Ergül Avcı takımımıza katkı sağlayabilir mi acaba?
Büşra Cansu olsa daha mı iyi olurdu sanki?
Büşra Cansu olsa daha mı iyi olurdu sanki?
Kabul etmek gerekirse bu isimler pek bizim elimizde değil yerli transferinde(Açıkça yazmak gerekirse Vakıf ve Eczacının istemedikleri bize kalıyor)
Bu takımlardan oyuncu koparmak imkansız gibi bir durum.
Forumda bilen vardır birşey sormak istiyorum Vakıfbank Glinka'yla sözleşme uzatmıyor yaşından dolayı Voleybolu bırakıyormu Glinka? Bırakmayacaksa bence gözü kapalı bizim takıma alınmalı çok büyük bir isim Vakıf'ın bu başarısında payı gerçekten çok büyük.
Rosi'nin manşet sorunundan gına gelmişti. Yeni sorun yaşamak istemiyoruz! Taş gibi takım olsun, hem defans hem hücum.
Glinka voleybolu bırakmış.Kabul etmek gerekirse bu isimler pek bizim elimizde değil yerli transferinde(Açıkça yazmak gerekirse Vakıf ve Eczacının istemedikleri bize kalıyor)
Bu takımlardan oyuncu koparmak imkansız gibi bir durum.
Forumda bilen vardır birşey sormak istiyorum Vakıfbank Glinka'yla sözleşme uzatmıyor yaşından dolayı Voleybolu bırakıyormu Glinka? Bırakmayacaksa bence gözü kapalı bizim takıma alınmalı çok büyük bir isim Vakıf'ın bu başarısında payı gerçekten çok büyük.
Bilgilendirme: Transfer Görüşmeleri
Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'nın 2013 - 2014 sezonu için yapacağı transferler ve sürdürdüğü transfer görüşmeleri hakkındaki gelişmelere istinaden başta sosyal medya olmak üzere internet mecralarında çeşitli haberler servis edilmektedir. Şubemizin, servis edilen haberlerde adı geçen ve geçmeyen birçok başarılı oyuncuyla görüşmelerini sürdürdüğü doğru olmakla beraber, 2013 - 2014 sezonu için hiçbir transfer sözleşmesi imzalanmamıştır. Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı'nın, 2013 - 2014 sezonu için gerçekleştireceği transferler hakkında camiamız ve kamuoyuna Galatasaray Spor Kulübü resmi yayın organları üzerinden bilgilendirme, transfer süreçleri sonuçlandığında yapılacaktır. Değerli camiamızın kıymetli üyeleri ve kamuoyunun, Galatasaray Spor Kulübü resmi yayın organları üzerinden servis edilmemiş hiçbir transfer haberine itibar etmemeleri önemle rica olunur.
Galatasaray Spor Kulübü Voleybol Şubesi
Aslında Smaçör olduğunu yani Küba milli takımında Smaçör oynayıp aldığı ödülleri falan biliyorum ama Bizde PÇ oynuyor demek istemiştim ben yoksa savunmasının ve manşetinin çok da iyi olmadığını bende biliyorum.
Ama gelecek yıl Calderon'u çok arayacağımızı düşünüyorum nedense bizim takım için yeri doldurulamaz gibi geliyor.