Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Üçüncü maçımızda Rabıta Baku-Galatasaray: 3-1
Setler: 26-28, 25-17, 25-22, 25-19

Böylece üç Azeri takımına karşı üç maçta sadece bir set alabildik.

Uzun süredir takip etmediğim voleybolu geçen sene yeniden takip etmeye başlayan biri olarak konuşayım.

Sühan Abi Elif Ağca'dan bahsetmiş. Bence en iyi yerli oyuncumuz filan değildi, kötünün iyisiydi geçen sene ki bu sene pasör konusunda daha iyi olduğumuzu düşünüyorum.

Ivana Djerisilo'yla ömürlük kontrat imzalansın, çünkü gerçekten çok iyi bir oyuncu. Avrupa'nın en iyi 4-5 pasör çaprazından biri zaten yanlış bilmiyorsam. Bir de takımına bağlı, işimi yapar gerisine takılmam diyen oyunculardan değil, çok hırslı.

Yeni transferler Erika ve Karina iyi oynarlarsa çok iyi bir takım olabiliriz diye düşünüyorum.

Liberolarımız Funda ve Merve de kaliteli oyuncular diye biliyorum, geçen seneye göre sıkıntı yaşamayacağız orada da.

Tüm bunlar rağmen şampiyonluktan bahsetmek şu aşamada imkansız tabiki. Her maçımızı 50-100 kişiye oynayarak şampiyon olamayız.

Orda da önemli nokta kendimize ait salonun yapılması.

Bir de Medical Park'tan sponsorluk için ne yapıp ne edip daha fazla para almalıyız. Ivana gibi 2 oyuncumuz daha olduğu zaman burada umutla, heyecanla birşeyleri konuşabiliriz sanırım.

Bu arada buraya sık sık yazıp www.gsvoleybol.org a üye olmayanlar var. Onlardan da ricam üye olun, voleybol konusunda da aktif bir sitemiz olsun.

Ezgi Arslan Galatasaray Medical Park'ta

Galatasaray Medical Park Bayan Voleybol Takımı, SGK Voleybol İhtisas Kulübü'nden genç smaçör Ezgi Arslan'ı renklerine kattı.

Aynı zamanda Genç Milli Takım'ın önemli oyuncularındanda olan Ezgi Arslan 1992 doğumlu.

Sporcumuza Galatasaray Medical Park forması ile başarılar dileriz.

hayırlısı olsun hoşgeldin.....

Benim anlamadığım ve kızdığım bir durum var. Dün Mecidiyeköy Gs Storeye bu sene erkek takımımızın giymiş olduğu mercan formayı almak için gittim, ancak ürünün satılmadığını öğrenince şok geçirdim. Klübe yakım arkadaşların bunun nedeni ile ilgili bir bilgisi varmı?? Çok merak ettim sınırlı sayıda da olsa diğer amaatör branşlarımız ile ilgilide ürün satışı olmalı diye düşünüyorum.
Ama herşeyden önemlisi mercan formayı nerden ve nasıl temin edebilirim?

Al Gamova'yi ol sampiyon.Medical Park'tan Gamova veya es benzeri bir oyuncu alinmasi icin ek butce istenmeli.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Al Gamova'yi ol sampiyon.Medical Park'tan Gamova veya es benzeri bir oyuncu alinmasi icin ek butce istenmeli.
Gerek yokki buna, zira verdikleri para henüz kullanilmadi :)

Zaten bir cok bransta Fener'den geri kalmamizin nedeni hep dedigim gibi, Solomon-Pondexter-Gamova-Taurasi gibi isimlere karsilik winner nitelikli tek basina takimi tasiyabilecek oyuncularin alinamamasi oldu.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
gamova bence seneye gelebilir.iyi bir ücret ödersek gelmeme gibi bir durumu olmaz.

Son maçımızda Uraloçka'ya 3-1 yenilerek turnuvayı 5 yenilgiyle bitirdik.

1. Azerrail ? 9 (12-4),
2. Rabita ? 9 (14-6),
3. Uraloçka - 9 (13-7),
4. Zareçye-Odinsovo - 7 (7-10),
5. Lokomotiv - 6 (5-12),
6. Galatasaray - 5 (3-15).

Maliye Milli Piyango Kemal Elgaz'ın Peşinde...
Aroma Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından Maliye Milli Piyango'nun Galatasaray'ın başarılı kaptanı Kemal Kıvanç Elgaz'ın peşinde oldugu öğrenildi...

Voleybolmagazin.

bu haberin doğruluğu nedir acaba?
bir de neden?

Kurtuluş Yazıcı' Alıntı:
Baku turnuvasındaki yenilgilerimiz devam ediyor.

Galatasaray - Zarechie-Odintsovo 1:3 (23:25, 25:20, 18:25, 22:25)

Galatasaray her bransta yenilgi lafina endeksli bir klup oldu.Neyse az daha dayanalim 1 seneye kadar yeni yonetimle her sey farkli olacak tum branslarda.

Emir Kalyoncu' Alıntı:
[quote="Kurtuluş Yazıcı":14p8rtp7]Baku turnuvasındaki yenilgilerimiz devam ediyor.

Galatasaray - Zarechie-Odintsovo 1:3 (23:25, 25:20, 18:25, 22:25)

Galatasaray her bransta yenilgi lafina endeksli bir klup oldu.Neyse az daha dayanalim 1 seneye kadar yeni yonetimle her sey farkli olacak tum branslarda.[/quote:14p8rtp7]

Sen dayanmıyorsun ki?

Ben dayaniyorum,bak artik tepki bile vermiyorum yenilgilerden sonra.Hele basketbol kismina hic yazmiyorum.Ne var ki iyi,guzel seylerden bahsedecek?1 kere elestirmek yeter. En buyuk kazanci GS'in yeni yonetimin basa gelmesi olacaktir.O zaman eski gunlerdeki gibi her bransta yatirimlar cercevesinde FB'den sportif anlamda basarili olacagiz.

Emir@
Bazı maçlarda önemli oyuncularımızın olmadığını ve bu turnuvada oynadığımız takımların öte beri takımlar olmadığını biliyorsun değil mi.

Mert Göker' Alıntı:
Emir@
Bazı maçlarda önemli oyuncularımızın olmadığını ve bu turnuvada oynadığımız takımların öte beri takımlar olmadığını biliyorsun değil mi.
Iyi de abi Fenerbahce Acibadem, Eczacibasi gibi takimlardan daha güclü de degil bunlar. Bunlara bile zor zahmet 1 set aliyorsak vay halimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...