• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Valla diyecek birşey bulamıyorum artık.. :ehue Süpersiniz yani..

Saadet Unal' Alıntı:
Valla diyecek birşey bulamıyorum artık.. :ehue Süpersiniz yani..
Niçin güldüğünü anlıyamadım Saadet,bende rahatsızım o konuda. ;) :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Saadet Unal":1jynin5j]Valla diyecek birşey bulamıyorum artık.. :ehue Süpersiniz yani..
Niçin güldüğünü anlıyamadım Saadet,bende rahatsızım o konuda. ;) :P[/quote:1jynin5j]

Rahatsız olduğun konuyu anlamadım bende..

müşteri hizmetlerini aradığımda kadın 75.kanlada başlayacağını kesin olarak anlaştığını ama tam tarihi veremeyeceğini söyledi

Neden artık 8. gün oynamıyor, iki aydır basketbol dünyasıda oynamıyor

MENDUH SEVEN' Alıntı:
Neden artık 8. gün oynamıyor, iki aydır basketbol dünyasıda oynamıyor
adnanın yüzünden dinlenmek için süre almış

Adnan senin arkadaşın galiba ? :)

GSTV DIGITURK 75. KANALDA?

GSTV 27 Mayıs Çarşamba gece yarısı itibarıyla Digitürk Platformu?ndan yayın hayatına devam edecek? Digitürk Platformu?nun 75. kanalından ekrana gelecek GSTV Ağustos başında yeni yayın dönemine geçecek.

Galatasaray TV artık Digitürk Platformu?nda..Sarı-Kırmızı Dünyanın sesi soluğu nefesi olan GSTV 27 Mayıs Çarşamba gecesi saat 24:00?den itibaren Digitürk 75. kanaldan yayına geçecek? Bundan böyle GSTV sadece Digitürk Platformu?ndan izlenebilecek ve bu Platformun tüm ayrıcalıklarını izleyenleri ile paylaşacak?
Galatasaray Futbol takımının Türkcell Süper lig?de oynadığı maçların tam tekrarı, özet görüntüleri GS TV?de yer alacak..Galatasaray?ın geçmiş yıllardaki tüm maçları, unutulmaz golleri, en heyecanlı dakikaları artık GSTV?de taraftarları ile buluşacak.. Galatasaray taraftarları GS TV ayrıcalığı ile Sarı-Kırmızılı Dünyadan hiçbir yerde bulunamayacak özel görüntüleri, röportajları, transfer haberleri başta olmak üzere tüm yaşananları, futboldan, basketbola; voleyboldan, yüzmeye bütün branşlarından her gelişmeyi ilk olarak GSTV aracılığıyla öğrenecekler?

galatasaray.org

demekki neymiş 2 ay civarı varmış kanalın digiye geçmesine

Emre Evren İçöz' Alıntı:
demekki neymiş 2 ay civarı varmış kanalın digiye geçmesine

haberi galiba okumadan yapıştırdın sayfaya.
Orada 27 mayıs çarşamba gece yarısı geçecek deniliyo sen hala 2 ay var diyorsun

Bide milyonlarca taraftarını kanalı izlemekten mahrum eden ve kanalı kutu satma aracı olarak gören dıgıtürke peşkeş çeken zihniyeti şiddetle kınıyorum!

Adnan POLAT = 'Maalesef' kocaman bir hiç....

Yani sadece digitürk sahipleri izleyebilecek? gs tv yi çok özliyecem.

Emre Evren İçöz' Alıntı:
GSTV DIGITURK 75. KANALDA?

GSTV Ağustos başında yeni yayın dönemine geçecek.
ben bundan bahsettim

Her ne kadar eleştirilse de kötü bir sisteme ve kuruma sahip olduğu söylenilse de seviyordum seni be kanalım. Bayan basket takımımızın maçları yayınlanırken kendi takımımızın kanalın da" ev sahibi" olarak adlandırılırken sürekli, rakip takıma yine kendi kanalımızda Fenerbahçe deniliyordu sürekli buna rağmen bile, yine aynı sunucu ( yani o öyle sanıyor) engelsiz aslanlarımızın bir maçında dalga geçer gibi bir atış sonrası -içeri doğru yükleniyor ve bir stop JUMP shot denemesi diyor sunucu abimiz nasıl bir aklın ürünüyse artık...Yine teşekkür ederim verdiği emekten dolayı, hala buna rağmen sevmeye devam ediyorum kanalımızı..

Kaleydoskop adlı programımız da ise ayrı bir muhabirimiz: çocuk televizyonu gibi kendi köşesini oluşturup antin-kuntin şarkılar dinlettirdi bize günlerce bu yetmez gibi Ceyhun Yılmaz ın kırdığı cevizleri anlattığı ya da muhabbeti her türlü gereksiz konulara döktüğü yayınları tekrar tekrar gözümüze sokarcasına izletti..Yine de teşekkürü borç bilirim neyse, buna rağmen bile sevmeye devam ediyorum..

