• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

evet doğru gs tv çok ama çok yakın zamnda geçecek bununlada kalmayacak bütün lig özetlerini alacak 2001den beri ayrıca daha bir çok yenilik var sakin olalım demiştim hala diyorum sabır

Onur Karakuzu' Alıntı:
evet doğru gs tv çok ama çok yakın zamnda geçecek bununlada kalmayacak bütün lig özetlerini alacak 2001den beri ayrıca daha bir çok yenilik var sakin olalım demiştim hala diyorum sabır
Iyi´de Onur kardeşim bende o dediğinden kalmadı,ya sende?

bende hala var 3ayı bulabilirmiş nese bakalım bekleyip göreceğiz

eğer sadece digi üyeleri izleyecekse, ben izleyemeyeceksem nereye geçtiğinin ne önemi var :oops: iyide olsa kötüde olsa en azından izliyoduk anlaşılan oda elimizden gidecek gerçi bu konuda birşey bilmiyorum ama bazı arkadaşlar digiye geçersek diğer platformlardan izleyemeyeceğimizi söyledi bende onların dediklerine itimat ederek bunları söylüyorum ne diyel :roll: im HAYIRLISI OLSUN

emel dizili' Alıntı:
eğer sadece digi üyeleri izleyecekse, ben izleyemeyeceksem nereye geçtiğinin ne önemi var :oops: iyide olsa kötüde olsa en azından izliyoduk anlaşılan oda elimizden gidecek gerçi bu konuda birşey bilmiyorum ama bazı arkadaşlar digiye geçersek diğer platformlardan izleyemeyeceğimizi söyledi bende onların dediklerine itimat ederek bunları söylüyorum ne diyel :roll: im HAYIRLISI OLSUN

kabloluda davem edeceğini düşünüyorum, devam etmemesi için bir sebep yok. yine de digiturk'e geçmek kaliteyi artıracaktır diye düşünüyorum.

durumu söyle açıklayayım bir buçuk yıl digi üyeleri izleyebilecek daha sonra kendi ayaklarımızın üzerinde duracağız

az önce kanalda haber bültenini izliyordum, lincoln haberini dinlerken gözüme takılan ayrıntıyı sizlerle paylaşayım. ekranda haberin girildiği bölümde lincolnün ağzından yazılan cümleyi aynen yazıyorum:

''Galatasaray maçında forma şansı bulursam, taraftarlara sürprizim olacak'' :shock:

geçenlerde başkan lincolnü fenere bile veririm demişti, kanal başkandan önce lincolnü fenere gönderdi :P

kardeşim imkansızlıktan canlı yayın yapamamanızı anlarım, maç yayınlamamanızı anlarım ama kanal çalışanları olarak Türkçe'yi de mi bilmiyorsunuz. işte bunu anlamıyorum. biraz dikkat lütfen...

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
az önce kanalda haber bültenini izliyordum, lincoln haberini dinlerken gözüme takılan ayrıntıyı sizlerle paylaşayım. ekranda haberin girildiği bölümde lincolnün ağzından yazılan cümleyi aynen yazıyorum:

''Galatasaray maçında forma şansı bulursam, taraftarlara sürprizim olacak'' :shock:

geçenlerde başkan lincolnü fenere bile veririm demişti, kanal başkandan önce lincolnü fenere gönderdi :P

kardeşim imkansızlıktan canlı yayın yapamamanızı anlarım, maç yayınlamamanızı anlarım ama kanal çalışanları olarak Türkçe'yi de mi bilmiyorsunuz. işte bunu anlamıyorum. biraz dikkat lütfen...
Belki başka sürprirzi vardır arkadaşın,olamaz mi? :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":uq17u57a]az önce kanalda haber bültenini izliyordum, lincoln haberini dinlerken gözüme takılan ayrıntıyı sizlerle paylaşayım. ekranda haberin girildiği bölümde lincolnün ağzından yazılan cümleyi aynen yazıyorum:

Belki başka sürprirzi vardır arkadaşın,olamaz mi? :P[/quote:uq17u57a]

benim sürpriz kısmına diyeceğim yok :)

dikkat ettiysen haber yazısında ''Galatasaray maçında forma şansı bulursam, taraftarlara sürprizim olacak'' diye yazmışlar.

benim demek istediğim 'fenerbahçe maçında forma şansı bulursam.............' şeklinde olmalıydı yazı.

mutlu haberler çok ama çok yakında ;)

Onur Karakuzu' Alıntı:

Tarih versen :P 1 hafta-2 hafta-1 ay ne kadarsa.

mustafa_güler' Alıntı:
Tarih versen :P 1 hafta-2 hafta-1 ay ne kadarsa.
Mustafa çok uğraşma,çünkü bende uğrastim yeterince ama artık pes ettim. :P

Onur Karakuzu' Alıntı:

ne demiş hoca nasreddin? "ölme eşeğim ölme, yaz gelsin ben sana ne otlar vereceğim" :P

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":2cuxncdv]mutlu haberler çok ama çok yakında ;)

ne demiş hoca nasreddin? "ölme eşeğim ölme, yaz gelsin ben sana ne otlar vereceğim" :P[/quote:2cuxncdv]
yok o kadar uzun değil ibrahim merak etme

Onur Karakuzu' Alıntı:
Daha önce pes ettiğimi açıklamıştım ancak,yine dayanamayıp yazıyorum.TARİH İSTIYORUZ.

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":1qor5vp8]
Daha önce pes ettiğimi açıklamıştım ancak,yine dayanamayıp yazıyorum.TARİH İSTIYORUZ.[/quote:1qor5vp8]
ilk başta hakan ben bir çalışan değilim sadce çalışanlardan duyduklarımı yazıyorum 1 2hafta demişlerdi bana dün ama bakalım bide gs.org gs bjk bayan maçı 19da gs tv de diyo anlamadım d spor vermiyor mu artık ?? yada neden d spor demedi bunuda düşündüm ve 1 2hafta ya geçme ihtimalıimiz arttı gözümde

[/quote]ilk başta hakan ben bir çalışan değilim sadce çalışanlardan duyduklarımı yazıyorum 1 2hafta demişlerdi bana dün ama bakalım bide gs.org gs bjk bayan maçı 19da gs tv de diyo anlamadım d spor vermiyor mu artık ?? yada neden d spor demedi bunuda düşündüm ve 1 2hafta ya geçme ihtimalıimiz arttı gözümde[/quote]

Saat 20 de eczacıbaşı-telekom voleybol maçı olduğu için d spor göstermiyor.

mustafa_güler' Alıntı:
BJK TV´de mi gösteremiyecek bu durumda?

Onur Karakuzu' Alıntı:
ilk başta hakan ben bir çalışan değilim sadce çalışanlardan duyduklarımı yazıyorum 1 2hafta demişlerdi bana dün ama bakalım bide gs.org gs bjk bayan maçı 19da gs tv de diyo anlamadım d spor vermiyor mu artık ?? yada neden d spor demedi bunuda düşündüm ve 1 2hafta ya geçme ihtimalıimiz arttı gözümde
Peki kimden duydun o 1-2 haftayı?Ayrica 1-2 hafta sonra DIGITÜRKe mi geçiceğiz?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="mustafa_güler":1yapg441]

BJK TV´de mi gösteremiyecek bu durumda?[/quote:1yapg441]

Tahminimce d spor canlı yayın aracı vermiştir.GS TV ve bjk tv ortak yayınlayacaktır.

Geri