Gel gel Kanarya!!!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Özellikle maça gelmeyeceğim diyenlere...

Diyelim ki maça gelmediniz, tepkinizi bu şekilde gösteriyorsunuz, kaybettiğimiz de yine üzülen sizler olmayacak mısınız? Kusura bakmayın ama ben bir takım sadece kazandığı sürece taraftarlarından destek görmesine anlam veremiyorum. Asvel maçında, karşı takım hücuma geçtiğinde koltuklara vurmaktan ellerim kıpkırmız oldu, bağırmaktan sesim kısıldı.Polislerle nerdeyse kavga ediyordum.... Hepsine de değdi.Eksik oyunucularımıza ramen taraftarın desteği ile maçı kazandık.Zaten takımda sorunlar var bizler de olmasak nasıl havaya girip oynayacaklar.Ben kendi adıma üzerime düşen vazifemi yapıyorum.Bugün hasta hasta gideceğim maça.Umarım herkes aynı hassasiyeti gösterir.

Bir de maça gelecek arkadaşlar lütfen serbest atışlarda sessiz olsunlar.Bu futbol maçı değil.Geçen maçta Gaines atış kullanırken tezahurat yapılıyordu, adamın hiçbir kelimesini anlamadığı bağırışmalar sadece onun konsantrasyonunu bozar başka da bir işe yaramaz.
 
50 centin bir sarkisi vardir eskidir in da club diye,
ben dusundumde amerikali oyuncular serbest atis kulandiklari an ,
go go go go go go go gaines diye bir tezharuat'a bulunmali seyirciler,
gaz vermek amaciyla.
gaines'e ornek olarak verdim.
 
Arkadaşlar lütfen maça gitmeyerek tepki göstermek yerine gidelim ve sonuna dek destek olalım zor günlerde de yanında olmak önemli bide serbest atış arda sessizlik diyoruz ama atışı kullanırken öyle bir sessizlik oluyo ki salonda sinek uçsa duyulacak.Buda atışı kullanacak oyuncumuzu strese sokuyo bence.Mert Uyguçta katıldığı programda bunu söyledi.Fazla sessizlikde iyi değildir.Önemli olan oyuncumuzu strese sokamamak.Normal hiç bişey yokmuş gibi devam etmekte denene bilir.
 
Salih GOZMEN' Alıntı:
50 centin bir sarkisi vardir eskidir in da club diye,
ben dusundumde amerikali oyuncular serbest atis kulandiklari an ,
go go go go go go go gaines diye bir tezharuat'a bulunmali seyirciler,
gaz vermek amaciyla.
gaines'e ornek olarak verdim.

Adam serbest atış kullanırken neyin gazı verilecek,anlamadım,cenke gitmiyor ya.Oyun içinde olsa anlarım.Konsantre olup sokmaya çalışacak o kadar.

Serbest atış sırasında illa tezahürat yapacak olan yapsın;ancak sessizlik olduktan sonra isim söyleyenler oluyor(bir kere Işıl'a,bir kere Cenk'e oldu),bunu yapmamak lazım,sonuçta sessizlikte bir anda ismini duymak insanın konsantre olmasını zorlaştırabilir.
 
Bu maçın yankısı asvel maçı kadar olmuyor ama şunu söylemek gerek ve bizlere çok iş düşüyor

ORDA OLMALIYIZ

Çünkü;




.........................We want this cup........................
 
Bu maç için Galatasaray Spor Kulübü tarafından taraftarlarımızın ulaşımı için belirlenen noktalardan otobüs seferleri düzenlenecektir. Otobüs kalkış saatleri Bakırköy Meydanı'ndan 19:00, Mecidiyeköy otobüs duraklarından 19:30 olarak belirlenmiştir.
Kaynak: http://www.galatasaray.org
 
Sezonun en önemli maçına çıkıyoruz. Burada yazılanları okuyan bir insan gerçekten bu maçın çok zor geçeceğini hatta yenileceğimizi bile düşünebilir. Unutmamak lazımki bu sene takımımız bizi hep yanılttı ve büyük zaferler yaşattı , önemli olan yanlarında olmak ve onlara destek vermek :) gerisini zaten aslanlarımız yapacaktır. Teknik taktik konuşmaya gerek yok sadece destek var :) Allah yüzümüzü kara çıkarmasın , dualarımız aslanlarımızla.
 
2 takimin artilari ve eksileri oldugu mevcut..

Galatasaray'in Artilari: Taraftari,Ayhan Sahenk Potalarinin Cemberlerinin Sertligi,Canaria'nin yaklasik 6 saatlik bir yolculuktan sonra Turkiyeye gelmesi ve dolayisiyla yol yorgunlugu,Asvel kadar atletik oyuncularinin olmamasi ve deplasman karnesi..

Eksilerimiz: Murat Ozyer'in cok sik derecede hata yapmasi,su an ki form durumumuz,takim icindeki sorunlar,ilk maci sahamizda oynamamiz ve 10 sayi ustu bir fark atma gereksinimi(bunun yaratacagi stres),sakatlik sorunlari.


Gran Canaria'nin Artilari:Cok iyi bir oyun kuruculari olmasi,her oyuncununda basketbolu en basidinden oynamaya calismasi,ilk macta avantajli skor alma rahatligi.

Gran Canaria'nin Eksileri:Uzak yol yolculugundan dolayi oyuncular uzerindeki yorgunluk,Ayhan Sahenk Potalari,Seyirci atmosferi,GS'i daha once hic tanimamalari,Pota altindaki zayifliklari..

Bu arti-eksileri goz onune aldigimizda bu macin durumunun % 60:Galatasaray % 40:Canaria seklinde oldugunu dusunuyorum...
 
Rakip KANARYA,
Renkleri Sarı-Lacivert.. Ee ne yapalım görünce dayanamıyoruz çok seviyoruz kendilerini :D

Muhteşemdik.. Owens ne kadar istikrarsız olduğunu bir kez daha gösterdi :D Son haftalarda 3 maçta attığı sayıların toplamı belkide dün attıklarını geçmez :)

Cüneyt sakat sakat çok iyi oynadı. Dışardan bulduğumuz atışlarla ilk periyoda müthiş başladık. Murat Hoca içeriden değilde dışardan oynayın emrini vermiş adeta.. Süperdik, muhteşemdik..

İlk 5i görünce ufak bir his oluştu içimde ama dışardan oynayacağımızı sanmamıştım.
Tufan, Gaines, H.Besok,Cüneyt, Hite ile çıktık sahaya.. Gaines ve H.Besok dışında pek rakiple mücadele edebilecek pota altında savaşcak oyuncu sanmıyordum fazla Hite belki diyordum ama dışardan bulduğumuz 5/5 ile rakibi daha ilk dakikalarda bitirdik. :)

İlk periyodun 30-10 gibi 20 sayılık bir farkla bitmeside, bu gecenin muhteşem olacağının sinyallerini veriyordu :)
 

Üst