Can Akan
0
Gelecek sezon için öngörülen bütçe basketbol erkekte 21.925.954 tl olarak görünüyor. bu da her şey dahil bütçenin 5.4 milyon dolar civarı ön görüldüğünü gösteriyor. yani bu oyuncu bütçesi değil. Tahmin ettiğim gibi toplam bütçe.. Buna şube ile ilgili bütün giderler, Mahmuti'nin 800 bin dolarlık maaşı da dahil. yani bütün bu giderler düşüldüğünde tahmini olarak oyuncu bütçesi için 2.5-3 milyon dolar civarı bir meblağı ön görüyorlar diye tahmin ediyorum.Amiyane tabirle kemiksiz bütçe bu. Geçmiş dönem borç vs hariç Oktay hocaya verilecek oyuncu bütçesi. Bana ilk ağızdan söylenen bu. Haftaya netleşir zaten
Örneğin içinde bulunduğumuz sezon için planlanan bütçe 36 milyon tl civarı iken, gerçekleşen bütçe 34 milyon tl civarı olmuş. Yani gelecek sezon için planlanan bütçe son yılların en düşük bütçesi olacak gibi görünüyor. Yani yine küçülmeye devam ediyoruz. Yarın bu bütçeyi onaylayacak genel kurul üyeleri, bütün bu küçülmeleri de onaylamış olacak. Dursun Özbek yönetiminden kurtulduk derken maalesef ki Mustafa Cengiz yönetimi de şu ana kadar çok da farklı şeyler vaadetmiyor. Kendilerinden umutluydum ilk göreve geldiklerinde ama şu ana kadar bende ciddi hayal kırıklığı yarattılar.