Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adı üzerinde hazırlık maçları oynanıyor. Değişik oyuncular değişik varyasyonlar deneniyor. Bu sonuçlara bakıp umutlanmak ya da karamsar olmak manasız.

Takımın da kötü olarak manşet sorununun devam ettiğini söyleyebiliriz. Bu sorunu ne kadar aza indirgersek o kadar başarı oranımız artar.

Takımın iyi yönleri ise Derya'yı geçen senenin üstüne koymuş olarak gördüm. Özellikle manşette. Bu ilerleme ile devam ederse uzun yıllar libero sorunu yaşamayız.

Özgenur'u da beğendim. Poytansiyelinin yüksek olduğu belli. Özellikle blok zamanlaması çok iyi.

Ve takımın anneliğine Gioli terfi etmiş gibiydi. Özellikle Özgenur ile yakından ilgilenmesi çok hoşuma gitti.

Lo Bianco bildiğimiz.

Neriman'ı turnuva da izleyemedik ama takıma katıldıktan sonra rakiplere Allah sabır versin bu sene Calderon'un senesi olacak gibi duruyor

İlginç bir hazırlık maçı olmuş..

Sezona Girerken: Galatasaray - Arkas Spor Hazırlık Maçları

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, sezonun kuvvetli ekiplerinden Arkas Spor'la, Burhan Felek Tesisleri 50. Yıl Spor Salonu'nda 5 - 6 Ekim 2012 tarihlerinde hazırlık maçları oynadı.

5 Ekim Cuma akşamı biraraya gelen takımlar "ortak antrenman" niteliğinde skor tutulmayan bir antrenman maçı gerçekleştirdiler.

6 Ekim Cumartesi akşamı ise, iki takım resmi standartlarda bir hazırlık maçı oynadılar. Maç 3 ve tek set olmak üzere, kendi içinde iki kategoride gerçekleştirildi. İlk etapta standart maç düzeni ile karşılaşan takımlar, 4. seti 15 sayı üzerinden ve Türk oyunculardan oluşan ekipler halde oynadılar. Resmi hazırlık maçı statüsünde oynanan birinci kısmı Galatasaray kazanırken, maç sonrası Türk oyuncuların karşı karşıya geldiği tek seti Arkas Spor kazandı.

Galatasaray'ın 3 - 0 galip geldiği maçta setler 25 - 22, 27 - 25, 27 - 25 bitti. Alınan sayıların da gösterdiği gibi başa baş bir mücadeleye sahne olan Galatasaray - Arkas Spor hazırlık maçı hakkında Galatasaray Baş Antrenörü Dragan Nesic "Bu bir hazırlık ve dostluk maçıydı. Arkas gibi güçlü bir takımla iki gün geçirmek, bu deneyimi paylaşmak çok keyifliydi. Geldikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz ve tekrar bu tip organizasyonlarda bir araya gelmeyi umuyoruz" şeklinde konuştu

Bu sene en büyük transfer, Calderon'un savunma yapmayı öğrenmiş olması olur. (Amin)
Calderon bu olası gelişime feyk atmayı da eklerse tadından yenmez. Sürekli pat küt vurmanın işe yaramadığını acı bir tecrübeyle gördük.

Bu sene en büyük transfer, Calderon'un savunma yapmayı öğrenmiş olması olur. (Amin)
Calderon bu olası gelişime feyk atmayı da eklerse tadından yenmez. Sürekli pat küt vurmanın işe yaramadığını acı bir tecrübeyle gördük.

Takımla ilgili yapılacak en son eleştiri, Calderon'u eleştirmek olur. Yeri geldi bir setteki sayıların 3'te 2'sini tek başına aldı. Bazı maçlarda tek başına ayakta kaldı. Örneğin içerdeki ve dışardaki Yamamay maçları.Kendisine destek olabilen bir oyuncu daha olsaydı, biz Yamamay maçını emin olun kaybetmezdik.

Furkan eleştiriyi takımla ilgili yapmadım ki o da olabilir. Calderon bence geçen sene çok top ezdi. Düzeltmesi gerekir.
Bilmiyorum kaç maçı bizzat salonda izledin. Ben tamamında salondaydım.

Furkan eleştiriyi takımla ilgili yapmadım ki o da olabilir. Calderon bence geçen sene çok top ezdi. Düzeltmesi gerekir.
Bilmiyorum kaç maçı bizzat salonda izledin. Ben tamamında salondaydım.

