Oyuncularla hiç alakası yoktu bana göre.3 yabancıda ortalama hatta Boddicker ortalama üstü bir oyuncuydu ama takım kurgusu ve koç sorunu nedeniyle play-out yaşamıştık o sene.Birde kardeş kıyakları filan falan.
Abi kardeş kıyağını ben bilmiyorum yoksaMahmut Usrol' Alıntı:Oyuncularla hiç alakası yoktu bana göre.3 yabancıda ortalama hatta Boddicker ortalama üstü bir oyuncuydu ama takım kurgusu ve koç sorunu nedeniyle play-out yaşamıştık o sene.Birde kardeş kıyakları filan falan.
Furkan BORAK' Alıntı:büyk umutlarla gelen randy livingston
Maric'ten beklentim sıfırdı. O da o beklentiyi karşıladı. O durumdaki bir adama ben kötü falan demem.Kesinlikle Aleks Maric
Maric Dorsey birde aklıma tam ismi grlmiyor neydi o yav vasikalus gibi bir ismi var pivottu sanırsam 2 sene öncemi ne gelmişti bilen biri varsa sölesin kafayı yicem [emoji3]
Ha sen çok yasa ya kafama dolanmisti sağ olasin.Ian Vougioukas.
Fiyat performans olarak ben kesinlikle Milan Gurovic derim. Bize gelmeden önce Avrupa'nın en değerli 4-5 oyuncusundan biriyken bize gelirken ve oynarken konuşulan tek şey Çetnik Selamı olmuştu. O yıl biraz daha oyuna odaklansa, o yürekli grup daha iyi işler yapabilirdi.