Aslında süper olur ama zor![/quote:3slhqj6e]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Ozan Kaya":3slhqj6e]Asvel maçında dağıtılan Kırmızı t-Shirt leri giyelim mi ???
abi hiçde zor diil yhaa herkes giyer ama sarı-kırmızı asil forma varken
Aslında süper olur ama zor![/quote:3slhqj6e]Eyüp YILDIZ' Alıntı:[quote="Ozan Kaya":3slhqj6e]Asvel maçında dağıtılan Kırmızı t-Shirt leri giyelim mi ???
İnş. Maç geç saatte başlıo tv yayını olacak mı?Ahmet Akay' Alıntı:YENECEĞİZ
07:00 24 SABAHmustafakaya' Alıntı:İnş. Maç geç saatte başlıo tv yayını olacak mı?Ahmet Akay' Alıntı:YENECEĞİZ
07:00 24 SABAHAhmet Akay' Alıntı:İnş. Maç geç saatte başlıo tv yayını olacak mı?mustafakaya' Alıntı:[quote="Ahmet Akay":3oj4z1gd]YENECEĞİZ
Barış iyi güzel söylüyosunda bizim oraları hepiniz TV den görmüştürsünüz olayların çıktığı Okmeydanı bizim orada o saatlerde dışarıda olmak çok zor bide annemlerde izin vermezler hemde okul için saat 6 da kalkıom benim gelme ihtimalim çok zor !!Barış Çamur' Alıntı:Okul.. Sınav.. İş.. Uyku.. Dönüş..
Bunlar sadece BAHANELER.. Eğer ki sağlığınızı tehdit eden bir unsur yoksa Herkes SALI AKŞAMI (YARIN AKŞAM) Ayhan Şahenk'te olsun / olmalı / olacak !
Nedenmi ?
- Biz bu takımda oynayan oyuncuları mı sevdik yoksa Sarı'nın yanındaki Kırmızı'nın ateşini mi?
- Biz bu takımın antrenörünü mü sevdik, yoksa bu takımın formasını mı ?
- Biz bu takımın yöneticilerini mi sevdik, yoksa armasını mı ?
- Biz bu takımda KİŞİLERİ Mİ SEVDİK, YOKSA KENDİSİNİ Mİ !
Evet, kötüyüz.. Hatta çok kötüyüz.. Ama bunlar takımı yalnız bırakmak için neden mi.. !
Çarşamba sınavım var, Salı antremanım var.. Ama Salı akşamı neredeyim ?
AYHAN ŞAHENK'te.. Bunları hava atmak veya övünmek için yazmıyorum.. Eğer bu gün övünülecek bir şeyim varsa o da ; GALATASARAYLI OLUŞUMDUR..
Ben bile bu yaşımda bu kadar fedakarlık yapabiliyorsam büyükleriminde yapması gerekir. Dönüş problem değil.. Eve biraz geç gideceksiniz olup bitecek..
Unutulmasın ki; BİZLER GALATASARAYLIYIZ.. MURAT OZYER TARAFTARI veya X BİR KİŞİ TARAFTARI DEĞİLİZ.. BİZLER SEVGİMİZİ ARMAYA, FORMAYA, RENKLERE VERENLERİZ..! BİZLER HER ŞARTTA TAKIMIMIZIN YANINDA OLANLARIZ.. İŞTE BİZLER BU YÜZDEN GALATASARAYLIYIZ..!
Haydi Galatasaray'lılar, ultrAslan'lar..
OLALIM TEK YUMRUK, TEK YÜREK.. SANA SÖZ O BAHARLAR YİNE GELECEK !
Pardon Barış cımBarış Çamur' Alıntı:Mustafa'cım farkındaysan sağlık durumunuzu tehdit edecek bir durum yoksa yazıyor..
Barış Çamur' Alıntı:Okul.. Sınav.. İş.. Uyku.. Dönüş..
Bunlar sadece BAHANELER.. Eğer ki sağlığınızı tehdit eden bir unsur yoksa Herkes SALI AKŞAMI (YARIN AKŞAM) Ayhan Şahenk'te olsun / olmalı / olacak !
Nedenmi ?
- Biz bu takımda oynayan oyuncuları mı sevdik yoksa Sarı'nın yanındaki Kırmızı'nın ateşini mi?
- Biz bu takımın antrenörünü mü sevdik, yoksa bu takımın formasını mı ?
- Biz bu takımın yöneticilerini mi sevdik, yoksa armasını mı ?
- Biz bu takımda KİŞİLERİ Mİ SEVDİK, YOKSA KENDİSİNİ Mİ !
Evet, kötüyüz.. Hatta çok kötüyüz.. Ama bunlar takımı yalnız bırakmak için neden mi.. !
Çarşamba sınavım var, Salı antremanım var.. Ama Salı akşamı neredeyim ?
AYHAN ŞAHENK'te.. Bunları hava atmak veya övünmek için yazmıyorum.. Eğer bu gün övünülecek bir şeyim varsa o da ; GALATASARAYLI OLUŞUMDUR..
Ben bile bu yaşımda bu kadar fedakarlık yapabiliyorsam büyükleriminde yapması gerekir. Dönüş problem değil.. Eve biraz geç gideceksiniz olup bitecek..
Unutulmasın ki; BİZLER GALATASARAYLIYIZ.. MURAT OZYER TARAFTARI veya X BİR KİŞİ TARAFTARI DEĞİLİZ.. BİZLER SEVGİMİZİ ARMAYA, FORMAYA, RENKLERE VERENLERİZ..! BİZLER HER ŞARTTA TAKIMIMIZIN YANINDA OLANLARIZ.. İŞTE BİZLER BU YÜZDEN GALATASARAYLIYIZ..!
Haydi Galatasaray'lılar, ultrAslan'lar..
OLALIM TEK YUMRUK, TEK YÜREK.. SANA SÖZ O BAHARLAR YİNE GELECEK !