• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

Uzunca bir süredir GS Tv digitürke geçsede izlesek diyen biri olarak tv yi ilk açtığımda karşıma Altay'ın çıkması büyük bir hayal kırıklıgı oldu benim için.:)

Buradaki eleştirileri hep okuyor fakat tv yi izleme şansı bulamadıgım için yorum yapamıyordum.
İlk izlenimim görüntü kalitesinin beklediğimin çok üzerinde olması.Digiturk e geçmeden önceki Gs Tv ile ilgili eleştirilerde en cok aklımda kalan görüntü kalitesinin yetersiz olduguydu.
Sanırım artık bu sorun çözülmüş durumda.

Her ne kadar evimizde Digitürk olmasa da , kulüp eğer bu atılımla kanalda bir gelişme sağlayacaksa varsın olmasın , hayırlısı olsun diyelim..

Kanalı izleyeyememek umurumda bile değil hatta seviniyorum kanalın kalitesinin yükseltilmesine.

Benim zoruma giden rakip takımın tvsinin yıllardır kabloluda, türksatta,dsmartta, digiturkte yayını sürdürmesi ve bize bugün yeni vadedilen maç özetlerini yıllardır bedava yayınlaması...

Sponsorlara verilen tavizlere tahammül edemiyorum; ülkerin bize yıllardır sus payı olarak verdiği destekten çook memnun olduğunu söyleyen yönetici, telekom ceo'sunun geçen yaz hepimizi rencide eden sözlerine hiçbir tepki vermeyen yönetim ve yıllardır fbtvye verdiği destek ortadayken dıgıturke şuanki mevcut durumla geçmeyi büyük bir başarı olarak gören başkan istemiyorum.!

Baya dolmuşum ya, tüm bu rezaletlerin üstüne bu sezon futbol ve erkek basketbol takımının durumu benim sinir sistemimi bozdu.

Benim kutu vestel olduğu için olmuyormuş :?

İZLEYEBİLENLERE....

Arkadaşlar,yeni programlar başladı mı kanalda? Ayrıca şu anda oynan GS-Sivasspor maçın interaktif yayını varmı,eğer varsa kim anlatıyor? ;)

Şu anda Efes maçını yayınlıyor Gs Tv. :roll:

Arkadaşlar,bugün GS-Sivasspor maçını interaktif verdiler mi? Verdilerse maçı sevgili Veli Yiğit kardeşimiz mi anlattı? (Melissa hariç hepsini çok özledim) :roll:

Hakan Avci' Alıntı:
Arkadaşlar,bugün GS-Sivasspor maçını interaktif verdiler mi? Verdilerse maçı sevgili Veli Yiğit kardeşimiz mi anlattı? (Melissa hariç hepsini çok özledim) :roll:

Abi sorması ayıp neden Melissa hariç, merak ettim.
Mellissa iyi, hoş, güzel ama biraz cümle kurma özürlü bir hanım, bundan dolayı mı??

canlı anlatım yoktu ama saha içi dışı yapılan bağlantılar hoşuma gitti kanal seviyesi artmış bu çok belli grafiklere bayıldım ne diyim :)

Oh be 8)

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":2qf5693l]Arkadaşlar,bugün GS-Sivasspor maçını interaktif verdiler mi? Verdilerse maçı sevgili Veli Yiğit kardeşimiz mi anlattı? (Melissa hariç hepsini çok özledim) :roll:

Abi sorması ayıp neden Melissa hariç, merak ettim.
Mellissa iyi, hoş, güzel ama biraz cümle kurma özürlü bir hanım, bundan dolayı mı??[/quote:2qf5693l]
Alamıyorum Melisa dan ne istiyorsunuz.Derya Aydoğan a hiç eleştiri yok konuşmayı bilmiyor.Veli Yiğit anlatım bozukluğu değil analtım felçi yapıyor mesela bir ara "Öyle zannediyorumki büyük ihtimalle maçı alacaz" demişti böyle muhabir mi olunur. Melisa hiçbir zaman böyle röpörtajlar yapmadı.

kanalda elle tutulur tek isim melisa

ağustosta merak etmeyin daha geniş bir kadro gelecek sakin olun sanırım adnan mert paşaoğlu d sporda kalmayı tercih etmiş

Samet Semiz' Alıntı:
Benim kutu vestel olduğu için olmuyormuş :?
Neden? Vestel' in ne özelliği varmış? Siz bir de Türksat'tan arama yapın. O zaman kanal gösterebilir.

Sonunda :)

İletinin içeriği silinmiştir.

abi bu kanal niye reklam alamıyor ??

Şuan D Spor da yayınlanan bayan voleybol milli takımızın maçını Adnan Paşaoğlu anlatıyor.Acaba gstv den ayrıldı mı ,yoksa her iki kanalda mı görev alacak?

emel dizili' Alıntı:
Şuan D Spor da yayınlanan bayan voleybol milli takımızın maçını Adnan Paşaoğlu anlatıyor.Acaba gstv den ayrıldı mı ,yoksa her iki kanalda mı görev alacak?

adnan dspor da kalmış geçmemiş bizim kanalla ama anlattığı milli takımı ve maçı merak ettim. bizim a milliler genç oyuncuları görmek için Çin'de katıldıkları uluslararası bayanlar voleybol turnuvasında. maçlarıda ntvspor verdi. son maçta Dominik Cumh. yenildiler 3-0

Fransayı 3-1 yendik.Çin'de mücadele eden kadro daha çok gençlerden kuruluydu, ama bu kadro hemen hemen milli takımın as kadrosu.Çin'deki kodrodan birkaç oyuncu anca katılır.

Geri