Galatasaray-Ülker anlaşması yapıldı

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
ve nihayet anlaşma yapıldı seneye futbol takımımız kola turka basket takmımız ise cafe crown amblemini taşıycak özhan canaydın yurt dışında olduğu için sözleşme haftaya imzalanacak

kaynak super spor ajans spor

Re: galatasaray ülker anlaşması yapıldı hayırlı olsun

kamil' Alıntı:
ve nihayet anlaşma yapıldı seneye futbol takımımız kola turka basket takmımız ise cafe crown amblemini taşıycak özhan canaydın yurt dışında olduğu için sözleşme haftaya imzalanacak

kaynak super spor ajans spor

kaynak Galatasaray.org

bizi ortada bırakacakları kesin. Bence hiç iyi olmadı bu anlaşma ama bakalım zaman içinde görecez!!

Sırf Ülkerle-FB birleşti dedikoduları olmasın diye böyle bir piyes uygulamışlar.Bu adamlar Televizyonlarda gördüğünüz dizi oyuncularından çok daha güzel rol yapıyor ama bir de bu anlaşılsa..

Bakalım Ülkerin bize ne kadar süre faydası olacak merak ediyorum. Ülkerin transfer edeceği yıldız oyuncular parasını almayacağı için çekip gidecekler.Sonra sıkışan biz olacaz.

serdarmengi' Alıntı:
inşallah GALATASARAY'a yararlı olur ve yanılan ben olurum.

Sponsorluk anlaşması bize faydalı mı olacak zararlı mı olacak diye düşünürken aklıma bir hikaye geldi;
Bir anne oğlunun ısrarıyla gözünün tutmadığı bir bayanla evlendirir. Komşuları anneye "mutlu olman gerekirken neden üzüntülüsün" diye sorar. Anne "oğlum geline kız diyor ama umudum az" der.

Umarım yanılırız Serdar Abi ama umudum az...

Şu ağzımıza çalınan bir parmak balın detaylarını da ögrensek iyi olacak. Anlasma yapıldı deniyor.Neyin anlaşması bu? Yok efendim başkan yurtdışında olduğu için açıklama sonra ypaılacakmış.

Yönetim nefret ediyorum sizden,okanı transfer edin,amatör şubelere destek vermeyin,seneye bayan takımı yine düssün...

bu yönetim bu hızla devam ederse elimizde ne erman hoca ne de murat hoca kalıcak bu sene halil hocayla devam edicez gibi allah sonumuzu hayır etsin

kamil' Alıntı:
bu yönetim bu hızla devam ederse elimizde ne erman hoca ne de murat hoca kalıcak bu sene halil hocayla devam edicez gibi allah sonumuzu hayır etsin

onlarda cok istiyodu sanki halil uneri degistirmeyi?cok bir umurlarindaydi onem vermediklerin basket subesinin teknik kadrosu ne kadar baglar yonetimi bi dusunelim :(
bu sponsorluk tamemen futbolla yapilmis bir sponsorluk

biglion' Alıntı:
kamil' Alıntı:

onlarda cok istiyodu sanki halil uneri degistirmeyi?cok bir umurlarindaydi onem vermediklerin basket subesinin teknik kadrosu ne kadar baglar yonetimi bi dusunelim :(
bu sponsorluk tamemen futbolla yapilmis bir sponsorluk

Tamamen katılıyorum sana Doğan....
Futbol hariç başka hiçbir şey düşünülmüyor bence kulübümüzde...

aynen öyle adam 3 yıldır sadece maçlara gidip oyuncu azarladı özhan bey de güzellik uykusundaydı haim francescoyla birlikte

...

Dün lig tvde ülker sosyal koordinatörü ali doğanın katıldığı programı seyrettim ama çok kafama takılan şeyler söyledi anlayamadım doğrusu...Konuşmalarında geçen hafta gündeme gelen ''aslan payı cimbomun'' lafını duymadığım gibi beni çok büyük şüphede bıraktı...

Öncelikle şunu diyim ali doğan beyefendi mirsadı ömeri ve ibrahimi vermemiş fenere,fener daha az para vermesine rağmen oyuncuların sözleşmesi bittiği için oyuncular feneri seçmiş...yahu daha gecen sene mirsadla ve ömerle 2 senelik sözleşme imzadı ülker, üstelik parayı fazla verdiği icin ülkeri secen ömer onan fenerin resmi sitesi tarafından hakarete varan sözlerle suçlandı...Sözde oğuz savaş daha boştaymış fenerle anlaşmamış ee neden fenerle antremana çıkıyor diye medyada haberler var...bunları hep pas geçti ali doğan...

