Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..
bizim tv de 1 kişi çalışıyorsa , onların tv sinde 5 kişi çalışıyor!
bizim tv de 1 kişi çalışıyorsa , onların tv sinde 5 kişi çalışıyor!
Ben´de onu söylemeye calisiyorum ama gelde sen bunu Eren Aydin kardesimize anlat.yunustaylan' Alıntı:bizim tv de 1 kişi çalışıyorsa , onların tv sinde 5 kişi çalışıyor!
hakan Avci kardeşim asıl ben sana anlatamadım.Orada 5 kişi çalışıyorsa sebebi paradır.Bizdede şuan para olmadığı için 1 kişi çalışmaktadır.Para olunca bizde 5 kişi çalıştıracaz.İlk yazımdan beri bunu yazıyorum ama anlamamak istiyorsun sanırım.O 5 kişi fener aşkından orada yok para olduğu için var bizde de para olmadığı için kimse yok ve ara bu denli açık.Para gelince bir anda televizyon ayağa kalkacaktır...Hakan Avci' Alıntı:Ben´de onu söylemeye calisiyorum ama gelde sen bunu Eren Aydin kardesimize anlat.yunustaylan' Alıntı:bizim tv de 1 kişi çalışıyorsa , onların tv sinde 5 kişi çalışıyor!
ts basketbol takımımızın türkiye kupası final maçını ve sutopu avrupa daki maçları d spor ile su topu takımımızın final maçını trt 3 verdi diye hatırlıyorum.Aykun Alan' Alıntı:geçtiğimiz sezonlarda ts basketbol takımımızın türkiye finalindeki maçını,su topu takımımızın final maçını vs.gösterdiğini hatırlıyorum.Eğer canlı yayın aracı yoksa bu yayınlar nasıl yapıldı?
Bu arada dün fb bayan basketbol takımı çeyrek finale çıktı diye fb tv'de ekrana dakikalarca "fb çeyrek finalde"diye yanıp sönen yazı koydular ama ben dikkat ettim bizim kanalımız hiç bu tarz grafikler kullanmıyor.Bugün çeyrek finale kalacağız ve eminim yine kullanmayacaklar.
ts basketbol takımımızın türkiye kupası final maçını ve sutopu avrupa daki maçları d spor ile su topu takımımızın final maçını trt 3 verdi diye hatırlıyorum.[/quote:2n11cd3c]mustafa_güler' Alıntı:[quote="Aykun Alan":2n11cd3c]geçtiğimiz sezonlarda ts basketbol takımımızın türkiye finalindeki maçını,su topu takımımızın final maçını vs.gösterdiğini hatırlıyorum.Eğer canlı yayın aracı yoksa bu yayınlar nasıl yapıldı?
Bu arada dün fb bayan basketbol takımı çeyrek finale çıktı diye fb tv'de ekrana dakikalarca "fb çeyrek finalde"diye yanıp sönen yazı koydular ama ben dikkat ettim bizim kanalımız hiç bu tarz grafikler kullanmıyor.Bugün çeyrek finale kalacağız ve eminim yine kullanmayacaklar.
yunustaylan' Alıntı:arada ufak bi ayrıntı var, o 1 numaralı kupa, bizimki 2 numaralı kupa![]()
Cok haklisin diyecem´de eskiden vardi Gökce Ünver (haber)spikeri.yunustaylan' Alıntı:1 kişi olsun ama oda kaliteli olsa bari :?
abi farklı maçları mı izledik bende bütün sesler vardı ?? ayrıca canlı yazısı ve gs imprielin yazdığı o temaya bayıldım yaHakan Avci' Alıntı:Ya arkadaslar hâlâ GS TV´nin DIGITÜRKe gecmesini istiyor musunuz acaba?Bugunkü bayan basketbol macini canli göterdi eyvallah canli yazisi taraftarin sesi her sey 4/4´lüktü´de spikerin sesi yoktu ortada. Böyle RE-ZA-LET´de 1 bizim tv´de olur herhalde.
abi farklı maçları mı izledik bende bütün sesler vardı ?? ayrıca canlı yazısı ve gs imprielin yazdığı o temaya bayıldım ya[/quote:230ullx7]Onur Karakuzu' Alıntı:[quote="Hakan Avci":230ullx7]Ya arkadaslar hâlâ GS TV´nin DIGITÜRKe gecmesini istiyor musunuz acaba?Bugunkü bayan basketbol macini canli göterdi eyvallah canli yazisi taraftarin sesi her sey 4/4´lüktü´de spikerin sesi yoktu ortada. Böyle RE-ZA-LET´de 1 bizim tv´de olur herhalde.
Hakan Avci' Alıntı:Ya arkadaslar hâlâ GS TV´nin DIGITÜRKe gecmesini istiyor musunuz acaba?Bugunkü bayan basketbol macini canli göterdi eyvallah canli yazisi taraftarin sesi her sey 4/4´lüktü´de spikerin sesi yoktu ortada. Böyle RE-ZA-LET´de 1 bizim tv´de olur herhalde.
Hakan Avci' Alıntı:Ya arkadaslar hâlâ GS TV´nin DIGITÜRKe gecmesini istiyor musunuz acaba?Bugunkü bayan basketbol macini canli göterdi eyvallah canli yazisi taraftarin sesi her sey 4/4´lüktü´de spikerin sesi yoktu ortada. Böyle RE-ZA-LET´de 1 bizim tv´de olur herhalde.