Galatasaray Voleybol Şubesi Haberleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesajımı yazıp yazmamakta tereddüt ettim ulan bu Celitans bir yere gitmiştir kesin diye düşünmüştüm.Bu spordaki takımlarımızı pek takip etmeyip sonuçlarına bakıp geçen ve yeni yeni ilgi duymaya başlayan biri olarak kusura bakmayın :D

şuanda ligin en formda takımıyız...
kadromuz çok kötü değil ama 1 yabancı hakkımız daha ortaya çıktıysa onuda kullanarak kadroyu iyice perçinlemek gerekir...
bu sene çok umutluyum Erkek Voleyboldan kaçırmayalım bu şampiyonluk fırsatını...

-CEV Kupası’nda Asterix Kieldrecht’i 3-0 mağlup ederek şampiyonluk parolasıyla çıktığı yolda çeyrek final için büyük avantaj elde eden G.Saray, transferde de boş durmuyor.Sarı-kırmızılılar bu sezon başında Rabita Bakü’den 2. Lig ekibi Sarıyer Belediyesi’ne transfer olan Hırvat Milli oyuncu Marina Miletic’le sezon sonuna kadar anlaştı. 28 yaşındaki ve 1.80 boyundaki smaçör daha önce Dinamo-Yantar, Vukovar, Osijek, Rijeka Kvig ve Rabita Bakü takımlarında da forma giydi.

- AYRICA G.Saray Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Cibara sezon başında erkek voleybol takımı için anlaştıkları Kübalı smaçör Henry Bell’le ilgili, “Transfer Küba Spor Bakanlığı’nın yurtdışı yasağı koyması nedeniyle gelecek seneye ertelendi. Takıma takviyesi yapacağız” dedi.

Vatan

Marina Miletic'in Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Rabita Bakü'den 2.Lig ekibi Sarıyer Belediyesi'ne gitme sebebi nedir acaba bilen biri var mı?

Sıralama az çok belli oldu gibi. Fenerbahçe bugün Vakıfbank'ı yenerek büyük bir ihtimalle normal sezonu birinci bitirecek. Eczacıbaşı da ikinci olacak. Biz de Vakıfbank ile üçüncülük mücadelesi vereceğiz.

Fenerbahçe, son yılların en iyi kadrosunu kurdu ve nasıl bir kaderdir ki bu kadroyu kuran kişi kurduğu takımın maçlarına gidemiyor. Demek ki yola çıkmadan önce kiminle yola çıktığına bakacaksın sayın M.Ali Aydınlar.

Fenerle galibiyet sayılarımız eşitlendi ama 2 puan öndeler bizden. Yukarı iyice yaklaştık. Çok iyi gidiyoruz.

Haftaya Plevne deplasmanındayız , sonrada Marshall'sız FB ile oynuyoruz derbiyi de alırsak. İyice yukarı yerleşeceğiz.

benim icin önemli olan playoff
normal sezonun önemi hic yok bana göre
1 bitiren takimlar final göremiyor,4 5 siradan gelen takimlar playoffta cosuyor diri kalyior sampiyon oluyor.fbyi ligde son iki sene de hep yendik ama playofflarda costular hep
yeterki playoffa diri kalalim.onu yendik bunu yendik beni ilgilendirmiyor acikcasi

transfere gelecek olursak yeni oyuncu gelse ne olcak zaten 2 yabanci oynicak
3 yabanaci bench de olcak.pek fazla katki vermez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...