğimiz kesinse neden ??

Onur Karakuzu' Alıntı:
o konuda sonuna kadar katılıyorum trt den bayan ve erkek basketbol şampiyonluk maçları alınabilir tadından yenmez ama eski maçları göstermesine birşey diyemeyiz bence neyse bir soru aklıma takıldı doğan tv neden hala daha bize haber bantları veriyor anlamış değliim digiturke geçtiğimiz kesinse neden ??

kesin degil ki hiç kimse resmi bir acıklama yapmadı daha..Adnan Polat subat'tada gecicez demişti olmadı...22 -23 mayıslar gecti hatırlatayım da..

Adnan Polat mayıs sonunda geçeceğiz demişti digitürk e

mustafa_güler' Alıntı:
Adnan Polat mayıs sonunda geçeceğiz demişti digitürk e

inşallah :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2txwlvzw]o konuda sonuna kadar katılıyorum trt den bayan ve erkek basketbol şampiyonluk maçları alınabilir tadından yenmez ama eski maçları göstermesine birşey diyemeyiz bence neyse bir soru aklıma takıldı doğan tv neden hala daha bize haber bantları veriyor anlamış değliim digiturke geçtiğimiz kesinse neden ??

kesin degil ki hiç kimse resmi bir acıklama yapmadı daha..Adnan Polat subat'tada gecicez demişti olmadı...22 -23 mayıslar gecti hatırlatayım da..[/quote:2txwlvzw]
taş atma tolga 22 23mayıslar digiturk yönetim kurulu üyesi ve bu tür işlerden sorumlu bora bey tarafından söylendi alisamiyen.netten ve bunu melih abide doğruladı ama adnan paşaoğlu bu tarihe yetiştirmeye çalışıyoruz dedi ve ben bunu yer yazımda dile getirdim umarm şimdi açıklayı cı olmuşumdur.
saygılarımla saim karakuzu

Onur Karakuzu' Alıntı:
uyutulmak diye birşey yok istanbuldasın git doğan tv centera görebiliyor musun orada bir gs tv çalışanı yada gs tv ye ait stüdyo vs ?? artık anlayın er yada geç geçilecekkkkk
Sevgili Saim abi ve Onur kardeşim,siz GS TV çalışanlarının Doğan TV´de olmadığını söylüyorsunuz,ancak nasıl oluyorda Can Erbesler,Adnan Mert Paşaoğlu hâlâ DSPOR´da voleybol & basketbol anlatabiliyor(du)? Ayrıca Veli Yiğit,Burcu Baberin BJK TV´nin haber bültenlerinin arka planlarinda konuştuklarına şahit olmadınız mı hiç? Kabul edinmelisiniz ki bu kanalın DIGITÜRKe geçtiği filan yok,saygı ve sevgilerimle.

Abdürrahim Hakan Avcı

Geri