• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

kimden duydun lafını sormayın bizzat kanalda program yapan kişiden duydum kardeşim nese konu benden bu kadar diyeceğimi dedim başka birşeyde demiyorum bana bir iki hafta dendi

Onur,bizim kanal böyle geldi, galiba böylede gidecek gibi.Ben artık ümidimi kestim.Büyük gelişme falan beklemiyorum!

Yunus Taylan' Alıntı:
Onur,bizim kanal böyle geldi, galiba böylede gidecek gibi.Ben artık ümidimi kestim.Büyük gelişme falan beklemiyorum!
böyle gitmeyecek taylan bi ay kadar filan bekleyin bir ay fazla değil sakin olalım

Bu Gstv nin digiye geçme olayı noldu. Bilgisi olan vrmı.

Murat İNAL' Alıntı:
Bu Gstv nin digiye geçme olayı noldu. Bilgisi olan vrmı.
2 3 haftaya kadar sanırım

Onur Karakuzu' Alıntı:
kimden duydun lafını sormayın bizzat kanalda program yapan kişiden duydum kardeşim nese konu benden bu kadar diyeceğimi dedim başka birşeyde demiyorum bana bir iki hafta dendi

onur melih abiden öğrendiğini biliyoruz :P valla ben saldım kanalı mevlam gayıra :P

Ercan Şahin' Alıntı:
[quote="Onur Karakuzu":18pkjozz]kimden duydun lafını sormayın bizzat kanalda program yapan kişiden duydum kardeşim nese konu benden bu kadar diyeceğimi dedim başka birşeyde demiyorum bana bir iki hafta dendi

onur melih abiden öğrendiğini biliyoruz :P valla ben saldım kanalı mevlam gayıra :P[/quote:18pkjozz]
zaten saklamıyorum bunu ercan saklasam duyduklarımıda söylemem yani nese biraz daha beklemek lazım

onur bildiklerini kendine sakla olurmu?Burada şöyle olacak böyle olacak deyip milleti heyecanlandırıyorsun sonrada çok yakında çok güzel şeyler olacak gibi üstükapalı cevaplar veriyorsun.

Aykun Alan' Alıntı:
onur bildiklerini kendine sakla olurmu?Burada şöyle olacak böyle olacak deyip milleti heyecanlandırıyorsun sonrada çok yakında çok güzel şeyler olacak gibi üstükapalı cevaplar veriyorsun.
tmm bundan sonra kendime saklarım aykun

az once haberlerde Mert Uyguç'un acıklamaları sırasında altta ''Biz Apdi İpekçi'ye Fenerbahçe'yi yenmeye gidiyoruz'' yazıyordu.
Kanalımızın Abdi İpekçi gibi bir şahsiyetin adını boyle yanlıs yazması hiç hoş değil.

Uğur Demir' Alıntı:
az once haberlerde Mert Uyguç'un acıklamaları sırasında altta ''Biz Apdi İpekçi'ye Fenerbahçe'yi yenmeye gidiyoruz'' yazıyordu.
Kanalımızın Abdi İpekçi gibi bir şahsiyetin adını boyle yanlıs yazması hiç hoş değil.
imzamı atarım

kanal 1 rekabet kurulu piyasasından çekildiğini 6-7 ay kadar önce açıklamıştı. bu kanal şimdi boş boş yayın yapıyor, yıllar önceki dizilerin tekrarı, gün görmüş ama izleyiciler tarafından görmemezliğe gelmiş filmler yayınlayıp bir kaç tane de canlı sağlık programları var. bizimkiler bu kanalın sahibiyle konuşup bişeyler ayarlasalar mükemmel bir kanalımız ve imkanlarımız olur

Halil İbrahim' Alıntı:
kanal 1 rekabet kurulu piyasasından çekildiğini 6-7 ay kadar önce açıklamıştı. bu kanal şimdi boş boş yayın yapıyor, yıllar önceki dizilerin tekrarı, gün görmüş ama izleyiciler tarafından görmemezliğe gelmiş filmler yayınlayıp bir kaç tane de canlı sağlık programları var. bizimkiler bu kanalın sahibiyle konuşup bişeyler ayarlasalar mükemmel bir kanalımız ve imkanlarımız olur
Sebep?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Halil İbrahim":an3t22rc]kanal 1 rekabet kurulu piyasasından çekildiğini 6-7 ay kadar önce açıklamıştı. bu kanal şimdi boş boş yayın yapıyor, yıllar önceki dizilerin tekrarı, gün görmüş ama izleyiciler tarafından görmemezliğe gelmiş filmler yayınlayıp bir kaç tane de canlı sağlık programları var. bizimkiler bu kanalın sahibiyle konuşup bişeyler ayarlasalar mükemmel bir kanalımız ve imkanlarımız olur
Sebep?[/quote:an3t22rc]

sebep derken?

dün fb-gs maçında bi fb tv ye baktım,maça 5 dakika öncesinden bağlanan,teması,grafiği herşeyi yerinde bir yayın yaptılar,sonra acaba bizimkiler ne yaptı dedim.Hava atışında yayına bağlandılar skorboardın tam göbeğine fb-gs temasını koyarak ayrı bir fethetti gönüllerimizi.Gstvde o gördüntü kalitesinde izleyeceğime fbtvde sesi kısıp seyrettim.

Ben FB TV´den izlerken sesi de kısmadım Aykun, özellikle ilk yarıda. Zaten bizim kanalda ses de yoktu maçın başında. Gerçi ses geldi de n´oldu ki! Hiç yoktan Batur Efendi´yi dinlerken, FB TV´den izliyorum elbette böyle yayın yapacaklar dediim.

Sonuç tabelasının göründüğü köşeye gelen yazı zaten ayrı bir felaket.

Bu eleştirileri yapıyorum, belki cumartesi bir faydası olur diye...

GS tv mi?

Öyle bir kanal mı vardı?

sarı kırmızı gündem de izlediğim vtr harikaydı 2001den beri kadıköyde olanlar diye spormaxte olan mustafa seslendireyi yapmış kafam karıştı o bizim kanaldaykende bu vtr varmıydı eski bir vtr miydi yani ?? lig tvden bi kaç görüntü filan da alınmış anlamadım ??

Onur Yavuz' Alıntı:
Ben FB TV´den izlerken sesi de kısmadım Aykun, özellikle ilk yarıda. Zaten bizim kanalda ses de yoktu maçın başında. Gerçi ses geldi de n´oldu ki! Hiç yoktan Batur Efendi´yi dinlerken, FB TV´den izliyorum elbette böyle yayın yapacaklar dediim.

Sonuç tabelasının göründüğü köşeye gelen yazı zaten ayrı bir felaket.

Bu eleştirileri yapıyorum, belki cumartesi bir faydası olur diye...
Aynen, ilk başladı ses falan yok bende " herhalde tv'de bi sorun var" diye sesi açtım ama nafile, diğer kanallar bangır bangır iken bizimki'nde tık yok.. :)

Fb tv'ye katlanacağıma açtım bizim kanalda izledim ama Onur Abi'nin de bahsettiği tabela'nın oradaki yazı deli etti beni, onun için sövüp durdum.. :)

Halil İbrahim' Alıntı:
Niye daha önce rekabet kurulunun piyasasindan çekilen kanalın sahibiyle anlaşmasını istiyorsun abi?

Geri