• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Geçmiş Olsun Burak Barut

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tugay Aktepe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Geçmiş olsun abi.İnşallah çabuk atlatırsın.

canım benim, geçmişolsun topiini görünce çok korktum..
:S
ne olur iyileş hemen.. seni çok seviyorumm

Burak ne oluyor yahu önce bilgisayar şimdi sen..

Çok geçmiş olsun bir an önce dön..

Trabzonlum ne oldu sana msnde uzun zamandır göremiyordum merak etmiştim sitedede yazmıyordun gercekden cok üzüldüm ama kendine iyi bak en kısa zamanda dön senle çekişmeyi özledim be :)

Geçmiş olsun Burak abi

Eksikliğin hissediliyor zaten forumda. Bir an önce toparla gel kendini. Geçmiş olsun.

Kendisi yazdığım mesaja en az 3 espri ile karşılık verdi, demekki iyi, paniğe gerek yok :) Murat Özyer oley :P :P :P

Umarım en kısa sürede sağlığına tekrar kavuşur. Yokluğu belli oluyor sevgili Lost-mania arkadaşımızın :)

Geçmiş olsun Burak abi.En kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle.

Bu ne ya, herkeste bir matem havası... Eğer şu anda hasta yatağında olmasaydı, son haftada alınan yenilgilerin ardından kantarın topuzu filan kalmazdı ortada. Ne güzel tatil yapıyoruz işte. : )

Şaka bir yana ilgi gösteren herkese teşekkür ettiğini iletmemi istedi.

Duyduğuma göre Galatasaray klübü Burak a sağlık ekibinden doktor tahsil etmiş!
Şimdi asıl Geçmiş Olsun kardeşim:(

:=) :=) çabuk dön!

cok ozlettirme kendini burakcim,
gecmis olsun..

Burakcım geçmiş olsun dikkat et kendine.

Bir de benim senden başka sevenim yok derdin, bak ne çok sevenin varmış Barutcum. :P

Çok çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun...

Yeni görüyorum...

Burak kardeşim umarım iyisindir, kendine dikkat umarım en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun...

Yeniden buralara dönersin umarım. Seni burada görmek ve yazılarını okumak güzel.

Geçmiş olsun.

Bende yeni görüm yaa,
Geçmiş olsun Burak bir an önce dön yorumlarında aramıza.

Telefonla görüştüm arkadaşlar , yakında aramızda olacak. Hasta halinle bile bir döneyim koray hocanın benden çekeceği var diyor. :) Anlayacağınız gibi iyileşmeye başlamış kardeşimiz. :)

Geri