Sene sonundan itibaren anlaşma olacak diyor. O zaman doğru diyebilirim. Ama bu sene bizde olmayacak orası kesin.
Bu arada Bell için iyi bir gelişme yok.
Bu arada Bell için iyi bir gelişme yok.
Sene sonundan itibaren anlaşma olacak diyor. O zaman doğru diyebilirim. Ama bu sene bizde olmayacak orası kesin.
Mehmet Cibara Gs Tv'de konuşuyor şimdi. Bir libero transferi olacakmış bir ay içinde. Birde bir yabancı 4 numara, hatta programın çekildiği dakikalarda anlaşma yapılıyor dedi. Türkiye'yi tanıyan kendi ülkesinin milli takımında oynayan bir oyuncuymuş. Onun dışında önümüzdeki yıllar için iki Türk oyuncuyla anlaşmışız, birinle imza atılmış, diğeri için ise sanırım takımı ile. Güzel haberler ama şu 4 numara kim çok merak ettim. Yabancı olmadığımız bir isim anlaşılan. Seneye o ilk dört takımın yeri değişecek diyor gayet iddalı ve kendinden emin.
bell transferi yatmis beyler
bu sene ne demek anlamadim.hayir istedigim zaman gelirim mi diyor
fowles de öyle triplere girmisti gelmicem vs falan sonra cözüldü bi sekilde
bu sene ne demek anlamadim.hayir istedigim zaman gelirim mi diyor
fowles de öyle triplere girmisti gelmicem vs falan sonra cözüldü bi sekilde
Bizim ligdede iyi yabancılar var Bell'in yerine. Celitans düşünülebilir mesela
Katılıyorum.Celitans cuk otururdu.
Keşkeeee Ziraat Bankası zaten kötu durumda bu sene.Yoklanmalı kesinlikle hatta yoklanmıştır diye tahmin ediyorum.Muhakkak Bell'in yerine 1 kişi gelir.Bu sene ligi alırsak seneye Bell falan katıldığında off anam off.Güzel günler göreceğiz inşaallah