Herkese sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir 2018 diliyorum. Galatasaray Basketbolu için, 2018 inşallah 2017'yi aratmaz. Kupalardan geçtim, bari tarihimize yakışır bir sene geçirelim.
o toplam bütçedir. oyuncu bütçesi değil. tahmini olarak oyuncu bütçesini 2.7-3 milyon dolar olarak filan öngörüyorlar demek ki ama kabul edilemez kusura bakmasınlar. Burası Galatasaray, bütçe düşürmek, küçülmek, küçülmeye çabalamak yerine proje üretsinler.Haftaya Mali Genel Kurul'da önümüzdeki sezon erkek basketbol takımımız için ayrılan bütçe 4.900.000-5.000.000 milyon dolar. Oktay hoca bu bütçeyle maksimumu çıkaracaktır.
o toplam bütçedir. oyuncu bütçesi değil. tahmini olarak oyuncu bütçesini 2.7-3 milyon dolar olarak filan öngörüyorlar demek ki ama kabul edilemez kusura bakmasınlar. Burası Galatasaray, bütçe düşürmek, küçülmek, küçülmeye çabalamak yerine proje üretsinler.
oyuncu bütçesi 5 milyon dolar olacaksa bir nebze belki kabul edilebilir olur. en azından biraz daha küçülmemiş olurlar ama ben bu zihniyetteki yöneticilerin 5 milyon dolar oyuncu bütçesi koyabileceklerini daha doğrusu koymak isteyeceklerini hiç sanmıyorum. adam yerlilerden kadro kurmaktan 1-2 yabancı ya alırız ya almayız gibi şeylerden bahsediyordu. o yüzden de bu yöneticilerden bunu beklemem ama diğer taraftan da Mahmuti anlaşırken özbek yönetiminden 5 milyon dolarlık bir oyuncu bütçesi sözü almıştır gelecek sene için fakat ben yine de bu arkadaşların özellikle de Cansever'in bunu uygulayacağını sanmıyorum.Amiyane tabirle kemiksiz bütçe bu. Geçmiş dönem borç vs hariç Oktay hocaya verilecek oyuncu bütçesi. Bana ilk ağızdan söylenen bu. Haftaya netleşir zaten
Ben bütçemiz asla 10 milyon $ 'ın altı olmamalı diyorum,10 milyon $ 'da en alt limit yani.Buraya yazmak,istemek kolay elbette,bunu kabul ediyorum ama Galatasaray'ın marka değeri ortada,potansiyeli ortada,ayrıca en büyük rakibimizin basketbolda geldiği yer ortada.Biz demiyoruz ki 30 milyon $ bütçemiz olsun,yapabiliyorlarsa olsun tabi ama en azından rakibimizin böylesine dev bütçeyle ortaya çıktığı bir yerde biz en azından 10 milyon $ bütçeyle yola çıkalım ki yarışabilme şansımız olsun,yoksa 4-5 milyon $ lık bütçelerle rakibe daima ezilirsin ve bunu Galatasaray'a yaşatmaya kimsenin hakkı yoktur