Top ezebilir, maç içinde kullandığı top sayısı belli. Her zaman aynı isabette vuracak diye bir şey yok. Calderon dışında sayı üretecek oyuncumuz yoktu geçen sene..Bütün takım Calderon'un eline bakıyordu.

bence takımlar konusunda çok kalite farkı var. özellikle yabancılarda
halk bankası, ibb ve arkas da çok iyi kadrolar kurdu
bu sene de voleybol da hüsran yaşayacağız gibi
bence 5.lik yada 6.lık mücadelesi yaparız

Nasil ben alistim artik ya? Yonetime baski yapmak lazim en azindan. Ben voleybol bransinda ve erkek basketbolda dogdugumdan beri sampiyonluk gormedim. Galatasaray Spor Kulubunun Amator Subeleri sayisiz basarilarla dolu ve Amator subelerin babasi Galatasaraydir. Onun icin Galatasarayin bu basarisizligini icime sindiremiyorum! Bu sene basketbol subelerinden umutluyum ama voleybol subeleri icin hicte oyle degil. Eger Unal Aysal bu kulube "Basari Basari Basari" sozuyle geliyorsa sozunu tutmali. Burasi 30 milyon destekcisi olan bir "Spor Kulubu" futbol kulubu degil. Voleybolda hersene basariyi ertesi sezona erteleme sozuyle olmuyor bu isler. 2 senedir erkeklere Henry Bell'i, kadinlara Neslihan Darnel'i bekliyoruz.Bu isimler zamaninda alinsaydi ki hala alinmadi buyuk basarilara imza atmis bir kulup olacaktik suan. Demek ki Orkun Darnel gorevini iyi yerine getiremiyor. Beni sasirtan ise bu yasanan durumlara ne taraftarlarimizdan ne de yonetimden tepki var. Ama diger takimlar bu duruma sessiz kalmiyorlar. Demekki futbolun kolesi olmusuz artik. Bu yuzdende voleybolda 24, basketbolda 13 yildir lig sampiyonlugu yasayamiyoruz ama rakipler kupalari supuruyor ve bu yillarda bizim bunlara karsi yaptigimiz bir etkili hareketimiz yok nedense! Unutmayalim ki burasi "Galatasaray Spor Kulubu" burada hedef her zaman sampiyonluktur. Sampiyonluk disi sonuclara alistim demek benim canimi acitiyor. Uzuluyorum.

Galatasaray taraftarının iki eli yakanızda ey yönetim! Aklınınız başınıza alın ve voleybolda şampiyonlukların gelmesi için ne gerekiyorsa yapın!

Maçlardan iki gün önce "taraftarımız gelsin bir sürü yatırım yaptık, bizi destekleyin" palavralarıyla insanları kandırmayın!

Başarısızlık opsiyonunu kullanmanız için en az 5'er şampiyonluk (erkek-kadın) getirmeniz lazım!!!!

Sevgili Arkadaşlar,
Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını dilerim. Sakatlıktan uzak, başarılı ve Türk Voleybolu'nun gelişimine katkı yapacak bir sezon olsun.
Önceki gün oynanan Süper Kupa finali ile ilgili olarak sizlerin haklı tepkilerini okudum. Ancak öncelikle şunu belirtmek isterim. Sezonun ilk maçı ve bana göre ligin favorisi bir ezeli rakiple oynadık. İlk iki sette bana göre hiç bir varlık gösteremedik. Üçüncü seti alırız diye düşünüyordum ama ezeli rakibimizin yabancıları özellikle de Marshall ve Mijlkoviç öylesi büyük oyuncular ki bir anda seti ve maçı çevirdiler.
Her iki takım arasında yabancıların kıyaslanmasını bile doğru bulmuyorum. Liberomuz yabancı, İvanov artık ne yapabileceğini gösterdi. Bana göre bundan daha iyisi olmayacaktır. Hocanın ve Sırp oyunuların bu sene bizi çok üzeceğini düşünüyorum. Hocanın geçen sene Bayan takımında yaptığı milliyetçi tavırlarla kendi milletinden oyuncuları kollamasını herkes biliyor! Bu hocayı hangi akla hizmetle Bayan takımından alıp erkek takımına verdiler? Acaba bunun gibi bir örneği başka bir kulüpte yaşamak mümkün mü? Hiç mi Türk antrenörümüz kalmadı da bu hocayı getirdiler başa? Çok merak ediyorum!
Zaten bu sene Milli Piyango ve Ziraat üst sıraları zorlayamacaklar bana göre. Geriye Arkas, Halkbank, Fenerbahçe ve biz kalıyoruz. İlk dört garanti yani. Her sene bu tarz oyuncularla yola çıkıp sonra da taraftar gelsin demek doğru gelmiyor bana ama bir taraftarlar için takıma destek vermemizi gerektiren şey transfer değil! Bu sebele Ankara ve İstanbul'da yaşanan tribün olayları olamadan gelip Arma'ya sahip çıkmak gerekiyor.
Sonuç itibarı ile Erkeklerde bu sezon da büyük beklentilere kapılmamak lazım.
Sevgiler.

Bir Henry Bell'i getirmek bu kadar mı zor?
Söylenene göre 2 senedir ha geldi ha gelecek, şaka gibi.

Hadi Bell olmuyor, yok mu başka alacak adam dünyada?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...