• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Galatasaray TV

Re: Galatasaray TV; Eleştiri, Beğeni, Öneriler..

adnan paşaoğlu d sporda kalmayı tercih ederek ne kadar büyük bir gs li olduğunu göstermiş bravo

Gs Tv digi'ye geçti, Türksat üzerinden digi de yok rezalet :oops:

emel dizili' Alıntı:
Fransayı 3-1 yendik.Çin'de mücadele eden kadro daha çok gençlerden kuruluydu, ama bu kadro hemen hemen milli takımın as kadrosu.Çin'deki kodrodan birkaç oyuncu anca katılır.

bende onu diyorum işte a milliye aday olan gençler Alessandro Chiappini ve bütün ekibiyle Çin'deydi. as kadrodan Pelin ve Deniz vardı sadece. diğer as oyuncular hangi turnuvaya hangi teknik ekiple katılmış acaba?

Onur Karakuzu' Alıntı:
adnan paşaoğlu d sporda kalmayı tercih ederek ne kadar büyük bir gs li olduğunu göstermiş bravo
Ben kendisinin GS´li olduğundan şüpeliydim zaten,zira daha önce FB TV´de voleybol maçlarını anlatıyordu,sonra FB TV´den kayıp olmuştu ve bizim TV´mizde görünce çok şaşırmıştım. :oops:

Halil İbrahim' Alıntı:
[quote="emel dizili":2v6dtrjd]Fransayı 3-1 yendik.Çin'de mücadele eden kadro daha çok gençlerden kuruluydu, ama bu kadro hemen hemen milli takımın as kadrosu.Çin'deki kodrodan birkaç oyuncu anca katılır.

bende onu diyorum işte a milliye aday olan gençler Alessandro Chiappini ve bütün ekibiyle Çin'deydi. as kadrodan Pelin ve Deniz vardı sadece. diğer as oyuncular hangi turnuvaya hangi teknik ekiple katılmış acaba?[/quote:2v6dtrjd]
Milli takımımız Bayanlar Avrupa Liginde mücadele ediyor.Grubumuzda Fransa,Romanya birde Büyük Britanya var.
Kadro: Neslihan, Neşve, Esra, Seda, Duygu, Naz (Gülden, Melis, Asuman, Polen, Büşra )

emel dizili' Alıntı:
Milli takımımız Bayanlar Avrupa Liginde mücadele ediyor.Grubumuzda Fransa,Romanya birde Büyük Britanya var.
Kadro: Neslihan, Neşve, Esra, Seda, Duygu, Naz (Gülden, Melis, Asuman, Polen, Büşra )

maç takvimiyle ilgili bilgin var mı? dspor şifresiz mi veriyor maçları?

Gstv konusunu değilmiydi burası :?

Eren Aydın' Alıntı:
Gstv konusunu değilmiydi burası :?
Haklısın, Adnan Paşaoğlu karıştırdı işleri :roll:

emel dizili' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":1corowje]Gstv konusunu değilmiydi burası :?
Haklısın, Adnan Paşaoğlu karıştırdı işleri :roll:[/quote:1corowje]
adnanın kanallla bir bağlantısı kalmadı artık

Kimsenin Adnan Paşaoğlu'nun veya başkasının Galatasaraylılığını sorgulmaya hakkı yok.

Voleybol yayınları D Spor tarafından diğer klüp kanallarına veriliyor.Onun için ortak yayında maç anlatmış olabilir,bundan doğal da bir şey yok zaten.

Aralarında bir onda iş vardı kalmaması da normal..

Kendi vereceği karar kendisi için hayırlısı olsun.

Onur Karakuzu' Alıntı:
Haklısın, Adnan Paşaoğlu karıştırdı işleri :roll:

adnanın kanallla bir bağlantısı kalmadı artık
Ben konunun dağılması anlamında söylemiştim.

GS TV internet üzerinden ne zaman yayına başlıyor bilgisi olan var mı?

Mehmet E. Güneş' Alıntı:
GS TV internet üzerinden ne zaman yayına başlıyor bilgisi olan var mı?
daha yapılanma aşamasında kolay olacağını sanmıyorum 1 2 ayı bulacaktır alt yapı

Bu başlık rahat bir nefes aldı. : ) İzleyebilen sayısı azalınca haliyle eleştiriler kişi sayısında da düşüş oldu.

Umarım verilen kararın ardından GS TV büyük bir atılım yaparak hem kaliteli programlar yayınlanır hem de kulübe ciddi bir maddi gelir kaynağı oluşturur.

Günlerdir bunu düşünüyordum :)
En sevindirici yan ise, 35 yıl önceki Sarıyerspor ile oynadığımız maçları değil geçen sene oynadığımız tüm maçları veriyorlar.
Dün akşam Alpaslan Abinin ölümünden sonraki Konya maçını verdiler.
Tekrar o güne döndüm gerçekten tribünler tezahürat yapmıyor ağlıyordu :(

@Seyredebilenlere

Acaba futbol´dan baska ne gösteriyorlar,onlarida yazsaniz sevinirim.Var mi yeni gelismeler? ;) :P

Hakan Avci' Alıntı:
@Seyredebilenlere

Acaba futbol´dan baska ne gösteriyorlar,onlarida yazsaniz sevinirim.Var mi yeni gelismeler? ;) :P
kürek ve sutopu için özel programlar yapıldı kanalımızda eleştirilecek hiçbirşey kalmadı bugnde mustafa sarp hoşgeldin diye bir program var :) tek sorun reklam alamamak

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Mehmet E. Güneş":18mk2a6z]GS TV internet üzerinden ne zaman yayına başlıyor bilgisi olan var mı?
daha yapılanma aşamasında kolay olacağını sanmıyorum 1 2 ayı bulacaktır alt yapı[/quote:18mk2a6z]

teşekürler.

Galatasaray?la üç yıllık anlaşmaya varan, çocukluk hayali sarı-kırmızı parçalı formayı giymek ve Ali Sami Yen'de kazanılacak zaferleri doyasıya yaşamak olan Galatasaray?ın yeni transferi Mustafa Sarp?ın sarı kırmızılı camiaya geliş hikayesinin, imza törenin ve çok özel röportajının yer aldığı ?Hoşgeldin Mustafa Sarp? adlı program bu akşam saat 23.00?de Galatasaray TV ekranlarına gelecek.

Geri