Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: 2010-2011 Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Benim bildiğim Ocazio Dünya Şampiyonasında şu an. Erica Citakoviç ve Djerisilo kampta mı o konuda da bilgim yok. Yalnız Erica'nın Twitter'da Azerbaycan'da olduğunu söylediğini biliyorum.

Karina Ocasio yedeklemek adına yapılmış bir transfer,diğer oyuncuların hiçbiride Dünya şampiyonasında filan değil...

Tmam yine de bu kadar aşağılamanın mantığı yok. Voleybolla pek alakası olan biri dğeilim. Ama ben bile biliyorum bu azzerrail adlı takımın voleybolda şampiyonlar liginde oynadığını. Büyük ihtimalle de oturmuş bir takımdır. Yani sezon bile açılmamışken bir hazırlık maçında güçlü bir rakibe yenilmiş olmamız bu kadarda büyütülmemeli.

Beni Erkek voleybol daha fazla rahatsız ediyor. Sanki ışık Menküer'in çiftliği gibi kullanılıyor diye düşünüyorum. Uzaktan ses öyle geliyor. Gene de Voleybol meraklısı ve içinde olan insanlar daha iyi bilecektir Erkek voleyvoldaki bu sorunları. Bayan voleybolunda takımın en iyi yerli oyuncusunu yani Elif'i kaptırdıktan sonra büyük hedefler koymamamız gerektiğinin mesajı zaten verilmişti.

Benim anlamadığım Orkun Darnel bzim voleybol şubesi başkanıyken neden Neslihan Darnel'in takımımızda olmamasıdır...Neslihan'ı takıma kazandırmak için ekstra birşeyler olması gerekiyor ki bu ekstra durumda bizde fazlasıyla mevcut.

Onun eczacıbaşından aldığıyla bizim ona vereceğimiz arasında ne kadar bi fiyat farkı olabilir ki ?

Orkun Darnel, Neslihan´ın birgün mutlaka Galatasaray´da oynayacağını söylemişti bir röportajında. Herhalde voleybol hayatının son dönemlerinde felan transfer ederiz Neslihan´ı !

Ivana oynamamış. Gökçen ve Karina da milli takımlarda. Ancak Azeri takımlarının da milli takımlarda oyuncuları vardır. Azerrail'in önümüzdeki yıl 3 numaralı kupada mücadele edeceğini eklemek lazım.

Mert Göker' Alıntı:
Orkun Darnel, Neslihan´ın birgün mutlaka Galatasaray´da oynayacağını söylemişti bir röportajında. Herhalde voleybol hayatının son dönemlerinde felan transfer ederiz Neslihan´ı !

Yeteri kadar iyi transferler yapamadık ne yazık ki. Mert gsvoleybol'a neden üye olmuyorsun. Bu soruyu Orkun Darnel'e orada sorabilirsin.

Karina'nın takımı Porto Riko Dünya Şampiyonası'na veda etti. Gökçen oynamıyor ama tabii ki milli takımla olacak. Ivana sakatmış. Erika'nın da sakatlığı bulunuyormuş. Bir takviye olacak mı bilmiyorum ama şu sonuçlar pek parlak değil açıkçası.

MASALLAH her alanda yapilaniyoruz her alanda yeniliyoruz.

Fenerbahçe'nin bir takım branşlarda nasıl yapılandığını söyleyeyim size. Galatasaray kadın basketbol takımının yarısını transfer ettiler, Fenerbahçe Bayan Basketbol takımını şampiyon yaptılar. Kürekçi ve yüzücüleri Galatasaray'dan transfer ettiler bu dallarda şampiyon oldular. Parayı verirsen en kaliteli oyuncuları alırsın. Bu kadar basit. Altyapıdan bir oyuncu çıkacak diye 10 yıl beklenmez. O çıkan oyuncuyu da elinde tutamıyorsun zaten. Fenerbahçe 10 yıl öncesine kadar futbol dışı branşlarda Galatasaray ve Beşiktaş'ın çok gerisindeydi. Transfer yapıp şampiyon olunca doğal olarak altyapılarına da oyuncu gelmeye başladı.

