Gelecek Sezon

Hakkaten Ufuk iyi bi yedek olabilir yani daha iyisi alınmıycaksa
Umut konusundaa yani ne diyim kalsın-gitsin-kalsın-gitsin
Sonra bide ben Enver Ekmen i geri istiyorumm gerçekten faydalı olcak bize buna çook eminim.İnşallah Halil Üner yada o giderse yerine gelcek coach Enver Enis Ekmen i düşünür.
Nolur bu sene sultanahmet ten yabancı toplayıp geri gönderip almayalımm bu yeter biras daha iyi olalım yabancı seçiminde.Yokse Türk oyuncu olarak iyi bi kadromuz var bence...

koch suan hangi takımda

arkadaslar bence eski oyuncularımız koch benjamin hanglanton lollis
gibi kaliteli oyuncuları tekrar getiririz gecmişte nasıl gedirdiysek bu kadar UMUTsuz olmayın
bide koch suan nerde oynuyo

Abi bende Mete Babaoğlu'nu isterim madem Halil Üner istenmiyor o zamn yönetimde duysun bu taraftarın sesini ve gelsin METE Hoca çok iyi bir coach olması ile beraber sevecenliği ve sempatik tavırları ile dikkat çeken bir isim eğer kendiside sıcak bakacaksa gelsin de takımımız artık hak ettiği eski günlere geri dönsün ;) ;) ;)

Re: koch suan hangi takımda

cagdas' Alıntı:
arkadaslar bence eski oyuncularımız koch benjamin hanglanton lollis
gibi kaliteli oyuncuları tekrar getiririz gecmişte nasıl gedirdiysek bu kadar UMUTsuz olmayın
bide koch suan nerde oynuyo

Hakkaten ya bizimyabancılarımız her zaman iyi oluyodu bu sene bi tutturamadık.bir brain tolbert,bir koch bir chris harren daha alamazmiyız

abi benjamin hanglanton en son utah da oynuyodu onu nası olcaz yaw :muhaha :kop

koch ise italya 2.liginde oynuyomuş sanırım gene forumda bi yerde okumuştum sanırım öleydi

Umut Tınay+takımın stratejisine göre yabancılar gönderilebilir.
Ufuk konusunda ise görüşlerim hala aynı.Kendini bütün sezon sıkmayan Umut Tınay'ı koruyup da canla başla mücadele eden ancak kabiliyet eksikliği olan Ufuk'u nasıl yolluyorsunuz anlamıyorum.

Efes Pilsenli Cenk Akyol bu sene NBA Draftları için adını yazdırmış...Bence büyük ihtimalle geri çekilecek..

Önümüzdeki sezon da Efes Pilsen'in kadrosunda kalırsa en azından 1 sezon kiralık olarak transfer etmeye çalışmalıyız...

LeBron James-1905' Alıntı:
Efes Pilsenli Cenk Akyol bu sene NBA Draftları için adını yazdırmış...Bence büyük ihtimalle geri çekilecek..

Önümüzdeki sezon da Efes Pilsen'in kadrosunda kalırsa en azından 1 sezon kiralık olarak transfer etmeye çalışmalıyız...

arkadasım baska nıck yok muydu yer yuzunde ..... yada daha degısık

cok aradın mı bu nıckı...

Arkadaşlar Ufuğun yerine İtü'lü Serdar Çağlan olsaydı takıma katkısı Ufuktan fazla olurdu şutu yok savunma anlayışı faul üzerine kurulmuş bir oyuncu Playautlarda Büyük Kolej maçında uygun pozieyonlarda şut atmaktan korktu sorumluluktan kaçtı pas vermeyi seçti gönderilebilir denilen Cihat Şahin ve Umut Tınay canla başla mücadele etti.

LeBron James-1905' Alıntı:

neden bize gelsin ki adam euro league ' de oynayarak nba 'e hazır olmaya calışcak tbl de degil!

SEKO' Alıntı:
Arkadaşlar Ufuğun yerine İtü'lü Serdar Çağlan olsaydı takıma katkısı Ufuktan fazla olurdu şutu yok savunma anlayışı faul üzerine kurulmuş bir oyuncu Playautlarda Büyük Kolej maçında uygun pozieyonlarda şut atmaktan korktu sorumluluktan kaçtı pas vermeyi seçti gönderilebilir denilen Cihat Şahin ve Umut Tınay canla başla mücadele etti.
Abi ligde Ufuk'tan çok daha yetenekli oyuncular olduğu konusunda hemfikiriz.Doğrudur Ufuk Gürgen çok yetenekli değil ama hiç olmazsa mücadele ediyor.Zaten Ufuk'a ilk 5 pivotu demiyoruz ki.Sadece kadroda bulunmasında fayda var.

SEKO' Alıntı:

Serdar Çağlan'ı Halil hoca göndermemiş miydi? Yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum?

Yapmayın Arkadaşlar Serdar Tabay'da şu serbest Atışları atmayı öğrenemedi gitti.....
O Serbest Atışlar atarken 2 atışında sayı olmayacağından o kadar emindim ki.... Birde ayrıca o yaptığı fauller yokmu??????

SAYGIN AKEL' Alıntı:
Yapmayın Arkadaşlar Serdar Tabay'da şu serbest Atışları atmayı öğrenemedi gitti.....
O Serbest Atışlar atarken 2 atışında sayı olmayacağından o kadar emindim ki.... Birde ayrıca o yaptığı fauller yokmu??????
Serdarla Önder Külçebaş faulleri cidden çok kötü atıyordu.İkisi de çok iyi Galatasaraylı ama bir türlü patlayamadılar.

koch' Alıntı:
SAYGIN AKEL' Alıntı:
Serdarla Önder Külçebaş faulleri cidden çok kötü atıyordu.İkisi de çok iyi Galatasaraylı ama bir türlü patlayamadılar.

var koch senden cok post atan ONDER ABI var :) :) :)

LeBron James23' Alıntı:
koch' Alıntı:
[quote="SAYGIN AKEL":247cf]Yapmayın Arkadaşlar Serdar Tabay'da şu serbest Atışları atmayı öğrenemedi gitti.....

var koch senden cok post atan ONDER ABI var :) :) :)[/quote:247cf]
:D :D

ozzy' Alıntı:
Serdarları karıştırdım ben.. Evet Serdar Tabay..
ozzy Serdar Tabay Halil Üner göreve başlamadan Oyak Renoya gitmişti
takıma hiçbir katkısı olmayan oyunculardan biri Banvit'te oynayamadı
Telekom'a gitti benche demir attı.
Serdar Çağlan Halil Üner'in Fenerbahçe'den öğrencisi Ülkerden Fenerbahçe'ye aldırmıştı.
Ufuk yerine Genç takım Pivotumuz oynasın Ufuğun yaptığından daha iyisini yapacağı kesin.

Telekomda Umut Görür diye yetenekli, şutu olan bi uzun var.(eski tuborg tayfasından galiba)
bi de şu gökhan üçoklar artık gitsin takımdam bisey verdiği yok.senler önce telekom-pttden geldigenc yetenek diye.bi numarasını görmedik.Ersin görkemi harcadık yok yere