8.Gün ise en elle tutulur programımız gibi duruyordu ilk başlarda ama Adnan abimizin engelsiz aslanlara olan tutkusu programada yansıyınca bir nevi program şu isim altında yapılıyormuş gibi oldu "engelsiz aslanlarla 8.gün" sağ olsun sayesinde artık hepsi ne yapar, kaçta nerde olur, ne içer, ne sever öğrendik fena mı oldu hayır ama biraz daha kapsamlı 8.günler izleseydik daha güzel olurdu.. Teşekkürü en çok hak edenler listesinde başı çekebilir..

Galatasaray Hastanesi ooo öyle muazzam ki zaten bütün sezon boyunca sakatlanan futbolcularımızda olumlu sonuç aldılarda tvye çıkmaları eksikti.. Kör kuyu gibi giden gelmiyor işte arkadaş daha neyini konuşacaksınız utanmadan neyse buna rağmen bile sevmeye devam...

PAF Ligi bu güzel çalışmalarımızdan biriydi kanalın ama tek kamerayla olmuyordu kendi adıma değilde en çok maçı çeken kameraman abimize üzülmüşümdür hep bir oraya dön bir buraya dön zor zanaat valla yetişemediği zamanlar da oluyordu ama emek var ortada o halde teşekkür de..

Zaten yeterince uzun oldu ben seni Ajanda'nla, Aktüel'inle, Analiz'inle, Branş Raporun'la, Aslan Yuvan'la, pek yayınlamadığın Basketbol Dünyan'la,Sarı Kirmizi Gündem'inle Sultaniden Zirveye'nle sevdim ve diğer adını unuttuğum ama tatlı hatıralar bıraktığın programlarınla sevdim ve şimdi tatlı bir elveda diyorum.. Artık dijinin yani ellerin oldun sen :) Umarım tekrar bir gün görüşürüz ve görüştüğümüzde sen bir dünya klübüne yakışır bir televizyon olmuş olursun...

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
Bide milyonlarca taraftarını kanalı izlemekten mahrum eden ve kanalı kutu satma aracı olarak gören dıgıtürke peşkeş çeken zihniyeti şiddetle kınıyorum!

ben adnan polat'a laf atmaktan 2 hafta ceza aldım bu genc kardesimiz için gereginin düşünülmesini istiyorum.

Tolga Kaplan' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":nys5rdxe]Bide milyonlarca taraftarını kanalı izlemekten mahrum eden ve kanalı kutu satma aracı olarak gören dıgıtürke peşkeş çeken zihniyeti şiddetle kınıyorum!

ben adnan polat'a laf atmaktan 2 hafta ceza aldım bu genc kardesimiz için gereginin düşünülmesini istiyorum.[/quote:nys5rdxe]

Abi inan bende hepiniz kadar başkanı seviyorum ve saygı duyuyorum, söylediklerim bi anlık öfkenin sonucu ama doğrusunu söylemek gerekirse sözlerim yakışıksız oldu:(

her neyse tabiki boynumuz kurallar karşısında kıldan ince ceza geleceksede eyvallah:)

Tolga, ceza aldığın zaman söylediğin sözü hatırlamıyorum, ama eminim hak etmişsindir.

Mehmet´in Adnan Polat hakkındaki sözlerini -ceza istemi dile getirilmeden önce- okudum, ama ceza versem ağır bir karar olur diye düşündüm.

Konu hakkında konuşmaya devam etmek en iyisi... Gerçi konu başlığındaki tartışma da kabak tadı verdi ama...

Bu konu başlığının kilitlenmesini talep ediyorum...

Teşekkürler.

Yayının Dügütürke geçmesi demek şifreli olacağı anlamına gelmiyor. Fb tv de digide ama normal uyduda şifresiz. Doğan'dayken bizim miydi ki? Dsmart yayın platformunun elinde sadece dandik hazırlık maçları, bazı uefa maçları ve eski(bunu söylemek çok üzücü) şampiyonlar ligi maçlarımız var. Ama Digitürk futbol ve basketbol alanında bütün lig yayın haklarını elinde tutuyor. Bayan maçlarına gelince, Fenerin yaptığı gibi satın alıp kendi televizyonunda yayınlama yoluna gidilebilir. Ben bu değişimin çok hayırlı olacağına inanıyorum. fb tv ile aradaki fark biter, hatta o kanaldan daha iyi bir kanal oluruz umarm. Bazan rast geliyorum, reklam falan alıyorlar. Bizim kanalda sadece 'Doktor Levi'nin manyetik dizlikleri' kıvamında reklamlar çıkıyor. Maç zamanı Avea,Ülker, Telekom da reklam veriyor ama sadece bu kadar.

Ağustos ortasından itibaren kanalda gözle görünür değişiklikler olacak. Bir kere artık daha yüksek gelirli ve daha yüksek eğitimli insanlara yönelik olacak GSTV' nin yayın politikası. Bu yüzden daha fazla reklam alacak. Ayrıca Digitürk gibi yüksek gelirli kesime hitap eden platforma girildiğinden dolayı ekstra reklam geliri artışı da olacak. Herşeyden önce artık GSTV, kulübe gelir getiren bir yayın organına dönüşecek.

Geri