• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

81. kanalı da açtılar :)

Gerçi kanalda kanal değişiklikleri yazıyor nba ve gstv yok ama olsun.

Ben daha Stand-Bye de bekliyorum biraz zaman geçsin :)

Ali Erdem Güntepe' Alıntı:
Ben daha Stand-Bye de bekliyorum biraz zaman geçsin :)
Aynen bende Ali.1 saatte çok uzun gelir şimdi :P

O kadar uzun tutmayın. Açın bir deneyin bakalım :)
Daha piyasa da birşey yok gerçi.

Ne olur ne olmaz.Bi film izliyeyim geldiğimde Gstv açılmış olur (umarım) :P

Abiler illa stand-by de bırakmaya gerek yokk diye biliyorum.Ben kanal arama yaparak buluyorum yeni kanalları.Ama az önce gelişmiş arama yaptım Gs tv yok henüz :) Diğer tüm kanal değişimleri oluşmuş ama nba tv halen 75te

Haklısın Recep kolay kurulumdanda oluyor ama kendi adıma böyle tercih ediyorum daha sağlam oluyor.Murat Abi'nin dediği gibi 81. kanalda değişen kanallar falan filan yazıyor.Bekleyip göreceğiz artık.

melih şabanoğlu 75.kanal geçeceğiz ama süresi belli değil dedi

Son durum nedir :roll:

Gecti mi DIGITÜRKe TV´miz?Hayirli olsun diyiyim mi? :P

Hakan Avci' Alıntı:
Gecti mi DIGITÜRKe TV´miz?Hayirli olsun diyiyim mi? :P
tam 6saattir o yazdığım soruya cvp bekliyrum bi allahan kulu digiturk sahibi geçti yada geçmedi demedi ya

75. kanalda hala nba tv var.

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
75. kanalda hala nba tv var.

Aynen abla.

Ayrıca bununla ilgili bir açıklama yapılırdı en azından.Hani Gs tv digiturk'ee geçiyor gibi.Ama ben hiçböyle bir haber duymadım.Nerden yayıldı acaba bu haber ? Neyse inşallah en kısa sürede 75. kanalı sarı-kırmızı yaparlar.

digiturkün resmi sitesinde nba tv yi 81.kanalda gösteriyor en yakın zamanda geçecektir ..

Arkadaslar az önce hayirli olsun diyiyimmi lafima inanmadiniz herhalde ben sahsen GS TV bu durumdayken gecmesini is-te-mi-yo-rum.Neden mi?Hâlâ
altyazi mevcut spiker,kameraman,(mac & haber) spikeri sayilari 0 (hâlâ Dogan tv)´nin spikerlerini kullanmaktayiz ayrica bu sabah´da haberler´de süperlig puan tablosunu gösterirken arka planda Erhan Baris Karakus konustu.Kimdir Erhan Baris Karakus? BJK TV´de interaktif mac anlatan kisi (bizim Veli abi gibi yani) arti paf takiminin maclarini´da anlatmaya basladi son zamanlarda yorum sizin.

kardeşim paf maçlarını yakup çınar anlatıyor süper lig puan durumunu ve diğer haberlerin arka planında veli yiğit konuştu bi yanlışlığın var ama bencede kanal test yayınından çıkmadan bişey olmaz bu kanaldan

Onur Karakuzu' Alıntı:
kardeşim paf maçlarını yakup çınar anlatıyor süper lig puan durumunu ve diğer haberlerin arka planında veli yiğit konuştu bi yanlışlığın var ama bencede kanal test yayınından çıkmadan bişey olmaz bu kanaldan
BJK TV´de anlatan Erhan Baris Karakus,ayrica bu sabah izledigimde o konusmustu belki daha sonra degismistir.

Maçı anlatacak veya haber sunacak kişi hakkında kendimizi neden kasıyoruz anlamış değilim.Para ile orantılı şeyler bunlar.Paran varsa koyarsın işi bilen birini olur biter.Bunlarda çok kısa zamanda olacak şeylerdir.Aynı şekilde canlı yayın aracıda alınır gelinir bundada mininum bekleme süresi oldukça azdır para varsa.
Paramız olsa bile tek zorluğunu çekeceğimiz şey mekandır ama bu sorunda bizde yok.Ali Sami Yen'de ve Florya'da mekanımız hazır.Bu sebeplerden dolayı kanal ne şuan çok kötü durumdayız nede fbtv bizi ezer.

ya amç öncesi programında bi anda alt yazıdaki logo ve gstv yazsının üstünde sat belirdi ve aynıydı korkmaya başladım test yayınından çıktıktan sonra nolacak diye

Geri