Galatasaray'da İsyan...ve Turabi Gencin cevabi

Galatasaray'da İsyan...
/
Aylardır paralarını alamayan sarı kırmızılı takımın oyuncuları önceki günkü idmana çıkmadı. Brezilyalı pivot Estevam ise alacakları ödenmediği için İstanbul’dan ayrıldı.

Bugün çözülecek

TBL’de bir döneme damgasını vuran, son dönemde ise maddi sıkıntı yaşayan Galatasaray’da basketbolcular isyan etti. Sarı kırmızılı basketbolcular önceki günkü idmana çıkmadı, Brezilyalı pivot Jose Estevam Ferreira Jr ise İstanbul’dan kaçtı.

Maddi imkansızlıklar nedeniyle deplasmanlara otobüs ve midibüsle gitmek zorunda kalan basketbolcular, paralarını alamadıkları için sonunda kazan kaldırdı. Sarı kırmızılılar önceki günkü idmana çıkmadı ve aylardır alamadıkları alacakları ödenmeden de çalışmaya katılmayacaklarını belirtti. Bu arada asıl skandala yol açan gelişme ise Estevam ile yaşandı. Parasını alamadığı için artık kulüpte kalmak istemeyen Estevam, İstanbul’dan ayrıldı. Dünkü idmana çıkmaya güçlükle ikna edilen G.Saraylıların, bugünkü idmana da çıkmayı düşünmediği öğrenildi.

G.Saray Genel Menajeri Turabi Genç, ‘Maddi sıkıntılarımız olduğu doğru. Bu sıkıntı da ödemelerdeki düzensizlikten kaynaklanıyor. Sporcularımızın 1 veya 1.5 aylık birikmiş alacakları var. Bu konuyu dile getirdiler. Konuyu yöneticilerimizle yarın (bugün) yapacağımız toplantıda görüşeceğiz’ dedi.

Genç, kimseye haber vermeden giden Estevam’ın izin istediğini ileri sürerek ‘Alacakları yanında kişisel olarak da sıkıntıları vardı. 2 büyük problemi bulunuyordu. Öncelikle büyük bir dil sorunu çekiyorduk. Annesi hastaydı bu yüzden bizden izin istedi’ diye konuştu.

(Kaynak: Hürriyet)
 
Koskoca 100 yıllık GALATASARAY CAMİASI'nın basketbol şubesinin bu durumlara gelmesinde geçmişten şimdiye kimlerin emeği(!) geçtiyse onları ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN !

Bu camia bu başarısızlıklara, bu rezilliklere layık değil!!!
 
Allah kahretsin ya!Tam da takım iyi gitmeye başlamışken olacak iş mi bu?Gerçi haberin çıktığı gazeteyi görünce fazla ciddiye almadım.İnşallah bu haber doğru değildir.Sıralama açısından çok önemli bir maça çıkmak üzereyiz.En kötü Canaydın cebinden versin.Zaten özerklik olayı kalkınca şube de ona ve yönetimine kaldı.Bu olayın hemen çözülmesi lazım.Turabi Genç'in de yalan söyleyeciğini zannetmem.4 aydır bir tercüman bulamadılar gitti.Canaydın'ın bu olaya hemen el koyması lazım.Olacak iş mi bu ya!Gerekirse ceplerinden versinler.Boddicker'la Jacobson'ın kaçmaması lazım.Onlardan iyi para kazanabiliriz.Hemen bu olaya el koyulmalı.
 
Turabi Genç: "Ferreirra Kaçmadı"

TBL'de son haftalarda aldığı galibiyetlerle çıkış yakalayan Galatasaray'ın menajeri Turabi Genç, kaçtığı yönünde haberler çıkan Brezilyalı oyuncu Estewam Ferreirra'ya, gitmesi konusunda kendilerinin izin verdiğini söyledi. Turabi Genç, yaptığı açıklamada, Brezilyalı oyuncu Estewam Ferreirra'nın kaçmadığını belirterek, ''Ailesindeki sıkıntılar nedeniyle biz kendisine izin verdik'' dedi. Ferreira'nın artık dönmeyeceğini kaydeden Genç, şunları söyledi:

''Bu oyuncunun annesi çok ciddi bir hastalığa yakalanmıştı. Buraya geldiğinde annesi nerdeyse ölecekti. Daha önce bizden izin istemişti. Biz de vermiştik. Ancak dönüşünde performansını bir türlü yükseltemedi. Kendisi bize 'Aklım hep annemde. Ben gitmek istiyorum' dedi. Biz de bu konuda kolaylık yapacağımızı kendisine ilettik. Ferreirra da gitmek istediğini söyledi. Biz biletini aldık ve iznini verdik. Kendisiyle ilişkimizi kestik. Bizden alacağı bir maaşı var. Onu tamamlayıp ilişkimizi bitireceğiz.''

