Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Molnar aslında çok iyi bir oyuncu. Sırbistan'ın 2011 Avrupa Şampiyonasında şampiyon olmasının en önemli 2 faktöründen biri (Diğeri Jovana Brakocevic). O şampiyonada gerçekten müthiş oynamıştı hem manşette, hem savunmada hemde hücumda. Molnar'ın tam mevkisi 4 numara (smaçör)'dır. Ancak bizim takımda Neriman ve Calderon 4 numara oynadığı ve Calderon'un 4 numara hücumları daha etkili olduğu için mecburen pasör çaprazı oynuyor bu da bir smaçör için çok zor. Çünkü kariyeriniz boyunca 4 çoğu zaman numaradan smaç vuruyorken şimdi ise daha çok 2 numaradan smaç vurmak zorunda kalıyorsunuz. Buna adapte olamadı sanırım. Ki kolay değil üstüne birde sakatlıktan yeni çıkmışsanız. Molnar'ın yerine kimi alabiliriz ki? Hem manşeti iyi olacak hem de 2 numaradan çok etkili olacak biri? Aklınızda biri varsa buyurun yazın beraber tartışalım.

Molnar eski günlerine dönerse çok işimize yarar alternatif olarak aklıma Kristin Richards geliyor Yeşilyurttan avrupada oynamadı bizde F4 yapabilir.Transfer yapılmayacak başka ama olursa smaçör değilde PÇ almak gerekirdi Gioli PÇ oynayınca kötü oluyor.

Nursevil Aydınlar ile anlaşmışız galiba çok genç bir pasör.Genç Takımımıza da olabilir ama A takımdaki pasör fazlalığı düşünülürse Genç takım için düşünülüyor sanırım.

Voleybolda Türkiye kupası yarı final maçlarında statü değişikliği olmuş.Lig usulü oynanacakmış maçlar.Yarı finalde Galatasaray-Eczacıbaşı-Vakıfbank-Karşıyaka lig usulü oynayacaklar.

Voleybolda yeni kurallar yürürlüğe giriyormuş önümüzdeki sezondan itibaren. Yanlış anlamış olabilirim ama ERKEK voleybolda 12 kişilik kadroda 2 yabancı sınırı varmış ve bunlardan SADECE 1 TANESİ sahada oynayabilirmiş, biri yedek olmak üzere.

sevgili muhammed arkadaşım, senin dediğin olay erkekler 2.ligi için geçerli bildiğim kadarıyla erkekler 1.liginde 12 kişilik kadroda 3 yabancı oyuncu bulundurma ve 3 ünüde aynı anda sahaya sürme hakkı var

PV Lugano 3-0 Galatasaray setler (25-21,25-18,25-23).

Challenge Cup'ta sürpriz bir yenilgi aldık. Umarım İstanbul'da altın setle turu geçeriz,geçmemiz lazımda.

Voleybol Liglerinde (Bayan/Erkek) 2013-2014 Sezonundan itibaren geçerli olacak ve 3 sezon boyunca uygulanacak yabancı uyruklu oyuncu sayısıyla ilgili Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulunun 6 Ocak 2013 tarihli toplantısında alınan karar aşağıdadır.

1. Lig Kulüpleri:
Türkiye Acıbadem Voleybol Liglerinde (Bayan/Erkek) yer alan kulüpler 12 kişilik müsabaka kadrosunda, aynı anda oyunda yer verebilmek üzere toplam 3 yabancı uyruklu sporcu bulundurabilecektir.
2. Lig Kulüpleri:
Türkiye 2. Liglerinde (Bayan/Erkek) yer alan kulüpler 12 kişilik müsabaka kadrosunda 2 yabancı uyruklu sporcu bulundurabilecek ancak, aynı anda oyunda en fazla 1 yabancı uyruklu oyuncuya yer verebilecektir.

Duyurur, başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

Açıklama bu azalmıyor artıyor artık 3 yabancıya izin var ligde herkese bu yıl Avrupa'da oynamayan takımlar 2 yabancı ile oynuyordu.

Rakipte biraz bir numara olsa turu kapatıp gidecekler.Eczacıbaşı'nın yabancıları dünyanın en geniş insanları,takdir de ediyorum bir taraftan. :)
Bu haftaki TED maçından sonra Eczacıbaşı deplasmanındayız.İlk maçtaki oyunu oynayabilsek bu sefer kazanırız diyorum.Ligi 3. bitirip bunları bulmak lazım yarı finalde.En azından umutlu oluruz final için.

Eczacının elemesi bizim için daha iyi oldu şimdi Eczacı-Vakıf oynayacaklar bir mucize olsa Eczacı elese süper olur.Ama Vakıf 3.kez arka arkaya eleyecek gibi duruyor.

Erkek takımımızda ki yabancıları hiç beğenmedim. Bugünkü maçta Marshall ve Milkoviçin her vurduğu sayı oldu. Bizim yabancılarımız sıradan bana göre....

Nikolov en az İvan kadar etkili ama bugün pek gününde değildi(gerçi sonradan açıldı). Henry Bell sakat olmasa emin olun dağıtırdı Feneri.. Biraz da şanssızdık. Marshall ve İvan'ın yeteneklerine laf yok, olağanüstü oyuncular.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...