• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

GALATASARAY'lı Ünlüler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Okan Bakır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Burak Hakkı 8)
Songül Karlı

Bak sen Hadiseye 8)

Alison Sudol' Alıntı:
Almayanın yükselen yıldızı etnik olarak Türk olsa da hala milli takımınını seçememiş olan ama sıkı bir Galatasaray taraftarı Mesut Özil...
Nereden biliyorsun GS´li oldugunu?

@Aykun Alan

Sence Cem Uzan GS TV´ye cikmak icin kac para ister? :P

Şebnem SCHAFFER

ata demirer de gsli ntvsporda sölemişti

Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.

Eren Aydın' Alıntı:
Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.
Kim kazanmisti o iddiayi?

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":23yecaf3]Bilmiyorum yazıldı mı ama Şahan Gökbakar'da Galatasaraylı.Hatta Beyaz ile iddiaya girmişlerdi.
Kim kazanmisti o iddiayi?[/quote:23yecaf3]
Beyaz kazanmıştı ne yazıkki kadıköyde olan bir maçtan önceydi sanırım. Ama Beyaz'dan doğru yolu bulması ile ilgili ümidim var.Önce Işıl sonra Engelsiz Aslanlar... 3. konuğunda Gs'li yapacaz inşallah :)

Coca Cola CEO'su Muhtar Kent.

Kendisi Galatasaray Kongre Üyesi yapıldı geçtiğimiz günlerde.

Mustafa Marangoz' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":296g8tkl]Coca Cola CEO'su Muhtar Kent.

3-5 birşey çıkarmı diyorsun. :)[/quote:296g8tkl]

Bilmiyorumda gelecekte güzel bir sponsorluk sonrada Coca Cola'dan sonrada başkanlık niye olmasın. ;)

@Eren Aydin

Gercekden ümidin var mi?

Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...

Eren Aydın' Alıntı:
Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina. :P

Hakan Avci' Alıntı:
[quote="Eren Aydın":i7mbobfb]Yok Hakan esprisine söyledim ama Galatasaray'lı bir sovmen olsa anca bu kadar Galatarasay'lı konuk çağırabilirdi ki kendi programına yakın zamanda fenerli bir sporcu aldığını hatırlamıyorum...
Ben´de yanliz 1 düzeltme yapmak istiyorum Ümit Karan´i unutmussun konuklar arasina. :P[/quote:i7mbobfb]
O bölümü kaçırmışım bak :P

Çok güzel haraketler bunların "Hıyarlı babası" Şahin Irmak.

Geri