Genç Erkekler Şampiyonası (İZMİR)

Onur Karakuzu' Alıntı:
Boyu bir guarda göre uzun değil mi 195 ? sevindirici candan iyi oynar vala yedek guard olsun :)

Tam bi guard olduğu söylenemez zor kaldığımız durumlarda topu kendi getirip pozisyon üretiyor.Yoksa esas guardımız 4 numara ve Mustafa Muhammed.Göksenin daha çok 2 ve 3 numaraya daha yatkın.Fiziği buna daha uygun.Kullanmasını da biliyor.İyi olacak iyi.
 
bu yıl kadroda olduğunda maç açıldıktan sonra neden oyuna girmedi diye düşünmeden edemiyorum bu konuşmalardan sonra bence mutlaka şans verilmeli artık şu gençlere ..
 
Galiba Pertevniyal ile karşılaşmamak için yenilmişiz.Rakip olarak Karşıyaka'yı seçmek daha akılcı tabii...(Pertevniyal, İstanbul şampiyonuymuş.Biz İstanbul ikincisi olmuştuk.Resmi sitede öyle yazıyordu. ;) )
 
Hüsnücan Ardil' Alıntı:
[quote="Güngör CAN":2gy3z0az]

ayrıca iyi tribün oluşturulmuş iyi destekliyorlar. (içlerine giremedim ama biraz yanlarından maçı seyrettim)

Masum değiliz İzmrliyiz kardeşim:D Bir dahaki sefere yanımıza bekleriz.[/quote:2gy3z0az]

baktım aranızda bir bağ bir sinerji oluşmuş ortama dalmak için biraz çekindim. zaten maçın 2. periyoduna mı ilk periyot sonlarına doğrumu ne yetiştim ilk önce tam karşıya oturdum 5 dk geçti hemen o tarafa geldim.

bu arada bizim takım aklını başına toplarsa şampiyon olabilir rakiplerimiz fb ve ksk. ksk yi bugün elersek rakip olarak bir tek fb kalır geriye. pertevniyal ı yazmadım çünkü zaten maçlara 10 kişi çıkıyorlardı dünde guardları Berk Kurt oyundan atılınca kalan maçlarda oynayamayacakmış. 9 kişi kaldılar dayanamayabilirler.
 
abi sık sık yazın şu başlığa bişeyler hep ben yazıyorum gibi oluyor arka arkaya (öyle olacak zaten şimdi) ::D

Çeyrek Final günün ilk maçında bir süpriz Fenerbahçe elendi. Genç Telekom 66-61 Fenerbahçe. akşam ksk yi elersek yolun %70 ini tamamlarız.

bu arada bu genç telekom türk telekomun altyapı takımımı. eğerki telekomla birleşirksek onlardan sertaç şanlıyı almalıyız. 2.14 boy efes altyapısında yetişme ksk den telekoma geçti.

bu arada genç telekom türk telekomun altyapısı değilmiş ama bağlantılı olması mümkün yani almaya kalktığımızda sorun çıkmaz.

2 sene sonra

4.Furkan
5.Sertaç

güzel olurmu
 
Furkan Aldemir 4 yıllık sözleşme imzaladı Karşıyakayla ve gerçekten bu 4 yılı karşıyakada geçirmek istediğini söylemişti bence 2-3 sene sonra direk Nba'yede gidebilir.
 
Pertevniyal çok zorlandığı maçta ted ankara kolejini 76-75 yendi.

yarı final ilk maç : Pertevniyal-Genç Telekom saat. 15.00 Halkapınar
yarı final ikinci maç : Tofaş - (GS-ksk galibi) saat. 17.00 Halkapınar
 

Üst