Galatasaray'ımız Avrupa'ya

Fatih Hısım' Alıntı:
Ulebe bir türk takimi katiliyor. buda Türk Telekom olur artik.

kim katilirsa katilsin..artik bi sampiyonluk yakisir bir turk takimina..Efes'in 2 kere final fourda yarı finalde elendiini dusunursek..ahh ahh :roll:
 
Fiba Cup'ta AB dısı en fazla 2 oyuncu oynatabiliyorsunuz telekom igor milicic ve jaglayı almıstı igor yuzunden 1 kisi eksik gibiydiler.Fiba Cup olursa AB vatandası A.B.Dlileri tercih etmek mantıklı Belcikada bu tur oyuncular var diye hatırlıyorum.
ULEB'e bastırıp 2 takımla katılma hakkı elde edebiliyor muyuz bilmiyorum gerek ulke basarısı gerek kulup buyuklukleri yeterli kanımca ama mevzuatı bilmiyorum..
 
uçmayalım ltfen kombine falan
bu klübün baskete verdiği önem ortada
hoş özhanın futbola verdiği önemde ortada ya neyse...

avrupa maçlarımızı abdi ipekçide oynayabilirz bence bi sorun olmaz
 
uleb'e 2 takım katılamazmı???
bir arkadaş uleb sıralamaya bakmıyor önemli olan klübün yapısı demişti bu konularda ilerleme kaydedersek katılırız diye düşünüyorum!!!
 
eyüp buraya yazdım kızma bana

merhaba arkadaslar;
bu sene finaal serisinin gidişatına göre ki şampiyonlugu alacağız diye bakıyorum, bir aksam taksimde şampiyonluk kutlaması yapmayı düşlüyoruz. ilerideki günlerde rakibimiz belli olacak sonrada ayrıntılar hakkında zaten uzun uzun yazısırız...

görüs alısverisi için buyrun beraber eğlenebilmek güzel olacaktır...
 
Re: Galatasarayımız Avrupaya

735 kez okundu
Galatasaray ULEB Cup'ta

Bu sezon Beko Basketbol Ligi'ni 4. sırada tamamlayan Galatasaray Café Crown, elde ettiği sonuçla 2007-2008 sezonunda ULEB Cup'a davet edildi.

ULEB Cup CEO'su Jordi Bertomeu, bugün Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın'a gönderdiği mektupta, Kulübümüz'ü 30 Haziran Cumartesi günü, İtalya'nın Jesolo şehrinde yapılacak olan 2007-2008 sezonu kura çekimine davet etti.

Jordi Bertomeu'nun Başkan Özhan Canaydın'a gönderdiği davet mektubunun orijinal metni:

Arkadaşlar Haydi hayırlısı Gerisi gelir inşallah..........
 
harıka haber.Arkadaslar bu arada gs basketbol takımının avrupa gecmisiyle ilgili ufak bılgı verebılırmısınız daha once neler yaptık??
 
En son Unıja Malaga maclarını hatırlıyorum .
Hanglatten Lollis Mamic li kadro ıle .
Burda 3 sayı ıle yenmıstık orda 23 sayı fark yemıstık malesef ve elenmıstık ılk maglubıyetımızı alıp elenmıstk ceyrek fınalde . .
 
koraç kupasında oynamıştık yanılmıyorsam hatta o dönemlerde belkide sponsor bulsaydık yani para krizi yaşamasaydık kupayı getirme ihtimalimiz bile vardı
 
Bjk kombineye geçiyor basketbolda bu sezon.Biz de madem ULEB'te oynayacağız iyi işleyebilir kombine işi.
Ama kura çekimine mektupla Canaydın'ı çağırdıklarına göre acaba diyor insan içinden !
 
Re: Galatasarayımız Avrupaya

Kendi salonuna sahip olmanın avantajı.Adamlar kombine çıkartıyor,biz sezonu aynı salonda tamamlayınca şükrediyoruz...
 
Galatasaray ismi basketbolda da avrupada fırtına gibi esmeli. ULEB büyük şans, doğru tercihlerle iyi bir kadro kurulmalı. Hala ses seda yok ama ne iş !!
 
Re: Galatasarayımız Avrupaya

İngiltere,Estonya,Ukrayna,Avusturya,Hırvatistan,İsviçre,Portekiz,Çek Cumhuriyeti ve Karadağ.
Sitemizin de üyelerinden Ömer abinin Kartalbaskete yazdığına göre genişleme sonucu takım sayısının 48'e çıkmasıyla bu ülkelerin takımları da ULEB'e katılacakmış.Ukrayna ve Hırvatistan'ın takımları iş yapabilir ama geri kalanlar çerez olur.Merak ediyorum yeni statüyü.
 
onur cok haklısın hırvatlar ve ukraynalılar tututnurda(belkı karadag oda sırp ekolunden) dıgerlerı gercekten cerez.Ama sanırım 30 unda kura cekılıyor katılıcak tum takımları bellı olması lazım.Bu arada bu akdar kotu bır sezon gecıren besıktasın uleb oynaması benı cok sasırttı.
 
Re: Galatasarayımız Avrupaya

Beşiktaş'ta Ergin Ataman'ı alarak iyi iş yaptı. Ergin Ataman iddialı konuşuyor. Onlarda sponsorluk gelirleri konusunda arttırıma gitmeye çalışıyorlar. Bu etkili olmuştur. Ergin Ataman 4 milyon$'lık bütçe ile Avrupa'da başarı ve fener'den daha iyi bir başarı yakalayacığını söyledi.
Umarım ULEB'te başarılı oluruz. Ancak bunun için kadroyu olabildiğince erken oluşturup bir takım olmalıyız. Özellikle yabancılar konusunda oldukça seçici olmalıyız. Bence iyi bir guarda ihtiyacımız var. Mitchell bize yeterli değil bence...
 
yeni transferlerimiz iyi çıkarsa bu kupada en az çeyrek final oynayacağımızı düşünüyorum!
 

Üst