Oğuz tongsirin ısrarla bir kaç kez euroleaugte ülkerin hakkının fenere geçmesi konusuna değinmesine rağmen hep es geçti bu konuyu resmen geçiştirdi alakasız sözler söyledi...Ülker 4 senelik anlaşmaya sahipmiş güya ama gelecek 3 sene hakkında tek kelime söylemedi...

Ayrıca galatasarayın basketbol için cafe crownla olan sözleşmesini uzatması konusunda ise ülkerin ne kadar para vereceğini şartları felan söylemedi bana sanki geçen seneki sözleşme aynen devam ediyomuş gibi geldi...Bu arada ülker bjknin ana sponsoru olduğu icin delgadonun bonservisini anlaşma dahilinde beşiktaşa aldıklarını söyledi ancak böyle bir futbolcu veya basketbolcunun galatasaraya yada fenerbahçeye almalarının söz konusu olmadığını çünkü bu klüplerin ana sponsorları olmadıklarını söyledi...yahu adam dalga geciyor resmen bu sözlerle sözleşmesi devam eden 4 oyuncuyu fenere veriyor,eruoleauge hakkını fenere veriyor,bjkye 6-7 milyon euroluk transferler yapıyor,galatasaraya ise tık yok,ne coachumuz belli ne oyuncular....olacak iş değil...

Ülkerden gelecek para allahtan gelsin vallahi, ne anlaşma belli ne şartları belli tek kelime edilmiyor...keşke başka sponsor bulunsa veya bizde efesle birleşsek süper ötesi olur...

ali doğan a fazla konuşma batırıyorsun diye talimat geldi herhalde ama.bu sefer de sustukça batıyor. türkiye nin % 30-35 i galatasaray lı ülker kimle dalga geçiyor gs taraftarı ülker ürünü almasa ülker in gelirleri yarıya düşer.hem bu sene cafe crown çok reklam yaptı ki ben nescafe almama rağmen galatasaray ımızın sponsoru diye cafe crown a döndüm bir çok gs linin de böyle yaptığını tahmin ediyorum.ülker almış arkasına tayyip erdoğan ı ohhhh..! amannnn amann istemem bizi başka kişi yada kurumlar yönetecekse galatasaray ın büyüklük ilkesi ayaklar altına alıncaksa küme düşmemeye oynayalım daha iyi.bu ne ya şimdiki sinirimi nasıl anlatcagımı bilmiyorum.

ülkerin yöneticilerinden birisi en büyük desteği Galatasaray'a veriyoruz diyor ama ortada hiçte böyle bişey yok. görünen köy kılavuz istemez vallaa herşey ortada. ülkerin yıldızları fenere giderken biz nasıl oluyorda en büyük payı alıyoruz anlayamıyorum bu işler çok karışık ve anlaşılan ülkerin kapanmasıyla basketbol dünyası bu kadar karışmakla yetmiycek daha da karışacak. umarım biz bu karışıklıktan fazla yara almadan çıkarız gerçi bu çok zor ama neyse artık

bazı arkadaşlar anlamıyo galiba zatan fenerin ülkerden aldığı oyuncuların hepsi koyu fenerli bizim takıma gelseler bile faydaları olmaz zaten sadece bu konuda sıkıntı yok başka konulardan dolayı ülkerle aramız bozuldu

ali dogan gecen gun lig tv'de konuk idi en cok destegi galatasaray'a
verecegiz dedi cunku onlar cok iyi programla geldi dedi fenerli olan
oyuncular icin biz onlara verme olmadı bunlar zaten fanatik fenerlilerikleriyle
bilinen oyuncular fenerbahce kendi anlast dedi zaten o konuda kızmıyorum
adamların nasıl fenerli oldugu belli bize gelmelerini de istemezdim.

Absolut' Alıntı:
ali dogan gecen gun lig tv'de konuk idi en cok destegi galatasaray'a
verecegiz dedi cunku onlar cok iyi programla geldi dedi fenerli olan
oyuncular icin biz onlara verme olmadı bunlar zaten fanatik fenerlilerikleriyle
bilinen oyuncular fenerbahce kendi anlast dedi zaten o konuda kızmıyorum
adamların nasıl fenerli oldugu belli bize gelmelerini de istemezdim.
ok futbola verilen desteklerden en buyugunu bize vermislerdir belki ama baskette bunu soylemek imkansiz bnce
isin hakli oldugun bi tarafi daha var bn ne ibrahimi ne mirsati ne onan i nede oguzu takimimda gormek istemezdim cok haklisin.ama bosta olan dierleri(hala kaldiysa tabi) icin mutlaka biseler yapilmali