Re: 2010-2011 Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri
Uzun süredir takip etmediğim voleybolu geçen sene yeniden takip etmeye başlayan biri olarak konuşayım.
Sühan Abi Elif Ağca'dan bahsetmiş. Bence en iyi yerli oyuncumuz filan değildi, kötünün iyisiydi geçen sene ki bu sene pasör konusunda daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.
Ivana Djerisilo'yla ömürlük kontrat imzalansın, çünkü gerçekten çok iyi bir oyuncu. Avrupa'nın en iyi 4-5 pasör çaprazından biri zaten yanlış bilmiyorsam. Bir de takımına bağlı, işimi yapar gerisine takılmam diyen oyunculardan değil, çok hırslı.
Yeni transferler Erika ve Karina iyi oynarlarsa çok iyi bir takım olabiliriz diye düşünüyorum.
Liberolarımız Funda ve Merve de kaliteli oyuncular diye biliyorum, geçen seneye göre sıkıntı yaşamayacağız orada da.
Tüm bunlar rağmen şampiyonluktan bahsetmek şu aşamada imkansız tabiki. Her maçımızı 50-100 kişiye oynayarak şampiyon olamayız.
Orda da önemli nokta kendimize ait salonun yapılması.
Bir de Medical Park'tan sponsorluk için ne yapıp ne edip daha fazla para almalıyız. Ivana gibi 2 oyuncumuz daha olduğu zaman burada umutla, heyecanla birşeyleri konuşabiliriz sanırım.
Bu arada buraya sık sık yazıp
www.gsvoleybol.org a üye olmayanlar var. Onlardan da ricam üye olun, voleybol konusunda da aktif bir sitemiz olsun.