Bahane üretmek konusunda üstümüze yok...Herkes tam takım,fit,herşeyiyle hazır ancak biz değiliz değilmi...Bu şeye benziyor,Takımlarımız avrupa maçlarında yenilince hafta sonu maçta yorulmuştuk bu bizi etkiledi diye açıklamlar yaparlar..İyide kardeşim karşındaki takımda hafta sonu maç yaptı ve oynadığı takımda senin oynadığın takımdan 3 kat daha güçlüydü,ne şimdi bu bir bahanemi...

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Bahane üretmek konusunda üstümüze yok...Herkes tam takım,fit,herşeyiyle hazır ancak biz değiliz değilmi...Bu şeye benziyor,Takımlarımız avrupa maçlarında yenilince hafta sonu maçta yorulmuştuk bu bizi etkiledi diye açıklamlar yaparlar..İyide kardeşim karşındaki takımda hafta sonu maç yaptı ve oynadığı takımda senin oynadığın takımdan 3 kat daha güçlüydü,ne şimdi bu bir bahanemi...
Bahane degil, kendi kendini kandirmak diyorum ben buna.
Aklima Seyit Yakut'un bir sarkisi geldi, diyorki; Kendi yalanlarima kendim de inaniyorum, hayret bundan zevk aliyorum.

Bu arada amatör branşlarda yok alt yapı kuruyoruz,yok şunu yapıyoruz,yok 10 yıllık plan yaptık vs.vs. gibi hiçbir anlamı olmayan cümleleri artık birkenara bırakalım bence...Şimdi aldığımız altyapıdaki oyunucuların birgün elimizden çalınmayacağı ne malum veya gelen yönetimin nasıl bir yol izleyeceğini nerden biliyoruz...

Bu sporlarda başarının anahtarı belli,iddialı isen agresif olacaksın,transfer döneminde agresif hamleler yapacaksın,herşeyi bir kenara bırakıp rakiplerinin en iyi oyuncularına talip olacaksın ve onu alacaksın...Ben burdayım demenin tek yolu bu,gerisi tamamiyle ütopya...İşin hikaye kısmını geçelim,başarılı olmak agresif hamle yapmayı gerektirir,agresif hamle yapmakta güç gerektirir...Yoksa gücün hikaye anlatıp durursun,bizi yönetenlerin her platformda yaptığı gibi...

3.pasörümüz Gamze Alikaya maçlarda kadroda yok. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?

İyi de Kerem bu forumda voleybolla içli dışlı olan arkadaşlar arasında herhangi birinden duymadım ben, "bu sene voleybolda iddialıyız" gibi bir cümle. Nasıl oluyorda kendi kendimizi kandırmış oluyoruz? Hatta başkan NTV'deki programda "bu sene şampiyonluk için kadro kurduk. En iyi yerliler bizde" dediğinde burada epey de gülmüştük. Eğer o zamanlar sen başkanın lafına inanıp şimdi bunları diyorsan kusura bakma dostum ama sen kendini kandırmışsın bir zamanlar.

Elif Ağca gibi sonuçta iyi kötü, takımın yerli anlamda en önemli oyuncusunu rakibine veriyorsan, zaten o andan itibaren belli demektir şubenin bir hedefinin olmadığı.

Bu sene GS'da izlenecek oyuncular benim gözümde Djerisilo (Baros'a çok benzetiyorum tip ve hırs olarak ) ve Erica de Coimbra dır.

Geçmiş sneelerde Basketbolda yaşananalr artık Voleybol şubesinde yaşanıyor gibi hissediyorum. Birileri at koşturuyor. Birilerine iaşe dağıtılıyor gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...