...
Dün lig tvde ülker sosyal koordinatörü ali doğanın katıldığı programı seyrettim ama çok kafama takılan şeyler söyledi anlayamadım doğrusu...Konuşmalarında geçen hafta gündeme gelen ''aslan payı cimbomun'' lafını duymadığım gibi beni çok büyük şüphede bıraktı...
Öncelikle şunu diyim ali doğan beyefendi mirsadı ömeri ve ibrahimi vermemiş fenere,fener daha az para vermesine rağmen oyuncuların sözleşmesi bittiği için oyuncular feneri seçmiş...yahu daha gecen sene mirsadla ve ömerle 2 senelik sözleşme imzadı ülker, üstelik parayı fazla verdiği icin ülkeri secen ömer onan fenerin resmi sitesi tarafından hakarete varan sözlerle suçlandı...Sözde oğuz savaş daha boştaymış fenerle anlaşmamış ee neden fenerle antremana çıkıyor diye medyada haberler var...bunları hep pas geçti ali doğan...
Oğuz tongsirin ısrarla bir kaç kez euroleaugte ülkerin hakkının fenere geçmesi konusuna değinmesine rağmen hep es geçti bu konuyu resmen geçiştirdi alakasız sözler söyledi...Ülker 4 senelik anlaşmaya sahipmiş güya ama gelecek 3 sene hakkında tek kelime söylemedi...
Ayrıca galatasarayın basketbol için cafe crownla olan sözleşmesini uzatması konusunda ise ülkerin ne kadar para vereceğini şartları felan söylemedi bana sanki geçen seneki sözleşme aynen devam ediyomuş gibi geldi...Bu arada ülker bjknin ana sponsoru olduğu icin delgadonun bonservisini anlaşma dahilinde beşiktaşa aldıklarını söyledi ancak böyle bir futbolcu veya basketbolcunun galatasaraya yada fenerbahçeye almalarının söz konusu olmadığını çünkü bu klüplerin ana sponsorları olmadıklarını söyledi...yahu adam dalga geciyor resmen bu sözlerle sözleşmesi devam eden 4 oyuncuyu fenere veriyor,eruoleauge hakkını fenere veriyor,bjkye 6-7 milyon euroluk transferler yapıyor,galatasaraya ise tık yok,ne coachumuz belli ne oyuncular....olacak iş değil...
Ülkerden gelecek para allahtan gelsin vallahi, ne anlaşma belli ne şartları belli tek kelime edilmiyor...keşke başka sponsor bulunsa veya bizde efesle birleşsek süper ötesi olur...