• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

bizim tv de 1 kişi çalışıyorsa , onların tv sinde 5 kişi çalışıyor!

yunustaylan' Alıntı:
Ben´de onu söylemeye calisiyorum ama gelde sen bunu Eren Aydin kardesimize anlat.

Hakan Avci' Alıntı:
yunustaylan' Alıntı:
Ben´de onu söylemeye calisiyorum ama gelde sen bunu Eren Aydin kardesimize anlat.
hakan Avci kardeşim asıl ben sana anlatamadım.Orada 5 kişi çalışıyorsa sebebi paradır.Bizdede şuan para olmadığı için 1 kişi çalışmaktadır.Para olunca bizde 5 kişi çalıştıracaz.İlk yazımdan beri bunu yazıyorum ama anlamamak istiyorsun sanırım.O 5 kişi fener aşkından orada yok para olduğu için var bizde de para olmadığı için kimse yok ve ara bu denli açık.Para gelince bir anda televizyon ayağa kalkacaktır...

1 kişi olsun ama oda kaliteli olsa bari :?

geçtiğimiz sezonlarda ts basketbol takımımızın türkiye finalindeki maçını,su topu takımımızın final maçını vs.gösterdiğini hatırlıyorum.Eğer canlı yayın aracı yoksa bu yayınlar nasıl yapıldı?

Bu arada dün fb bayan basketbol takımı çeyrek finale çıktı diye fb tv'de ekrana dakikalarca "fb çeyrek finalde"diye yanıp sönen yazı koydular ama ben dikkat ettim bizim kanalımız hiç bu tarz grafikler kullanmıyor.Bugün çeyrek finale kalacağız ve eminim yine kullanmayacaklar.

arada ufak bi ayrıntı var, o 1 numaralı kupa, bizimki 2 numaralı kupa :)

Aykun Alan' Alıntı:
geçtiğimiz sezonlarda ts basketbol takımımızın türkiye finalindeki maçını,su topu takımımızın final maçını vs.gösterdiğini hatırlıyorum.Eğer canlı yayın aracı yoksa bu yayınlar nasıl yapıldı?

Bu arada dün fb bayan basketbol takımı çeyrek finale çıktı diye fb tv'de ekrana dakikalarca "fb çeyrek finalde"diye yanıp sönen yazı koydular ama ben dikkat ettim bizim kanalımız hiç bu tarz grafikler kullanmıyor.Bugün çeyrek finale kalacağız ve eminim yine kullanmayacaklar.
ts basketbol takımımızın türkiye kupası final maçını ve sutopu avrupa daki maçları d spor ile su topu takımımızın final maçını trt 3 verdi diye hatırlıyorum.

mustafa_güler' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":2n11cd3c]geçtiğimiz sezonlarda ts basketbol takımımızın türkiye finalindeki maçını,su topu takımımızın final maçını vs.gösterdiğini hatırlıyorum.Eğer canlı yayın aracı yoksa bu yayınlar nasıl yapıldı?

ts basketbol takımımızın türkiye kupası final maçını ve sutopu avrupa daki maçları d spor ile su topu takımımızın final maçını trt 3 verdi diye hatırlıyorum.[/quote:2n11cd3c]

ben özellikle ts maçına dikkat ettim sadece biz vermiştik ama su topu konusunda haklısın.Ayrıca bu sezon devre arasındaki antalya kampınıda canlı yayınlamışlardı ?

yunustaylan' Alıntı:
arada ufak bi ayrıntı var, o 1 numaralı kupa, bizimki 2 numaralı kupa :)

lig maçlarının görüntülerini aldık diye arkaya geleceğe dönüş filminin müziğini koyarak reklam yapan bir kanal istese bu işide pekala yapabilir.

bari şu floryadaki stüdyoya bi düzen çeksinler,ne o öyle :?

yunustaylan' Alıntı:
1 kişi olsun ama oda kaliteli olsa bari :?
Cok haklisin diyecem´de eskiden vardi Gökce Ünver (haber)spikeri.

Bugün Digiturk müşteri hizmetleriyle konuştum. Galatasaray TV için görüşmeler sürüyor dedi. Kötü haber görüşmeler sürüyorsa bu iş daha uzar, iyi haber müşteri hizmetlerindekiler genelde sallar.

ya birde arkadaşlar gs nin basket maçlarının bandını vermiyolar neden acaba ?

Ya arkadaslar hâlâ GS TV´nin DIGITÜRKe gecmesini istiyor musunuz acaba?Bugunkü bayan basketbol macini canli göterdi eyvallah canli yazisi taraftarin sesi her sey 4/4´lüktü´de spikerin sesi yoktu ortada. Böyle RE-ZA-LET´de 1 bizim tv´de olur herhalde.

Hakan Avci' Alıntı:
Ya arkadaslar hâlâ GS TV´nin DIGITÜRKe gecmesini istiyor musunuz acaba?Bugunkü bayan basketbol macini canli göterdi eyvallah canli yazisi taraftarin sesi her sey 4/4´lüktü´de spikerin sesi yoktu ortada. Böyle RE-ZA-LET´de 1 bizim tv´de olur herhalde.
abi farklı maçları mı izledik bende bütün sesler vardı ?? ayrıca canlı yazısı ve gs imprielin yazdığı o temaya bayıldım ya

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Hakan Avci":230ullx7]Ya arkadaslar hâlâ GS TV´nin DIGITÜRKe gecmesini istiyor musunuz acaba?Bugunkü bayan basketbol macini canli göterdi eyvallah canli yazisi taraftarin sesi her sey 4/4´lüktü´de spikerin sesi yoktu ortada. Böyle RE-ZA-LET´de 1 bizim tv´de olur herhalde.
abi farklı maçları mı izledik bende bütün sesler vardı ?? ayrıca canlı yazısı ve gs imprielin yazdığı o temaya bayıldım ya[/quote:230ullx7]

bende sesli seyrettim arkadas heralde sessizde seyretti :)

Bence spikerin sesi iyiydi ama tribünden gelen ses fazla yoktu.Röpörtajlarda da kısık ses geliyordu.

Hakan Avci' Alıntı:

Gayet sesi güzel geliyordu.Yayın da güzeldi.4/4 lüktü.Sizin tv de bir problem olabilir Hakan abi.

Hakan Avci' Alıntı:

digiturk'e geçmeli zaten. geç bile kalındı. tamam yayın kalitesi iyi olmayabilir ama digiturk'teki kanallar çok mu iyi ki. hem böylece belki kanal yöneticileri de (varsa tabii) bir çeki düzen verirler kanala. Bir de ben arada FB TV'ye bakıyorum, o da pek kaliteli bir kanal değil. Çok adam çalıştırıyor olmaları iyi bir kanal olduğunu göstermez. Bence teknik altyapı sağlanırsa (ki Galatasaray için bu hiçbirşeydir) kısa zamanda nitelikli bir kanala dönüşebilir.

galatasaray TV'yi eleştiriyoruz ama sitemiz de geri kalmıyor bu arada. Kızların maçı biteli neredeyse 2 saat oldu hala haber sonuç vesaire yok sitede.

Geri