Takımda yaşadıkları sıkıntıların olduğunu, ancak takımın antrenmana çıkmadığı yönünde çıkan haberlerin doğru olmadığını ifade eden Genç, ''Yarın da diğer oyuncularımızın parasını vereceğiz. Oyuncuların 3 veya 5 aydır para almadıkları doğru değil. Oyuncularımız antrenmana da çıkıyor. Biz sponsor bulmak istiyoruz. Ancak bu tür haberler bizi bu konuda zorluyor. Takımda çok sayıda yeni oyuncu var. Yabancıları en son almıştık. Bu nedenle ilk haftalarda zorlanmıştık. Şimdi ise son 4 haftada 3 galibiyet aldık. Bu takımın sıkıntıları olmasına rağmen daha da düzelecek'' diye konuştu.

Genç, takımdan ayrılan Ferreirra'nın yerine yabancı oyuncu arayışlarına girdiklerini vurgulayarak, ''ABD'li pivot Steven Scolun'u denemek üzere İstanbul'a getireceğiz. 2.10 metre boyundaki bu oyuncuyu beğenmemiz halinde kendisiyle sözleşme imzalayacağız'' dedi.

Genç, son olarak hafta sonunda Erdemirspor ile yapacakları maçın da kendileri için büyük önem taşıdığını dile getirerek, ''Taraftarlarımızı salona bekliyoruz. Son haftalarda iyi bir performans ortaya koyduk. Desteğe ihtiyacımız var. Kulüp yönetimini de maça bekliyoruz. Bize verecekleri destekle Erdemirspor'u yenmeyi amaçlıyoruz'' diye konuştu
 
Yahu ferreira zaten abartılı bi oyuncu değildi 4 sayı ort. ile oynuyodu...sorun burda farreira ahmet mehmet değil..aciz GS YÖNETİMİ VE BEŞİKTAŞLI TURABI GENC + FENERLİ HALİL ÜNER...bu sorunlar devam ederse gs basket düzelemez
 
Kime inanacağız Hürriyetemi T.Genç'e mi ben Turabi Gençe inanmak istiyorum dediği doğruysa oyuncuların alacağı yarın ödeniyormuş yeni ABD'li pivot geliyor. inşallah her şey düzelir.
 
Yeni gelecek pivot iyi çıkmazsa işimiz çok zorlaşır.Pivotsuz anca Tekel'i yenersin.Neyse tek kaybımız Ferreira ise pek bir sorun yok.Yalnız Enver filan patlama yapmazsa bu hafta Pasco coşar.
 
Ferreira konusu bir yana turkbasket.com'da oyuncuların bugünkü idmana çıkmaya zor ikna edildikleri, yarınkine çıkmayı düşünmedikleri yazıyor. Bu şartlar altında ben Erdemir maçı için galibiyeti aklımdan bile geçirmiyorum.
 
isim yanlış sanırım bende bulasmadım adamla ilgili istatistik inşallah iidir bence şu aandaki en yumuşak karnımız iyi bir pivotla çıtayı yukarılara çekebiliriz
 
Para para para.

Tek çare Özhan Canaydın kimseden medet ummamız gerekir. Boşuna kimseyi kandırmasınlar. Sorunda çözümde belli.
 
İsmi internette arayıp da bulamayan arkadaşlar, bence isim basında yanlış yazılmıştır. futbol medyası futbolcuların isimlerini bile yanlış yazıyor.
 
yeni yabancı ne zaman gelecekmiş acaba adı belli oldumu yada bilen varmı
 
ee o brezılyalı gitii terıne oyuncu gelcekmı pivot yok?
 

Üst