Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.Rabita Bakü(18p) -------- 7.Unendo Yamamay BUSTO ARSIZIO (13p)
2.Eczacıbaşı Vitra(17p)------- 8.SCHWERINER SC(12p)
3.Vakıfbank(16p) ------- 9.Dinamo Moskova(12p)
4.GS Daikin(15p) ------- 10.Cannes(10p)
5.Lokomotiv Bakü(14p) ------- 11.Atom Trefl Sopot(9p)
6.Dinamo Kazan(13p) ------- 12.Azzerial Bakü(7p)
--------- 13.Villa Cortese(9p-En iyi 3.)

Gruplardan çıkan takımlar bunlar Kazan ve Galatasaray başvurdu F4 için ilk 6 da olduğumuz için çok zorlu takımlar yok ve gerek kalırsa altın seti iç sahada oynayacağız.

Yammamay ile oynamayacağız Cannes de gelmesin gerisi çok zorlu olmaz diyorum.

Mehmet Cibara bir süprizimiz olacak demiş.Aklıma F4 geliyor inşallah alırız.

Bugün saat 16 da rakip yada F4 belli olacak.

Mehmet Cibara süprizimiz olacak demişti F4 olarak algılansada Galatasaray'ın Gözde Kırdar ile ilgilendiğini iddaa edenler de var.Ama Vakıf Gözdeyi bırakmaz diye düşünüyorum.

Benim için süpriz oldu bu sene garanti kupa Türkiyede kalacak o zaman.. Eczacıbaşı ve Vakıfbankta 4lü finale kalırsa Türkiye liginin kalitesi birkez daha ortaya çıkıcak.

Haberi de benden gelsin.

Son iki sezonda oldukça ciddi yatırımlar yapan ve adım adım hedeflerine doğru yürümeyi başaran Galatasaray Daikin kadın voleybol takımı, sezon başında wild-card alarak katılmaya hak kazandığı CEV Şampiyonlar Ligi'nde idari anlamda büyük bir başarıya daha imza attı. CEV Şampiyonlar Ligi'ne ilk kez katılmasına rağmen grubunu lider olarak tamamlayan Galatasaray Daikin sportif anlamda gerçekleştirdiği bu başarısını, idari anlamda CEV Şampiyonlar Ligi'nde final-four turuna ev sahipliğine hak kazanarak ikiye katlamış oldu. 8-11 Mayıs tarihlerinde, İstanbul'da düzenlenecek olan CEV Şampiyonlar Ligi Final Four'una ev sahipliği yapacak olan Galatasaray Daikin böylelikle final-four turuna doğrudan katılacak.

CEV Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan Final-Four turunda mücadele edecek olan Galatasaray Daikin'in yerine 12'li play-off turunda, grup aşamasında en çok puan toplayan üçüncü takım olan İtalyan ekibi Asystel Carnaghi Villa Cortese yer alacak.

FCNBlog

Çok güzel bir haber. Bundan sonra da bize iş düşecek biraz. Geçen sene Euroleague Women'da Fenerbahçe karşısında idari anlamda sorunlar yaşamıştık ve biz de gerekli desteği verememiştik. Bu sefer her iki anlamda da başarılı bir organizasyon geçirerek takımın seviyesini yukarı taşırız inşallah. Heyecan kapladı içimi gerçekten. Çok güzel haber ya. :)

Daha ilk sezondan şampiyonluk fırsatı, sadece iki maç ve iyi bir taraftar desteği ile kupanın geleceğinden adım gibi eminim.

F4 olayında lobi çalışmaları etkilidir ama Kazan'a yazık oldu kaç senedir uğraşıyolar f4 için.

Bundan sonra Eczacı ile Vakıf'ın son 6da eşleşmesi kesinleşti 3.defa oluyor bu üstüste bu sefer ben Eczacıbaşı'nı daha avantajlı görüyorum.

F4 yarı finalinde biz de Eczacı-Vakıf galibi ile oynayacağız mucize olmazsa.

İnşallah uzun süre sonra F4 düzenleyen ilk şampiyon oluruz.

Yammamay iyi kura çekmiş F4 yolları açık.Azzerail Bakü iyi kadro kötü oyunları var zorlayamazlar bence

Kazan-Rabita eşleşicek gibi duruyor.Cannes yine süpriz yapmazsa.

Orkun Darnel ve şube yönetimine yürekten teşekkürler. Sağlam adımlarla bugünlere geldik, şimdi daha da iyisi için çalışmalıyız.

Bu arada bir soru, yabancı sınırı var mı avrupa'da? Ya da varsa nasıl?

Emeğe geçen herkese teşekkürler,mükemmel bir haber.Ayarlayabilirsem gitmeyi düşünüyorum,8-11 Mart denmiş ama 9 ve 10unda oynanır heralde.Cumartesi-pazar oynanır diye düşünüyorum.Geçmişte nasıl oldu?

F4'ü aldık.Gerçekten büyük başarı ancak geçen yıl bayan basketbolda olduğu gibi tribünün yarısında eczacı veya vakıf taraftarı olacaksa hiç düzenlemeyelim.Millette burada kanser olmasın.Tek korkum o.

Müthiş bir haber bu :) Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Şimdi sıra bizde. Müthiş bir atmosfer kurarak üzerimize düşen görevi yapalım,teknik ekibimiz ve oyuncularımız sahada gerekenleri yapacaktır. İyi oldu çok iyi oldu hemde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...