Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madelaynne Montano ile çok ciddi bir şekilde ilgileniyormuşuz ? Nasıl bir oyuncudur beyler, bayanlar ? Ayrıca Calderon, Sano ve Gioli seneye yok. Onların yerine daha iyi isimler alınacakmış.

Montano, Rabita ile sözleşme yeniledi diye duymuştum /:) Sano'nun kalması taraftarıyım, Şampiyonlar Ligine kalırsak ki gidişat o yönde Avrupa maçlarında ihtiyacımız olucaktır, ben de Seda Tokatlıoğlunu alacağımızı duydum, pek çok yerde yazıyor /:)

Aslı Kalaç Galatasaray Daikin’de

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ni 3. sırada bitiren ve yarı final serisinde Eczacıbaşı VitrA’ye elenen Galatasaray Daikin transferde ilk bombasını patlattı. Gelecek sezon yine Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar Bakırköy Bld. Yeşilyurt’un 17 yaşındaki ve 1.83 boyundaki orta oyuncusu Aslı Kalaç’ı kadrosuna kattı.

Aslı Kalaç, 2 sene önce Yıldız Milli Takımı’yla kazanılan Avrupa ve Dünya, geçen sezon ise Genç Milli Takımı’nın kazandığı Avrupa Şampiyonluğu’na önemli katkıda bulunmuştu.

Christiane Fürst seneye tekrar Vakıfbank için mücadele edecekmiş. Bu arada Aslı hamlesi hayırlı olsun. Yerli piyasası çok kısıtlı ama başka transfer edebileceğimiz Türk oyuncu var mı ?

Artık seneye Molnar'dı Gioliydi yerine sağlam yabancılar almak lazım.

Bir de Ezgi Dağdelenler'i istiyoruz sanırım.1993 Doğumlu İlbank Smaçör'ü.

Mehmet Cibara'yı yanlış anlamışız biz bunu yeni anlıyorum 2 Milli oyuncu derken Genç Milli demek istemiş sanırım.

Bunun dışında olursa ikiside iyi oyuncular faydalı olacaklardır.

Bu nesli oyun anlamında planlandığı gibi büyütebilirsek uzun vadede zirveden hiç inmeyiz ama gün itibariyle zirveye oynarken nasıl büyüyecekler o soru işareti.

Seda Konusunda sizle aynı düşüncede değilim yerli bir PÇ önemli Seda'da iyi bir oyuncu.Özellikle Türkiye Kupasında yada 2 yabancılı maçlarda Yerli PÇ avantaj getirir bu oyuncu Seda-Yeliz falan farketmez ama yerli bir PÇ lazım bence.

Sano içinse Sezon ortasında Cl için gelmişti.Yeni sezonda onu sadece Cl için tutmak çok zor ve pahalı bir iş olacaktı.Gideceği belliydi Zürih'te yatırımı arttıracak gibi duruyor.

Saha içine dair itiraz edebileceğim hiçbir şey yok.Kendisinin Metris müdavimliğine takılıyorum,bu sebeple görmek istemiyorum takımda.Umarım Yeliz'i getirebiliriz.

Galatasaray’ın oyuncusu İbrahim Emet yuvaya döndü.

Bu sezon Maliye Milli Piyango takımı ile gösterdiği performans parmak ısırtan başarılı orta oyuncu üç sezon aradan sonra yeniden Galatasaray forması giyecek.

İki sezon Galatasaray’da oynadıktan sonra Torul’a kiralanan ve iki sezon Gümüşhane temsilcisinin formasını giyen Emet, sona eren sezonda da Maliye Milli Piyango takımında görev almıştı.

1986 Ankara doğumlu 2.10 metre boyundaki oyuncu sekiz yıl SSK’da, iki yıl Galatasaray’da forma giymişti.
Galatasaray’dan sonra Torul Gençlik’e kiralık giden 26 yaşındaki orta oyuncu iki sezon bu takımda oynadıktan sonra 2012-2013 sezonunda Maliye Milli Piyango’ya kiralanmıştı.

Galatasaray Bell ile devam ediyor

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı uzun uğraşlar sonunda kadrosuna kattığı Kübalı oyuncu Henry Bell Cisnero sarı-kırmızılılar ile devam edecek.

Lige çeyrek finalde veda eden sarı-kırmızılı takım önümüzdeki sezonun planlamasını yapmaya başladı. Bell’in devam etmesine karar veren ekip diğer yabancı oyuncuları ile ilgili kararı önümüzdeki günlerde verecek.

1982 doğumlu olan Henry Bell Cisnero 1.88 boyunda. Smaç yüksekliği 3.58 olan sporcunun blok yüksekliği ise 3.28 metre. 2002’den bu yana 47 defa Küba Milli Takımı formasını giyen Cisnero, milli formayla maç başına 15 sayı ortalamasını tutturdu.

Henry Bell Cisnero, 27 Mayıs - 10 Temmuz 2005 tarihleri arasında Sırbistan Karadağ’da düzenlenen FIVB Dünya Ligi’nde Küba Milli Takımı formasıyla yarı finalde Brezilya’ya 3-1 kaybedip, üçüncülük maçında Polonya’yı 3-2 yenerek bronz madalyaya uzandı. Ayrıca bu önemli uluslararası turnuvanın "en iyi smaçör" ödülüne layık görüldü

Seneye basketbol'a ve voleybol'a ciddi sponsorlar geliyormuş. Erkek voleybol takımımız için Halk bankası ismi geçiyor.
Ağzınızdan bal damlıyor. :) Yalnız son yılların en keyifli takımını kurmuşken Halkbank'ın bizle organik bağ kurması pek olası gelmiyor.Çevrede dönen söylentiler önümüzdeki sezona da baya yüklenecekleri şeklinde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...