Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İlgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum.Yaklaşık 2 hafta evden çıkamadım özgürlüğü tadamadım ve bu beni yeterince psikolojik olarak yıprattı ancak forumda böyle bir geçmiş olsun konusu hem beni çok mutlu etti hem de duygulandırdı herkese çok teşekkür ederim.
Hastalığıma gelince evden çıkacak kadar düzeldim ama yüzde yüz hazır mıyım değilim
Sanırım Eser ABinin dediği gibi Sağlık Kurulu İstifa, ayrıca Koray Hoca'da istifa
Not: Hastalık sürecinde bilgisayarı yaptıramadım internet cafeler olmasa ne ederdik
Çoğu zaman birbirimizin düşüncelerini begenmeyeceğiz belki de.Ama kabul edersen,geç te olsa en samimi duygularımla geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
Çoğu zaman birbirimizin düşüncelerini begenmeyeceğiz belki de.Ama kabul edersen,geç te olsa en samimi duygularımla geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum.
Fikir tartışması farklı, insanlık farklı
Burada bir çok kişiyle zıtımdır ancak bir çok kişiyi de bir değer olarak düşünür ve severim.
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için doktor adayı Serkan Abi