Galatasaray73-Tofaş61/Beykoz64-Kolej 69 Maçlar Bitti

ligte beykoz yenmiş glba tofaşı

bizde yeneriz rahat ya bgnun moraliyle
güwenim tam bnm oyunculara

20 den aşşağı olmaz yrn gene :atki
 
Tequila' Alıntı:
ligte beykoz yenmiş glba tofaşı

bizde yeneriz rahat ya bgnun moraliyle
güwenim tam bnm oyunculara

20 den aşşağı olmaz yrn gene :atki

Bursa'da 2 sayıyla Tofas aldı, İstanbul'da 2 sayı ile Beykoz.. Umarım yeneriz ancak cok rahat olacagını sanmıyorum..
 
Smiley leri gereksiz yere sacma sapan mesajların sonunda kullanmayın. ille disable ettirteceksiniz smiley opsiyonunu ...
 
0 212 449 07 00
Bu skyturk un telefon numarası. Ben sordum 17 15 dediler, ama zamanımız çok sağlama yapmak isteyenler de bir arasın ve bize haber versin :)
 
Abi bu iş iyice kafamızı karıştırdı ama ben dündende biliyordum maç saat 17:15'de gazeteler resmi site falan hepsi ilk gün ki programa göre yazıyorlar..
 
Arkadaşlar http://www.ntvmsnbc.com ve birkaç başka sitede hem bizim hem de tofaş-kolej maçının bilgileri var. Nedim Dal 26. dakikada 5 faül almış. Maç dönmüş ondan sonra. Zaten skor düşük. 65-59
Ama bir gerçek var ki biz de dün maça savunmada çok iyi başlayamadık. Daha doğrusu hücumda çok zorlanmadık ama savunmada berbattık.
Doğrudürüst pivotları yoktu ona rağmen pota altından çok kolay sayılar yedik. oyun kurucularını çok beğendim. Mustafa. Çok hareketli ve hem iyi asist yapıyor hemde isabet yüzdesi çok yüksek. Polat da fena değildi. Zaten Polat 3. faülü alınca biz daha rahat sayı atmaya ve daha rahat savunma yapmaya başladık.
Bence Nedim gibi bir pivotu durdurmakta zorlanabiliriz. Eğer Nedim'e erken faül aldırabilirsek işimiz daha kolay olur. Ve Boddicker'e allahtan razı olsun. 40 dakika oynadı. Ve hemsavunmada hem de hücumda çok iyiydi. Takımı taşıdı. Cihad pek iyi başlamasa da 2. yarı harikaydı. Bir de ara ara giren Ufuk'u çok beğendim. Çok soğukkanlı ve akıllı oynadı. Kısa sürede 8 sayı attı.
Ama oyun kurucu olarak çok güçsüsüz. Onların oyun kurucusu yerinde durmadı bizimki sadece topu karşıya taşıdı. İkinci yarı biraz kımıldadı ama bence çok yetersizdi. Onlardaki Mustafa bizde olsa çok daha erken kopardı maç. Hatta bence seneye Galatasaray'ın kadrosu için düşünülebilir diyorum. Umarım bugün Tofaş maçını da alırız. Kolej de Beykoz'u yenerse garantilemiş oluruz son maçta. Forumda Beykozlu Galatasaraylı arkadaşlar var. Beykoz'un da çıkmasını çok isterim ama açıkçası asıl olan Galatasaray. Beykoz bugün Kolej'i yenerse 3 takımın şansı devam edecek. O zaman Kolej maçı da çok stresli olacak. O yüzden Beykoz'lu arkadaşlar kusuruma bakmasınlar. Ben Galatasaraylı olarak kümede kalabilmemiz için bugün Galatasaray'ın yenmesini istediğim kadar Kolej'in de yenmesini tercih ederim.
Herkese saygı ve sevgi dileklerimi yolluyorum.
 
Arkadaşlar bir de bugün maçı tv'den seyredemeyip, forumdan takip edecek arkadaşlar varsa ben bugün maçın tamamında foruma bilgi vereceğim. İzleyemeyecek arkadaşların merakını anlıyor ve elimden gelen yardımı yapacağımı belirtmek istiyorum.
17:15'te görüşmek üzere arkadaşlar.

HERŞEY GALATASARAY İÇİN
 
çok ilginç

Arkadaşlar çok ilginç bir bilgi vereyim sizlere. Skyturk'ün internet sitesinde bugünün yayın akışına baktığınızda ne 17:15'te ne de 17:30'da Galatasaray-Tofaş maçı gözükmüyor. Yani daha doğrusu hiçbir saatte bu maç gözükmüyor. Ayrıca digiturk'ün guide kısmında tüm kanalların yayın akışı dakika dakika veriliyor. Ve digiturk Guide'ında da bu maçtan hiç bahsedilmiyor. Yayın akışında basket maçı yok. Şu anda oynanan Pınar Süt turnuvası maçı hariç.
 
Evet arkadaşlar şu anda Skyturk'de yayın başladı.
 
Derya Taşdelenler konuşuyor. Aylardan beri tarftarımıza verdiğimiz sıkıntı bugün sona erecek diyor.
 
Efe Aydan Tofaş başkanı konuşuyor. Galatsaray'ı yenmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz dedi. Yabancı oyuncu sezon başında aldığımız karardı. Bu tutumuzda devam edecek dedi. Yabancı oyuncuların katkısını yadsımıyoruz ama biz yerli oyuncularla devam edeceğiz dedi.
 

Üst