Genç Erkekler Şampiyonası (İZMİR)

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Furkan 25 sayı,25 rib
Göksenin 25 sayı 8 rib 3 asist

Resmen düello.
İstatistiklerde düello gibi gösteriyor ama bence düello yoktu,Furkan Aldemir Göksenin'den daha üstün oynadı.Zaten pozisyonlarıda farklı.

Mesela bu maçta Göksenin 12 üçlük kullanmış sadece 2 tanesi isabetli,4 faul atmış 1 tanesi isabetli,ve 5 tane top kaybı var.Yani bu maçta Göksenin çok top kullanmış attığı sayı çok normal toplam'da 30 şut kullanan bir oyuncu rahat rahat 25 sayı çıkartır.
 
bu maçı Furkan'ın bu performansına rağmen kazanabilirdik. 5 numaramız Muhammet Baygül erken faul problemine girmeseydi alırdıkta. neredeyse ilk periyot ondan yararlanamadık. o olmayınca neler olduğunu gördük birgün önceki Erdem maçındada yoktu. zorlandık. bugün ilk periyotta da oynamadı çok kötü bir periyot geçirdik. birde dediğim gibi takım çok şut kaçırıyor.
 
Genç Banvitlileri 22 sayı farkla 68-46 yenmişiz.Yarın 5.-6.lık maçına çıkacağız.Rakipte Fenerbahçe Ülker olmuş.

Göksenin yine maçın en skorer ismi olmuş.
 
Fenerbahçe 83-78 GALATASARAY turnuvayı 6. kapattık.
Galatasaray, Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası?nda beşincilik-altıncılık maçında Fenerbahçe Ülker?e 83-78 mağlup olarak şampiyonayı altıncı olarak tamamladı.

Maçın son periyoduna 64-60 önde giren Galatasaray?da Hüseyin Göksenin Köksal, 26 sayı ve 9 ribaund ile oynadı. Armin Kalic ise 11 sayı ve 7 ribaund üretti.

1. PERİYOT: 17-26
2. PERİYOT: 40-42 (13-16)
3. PERİYOT: 64-60 (24-18)
4. PERİYOT: 78-83 (14-23)
 
bugünkü 3 sayı istatisliğimizi daha önceki ksk maçında yapmış olsaydık şuan Pertevniyal ile finali biz oynamış olcaktık. yine de oyuncularımızı tebrik etmek gerekir.

bu arada Pertevniyal ksk yi 78-68 yenerek üst üste 3. defa namağlup şampiyon olmuş. gerçekten büyük bir başarı.

ayrıca turnuvada takımımızdan Göksenin Köksal 27,7 sayı ortalamasıyla sayı kralı oldu ve bu daldaki ödülü aldı.
 
Bir Pertevniyalli olarak tebrik ediyorum ;) Lisesinde okuduğum yıllardada basketbola çok önem verilirdi.Hatta seçmelerine katılmıştım fakat hasta hasta gittiğimden seçilememiştim.
 
bu turnuvanın meyvelerini yavaş yavaş alıyoruz takımımızdan Göksenin Köksal Ümit Milli takıma, Muhammet Baygül ise Genç milli takıma seçildiler. Altyapımız adına güzel bir gelişme bu yıllar sonra bir altyapı milli takımına oyuncu veriyoruz. inşallah devamı gelir bunların. başarılar dilerim
 

Üst