Gelecek Sezon

LeBron James23' Alıntı:
[quote="LeBron James-1905":6da70]Efes Pilsenli Cenk Akyol bu sene NBA Draftları için adını yazdırmış...Bence büyük ihtimalle geri çekilecek..

Önümüzdeki sezon da Efes Pilsen'in kadrosunda kalırsa en azından 1 sezon kiralık olarak transfer etmeye çalışmalıyız...

arkadasım baska nıck yok muydu yer yuzunde ..... yada daha degısık

cok aradın mı bu nıckı...[/quote:6da70]

Valla benim bu nicki arama gibi bi kaygım yoktu..Senin de 'LeBron James23' olduğundan bi haberim olmadığı gibi..
ayrıca bu soruyu benim sana sormam lazım...

chooper' Alıntı:
LeBron James-1905' Alıntı:
Efes Pilsenli Cenk Akyol bu sene NBA Draftları için adını yazdırmış...Bence büyük ihtimalle geri çekilecek..

Önümüzdeki sezon da Efes Pilsen'in kadrosunda kalırsa en azından 1 sezon kiralık olarak transfer etmeye çalışmalıyız...
neden bize gelsin ki adam euro league ' de oynayarak nba 'e hazır olmaya calışcak tbl de degil!

İlk anda öyle gözüküyor tabi...Benim söylemek istediğim şu:Gelecek sezon basketbola belli bir bütçe ayırır ve kaliteli oyuncuları bünyemize katıp iddialı bir kadro oluşturursak TBL'de şampiyonluk mücadelesi yapan bir takım olarak bu tip genç oyuncuların kendisini kanıtlaması için tercih edebilecek bir takım oluruz...
Ayrıca Ülker -yönetim iddiaları yalanlasa da- belli bir küçülmeye gidecek ve Serkan Erdoğan,Kerem Gönlüm gibi oyuncular tıpkı Tofaş'ın dağıldında Mehmet Okur,Alper Yılmaz gibi oyuncuların Efes'i tercih etmesi gibi Efes'E gitmeyi tercih edecektir..Yani bu da Cenk Akyol'un daha fazla oyuncuyla rekabet etmesi anlamına gelecek..Galatasaray'a gelirse takımın önemli oyuncularından olacak ;)

eski banvitli george banks banvitteyken takimin herseyiydi mükemmel bi oyuncu gelirse katkisi bayagi iyi olur. Hem de su an bosta ve türkiyeyi biliyor bu yasta nba avrupa falan da almaz süper bi transfer olur düsünülmesi gerekir. Önder Külçebastan hiç bi halt olmaz o bence banvitin en kötü oyuncusu. Muratcan alper yilmaz ii transferler olur. Cenk akyol da kiralanabilir

[/quote]

Birtek haber alınamayan basketbol takımı biziz diğer 1,lig takımları hatta 2.lig takımlarının kurduğu kadrolar şekillenmeye başladı ne içte ne dışta bir hareket var. Bizim oyuncuların sözleşmeleri bitti diğer takımlara şuana kadar transfer olan oyuncumuzda yok sabır kalmadı şubeden transferlerle ilgili haber versinler.

elimizdeki oyuncuları kaybetmeye basladık ve hala transfer yapmadık bu senede gecen seneye cok benziyecek gibi gorunuyor sezon başlamasına yakın takım bulamamıs oyuncuları takımda toplıyacaklar bişeyler yapmaya calısacaklar galiba

Bu sezon: Aslında düşmüştük ama büyük şans eseri Play-Out sistemi ile kurtulduk.

Gelecek sezon:Bir önceki sezondan pek bir farkı olmayacak gibi.Bir de gelecek sezon play-out sistemi yok.Eee ne diyorsunuz?Erkek takımımız da bayanlar gibi olmayacakmı? :roll: :shock:

1.ligdeki takımlar transfer trafiğindeler yönetim hala uyuyor.Yeter artık ya ilgilenin ya da İSTİFA edin. Sizlerden çok taraftar düşünüyor gelecek sezonu.

Kusura bakmayın biraz kötümser olmaya başladım son zamanlarda ama balık baştan kokar.

Bu sezondan umutluydum ama Gökhan Mersin'e gittiğine göre umutlanarak çok hata etmişim.Gökhan gibi bir oyuncuyu kaybettiğimize göre bu sezon da geçen sezondan çok farklı olmayacak.Sabır ya... :( :(

koch' Alıntı:
Bu sezondan umutluydum ama Gökhan Mersin'e gittiğine göre umutlanarak çok hata etmişim.Gökhan gibi bir oyuncuyu kaybettiğimize göre bu sezon da geçen sezondan çok farklı olmayacak.Sabır ya... :( :(
Dediklerine katılıyorum Gökhan Üçoklar gibi bir oyuncu ne yapıp edip kaptan takımda kalmalıydı kendisini çok arayacağız.

LeBron James23' Alıntı:
bence cok aramayacagız gokhanın fazla bı katkısı yada takımı surukleyebılecek bı etkıs yok takım ustunde..
Ama küçük bir ayrıntıyı atlıyorsun gerektiğinde en krıtik anlarda sorumluluğu üstlenebiliyordu.Bu bence en önemli özelliğiydi...

Nasıl aramayacağız Gökhan'ı?

Yerine Marcus Brown'u falan mı aldık,yoksa ben mi kaçırdım?

Bu gidişle değil Gökhan'ı,herkesi ararız.

Sahaya çıkacak adam bulamayacağız...

sovereign' Alıntı:
Nasıl aramayacağız Gökhan'ı?

Yerine Marcus Brown'u falan mı aldık,yoksa ben mi kaçırdım?

Bu gidişle değil Gökhan'ı,herkesi ararız.

Sahaya çıkacak adam bulamayacağız...

arkadaslar sorumlulk alıodu ama basarıo muydu onemlı olan nokta o bende alırım sorumlulugu ama onemlı olan basarmak..gokhan ıı bı oyuncu ona lafım yok ama bızde gecen sene cok ıstıkrarsız oynadı.bu takım once brıanı ardayı burak sezgını falan tutsun...gıden gıder kalan saglar bızımdır...

Bence Gökhan'ı kesinlikle arayacağız.En azından önemli bir dış tehdit.Yalnız Mersin Reha Öz,Fırat Aydemir,Emre Ekim'i filan da aldı.Bu kadar adamı herhalde bir yerlerine monte edecekler.Bence Gökhan'ı almazlar.