Evet de kritik anlardada çok hata yapmıştı jacobson ondan
Lance Allredi öylesine yazdım zaten oynamadı o.Gönderdiler hemen :?
Lance Allredi öylesine yazdım zaten oynamadı o.Gönderdiler hemen :?
aynen ben jacobsen'i kaliteli yabancılar grubuna koyuyorum.. şutları gerçekten çok iyiydi..Arda Öztürk' Alıntı:benim bildiğim kadarıyla Lance Allred hazırlık maçları dışında hiç forma giymedi
jacobsen ise bana göre çok iyi bir şutördü 6-7 tane 3 lük attığı maçlar biliyorum
Tuborg maçı. Hatta yanılmıyorsam son 2 saniye olması lazım. Maçta son 2 saniye ve 1 sayı gerideydik. Keep serbest atış çizgisine gitti. Belkide imkansızı gerçekleştirdi ve 2'de 2 yaparak takımımıza galibiyeti getirdi. Hayatımda en çok keyif aldığım maçlardan biriydi. Keep'e gelince, tamam Jason Keep çok çok iyi bir yabancı değildi ama kötü bir yabancı da değildi. İyi maçlar çıkardığı oldu. Kısa süre oynadığı takımımıza da önemli sayılabilecek katkılar yaptı.turgut sahin' Alıntı:Bence Jason Keep.Fakat Galatasaray küme düşmemek için çırpınırken şu an o maçı hatırlıyamadım ama son dakika 1 sayı gerideydik fakat Jason Keep çok iyi bir serbest atışcı olmamasına rağmen iyi atışı da sayıya çevirip maçı kazanmamızı sağlamıştı.Eee ne demişler yiğidi öldür hakkını yeme
Mert Yigit Kazan' Alıntı:Bn maçın skorunuda hatırlıyorum 70-71 aldık maçı.Ama işte 1 maç kazandırdıysa çoğu maçtada kötüydü.Yine katkısı olmadı demek yanlış olur
All-Star smaç yarışmasına katılmıştı. Ayakkaplarını çıkararak yapmıştı smacı. Umursamaz bir tipti ama eğlenceliydi...Burak Barut' Alıntı:Don Little diyorum.
Hatırlıyoruz kardeşim. Hatta kısa sürede iyi işler yaptığını da biliyoruz ama sen böyle düşünmüyorsun sanırım. Yani onca dandik adam varken Jason Keep'i seçtin ya pes diyorum.Doğukan YILDIZ' Alıntı:BENCE JASON KİPP ADAM HİÇ BİŞİYE YARAMİODUU KELDİ HATIRLARMISINIZ