Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonundan itibaren anlaşma olacak diyor. O zaman doğru diyebilirim. Ama bu sene bizde olmayacak orası kesin.

Olmadı diye üzülmüştüm ama böyle olacaksa razıyız. Ne demişler geç olsun güç olmasın. =)
O zaman yapacağımız şey belli, avrupaya odaklanmak, manşet defans ve hücum dengesi olan bir oyuncu alıp orada daha iddalı hale gelmeliyiz. Tabi oyunumuzun seviyesini de yükseltmemiz şart, bu seviyeki oyun kesinlikle yeterli değil.

Bu arada Küba Bell için olipiyatların sonuna kadar ülke dışına çıkma iznini vermemiş. Onun yerine bir 4 numara alınacakmış ama Bell önümüzdeki sezondan itibaren gelecekmiş.

Bell ile önümüzdeki 2 sezon için anlaşılınmış bu çok güzel hamle olimpiyatlara kadar ülke dışına çıkarmıyorlarmış yerine bir 4 numara geliyormuş iyi hamleler bunlar .

Mehmet Cibara Gs Tv'de konuşuyor şimdi. Bir libero transferi olacakmış bir ay içinde. Birde bir yabancı 4 numara, hatta programın çekildiği dakikalarda anlaşma yapılıyor dedi. Türkiye'yi tanıyan kendi ülkesinin milli takımında oynayan bir oyuncuymuş. Onun dışında önümüzdeki yıllar için iki Türk oyuncuyla anlaşmışız, birinle imza atılmış, diğeri için ise sanırım takımı ile. Güzel haberler ama şu 4 numara kim çok merak ettim. Yabancı olmadığımız bir isim anlaşılan. Seneye o ilk dört takımın yeri değişecek diyor gayet iddalı ve kendinden emin.

Hep bir sonraki seneye ertelenen hamleler olması rahatsız edici olsa da, inanmaktan güvenmekten başka çaremiz yok.
Muhtemelen 4 numara olarak bahsedilen Çek oyuncu. Libero konusunda hiç bir fikrim yok. Orkun darnel yapılacak transfer ya da transferlerin Avrupa için olacağını söyledi GS TV'de ama sanırım libero burada da oynar. Türk oyunculardan biri muhtemelen Neriman. Takımıyla anlaşılan oyuncu ise daha gençlerden biridir sanırım.

Gelecek sene için Lo Bianco'nun her attığı pas sayı olacak o çapta 2 Türk oyuncu ile anlaştık dedi. Ben buradan Neslihan ve Neriman ikilisinin seneye bizim formamız altın da oynama olasılığının yüksek olduğu anlamını çıkarttım.

bu sene ne demek anlamadim.hayir istedigim zaman gelirim mi diyor
fowles de öyle triplere girmisti gelmicem vs falan sonra cözüldü bi sekilde

Küba ülke olarak dışarıya oyuncu verme konusunda katı. 2012 olimpiyatlarına kadar ülke içindeki sporcuların yurt dışında oynamalarına izin vermemişler. Yani Bell ile ilgili oyuncu bazında sıkıntı yok. Zaten sözleşmemiz uzun süreli. Bu seneden değil gelecek seneden itibaren başlayacak gibi düşün.

Uzun vadeli düşünmek güzel ama bugün için durum parlak değil.Bell çok ekstraydı,şampiyonluk hedefi için kilit isimdi.Yerine gelecek oyuncu yanına yaklaşabilse iyidir tarihi de düşününce.

Bell için önümüzdeki 2 sezon anlaşma süper ama bu sene gelemeyecek olması çok kötü. Umarım o kalitede bir 4 numara alabiliriz. Bahsedilen 2 yerli oyuncu Neriman ve Neslihan'dır umarım, bu ikisine Gülden de eklenirse yerli kadrosu olarak onların önüne geçeriz çok rahat. Bu sene için alınacak yabancı smaçör ve libero ise Cev Cup'ta şansımızı 2 katına çıkartır, önümüzdeki sene için şimdiden hem taraftar ilgisini çekmek hem de oyuncu transferini kolaylaştırmak için çok önemsiyorum bu kupayı.

bu sene bence cok sansimiz var sampiyonluk icin
fb inisli cikisli
ziraat nerdeyse kümeye düsecek durumda
ibb hic formda degil
arkasda yenilmicek takim degil

eger bu sene firsati tepersek bir daha hic yakalayamayiz bu rakipleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...