Hoca kendinden sonra gelen adamlar haric herkesten katki aliyor...
Ben seneye kesin devam ederiz gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum. Bu hedefsiz kulüplerin yapacağı bir iştir. Biz Galatasarayız bizim hedeflerimiz olmak zorunda.Kanaatim hoca seneye kurulacak kadro ile bu sezona nazaran daha başarılı olacaktır. yaptırdığı transferlerin başarılı olamamasına gelince takım genel anlamda Yakup sekizkök gitmeyene kadar çok sevindirici bir başarı elde edemedi. onun gidişinden sonra pozzecco hoca takıma bir hava getirdi,onunda kabul etmek lazım ...
Renkdaş,Göreceli olaylar üzerinde pek fazla ısrarcı biri değilim.ancak şu bir gerçek ki Yakup sekizkök gibi bir stajyeri unutmayıp pozzecco hocaya sahip çıkmamız gerektiğini unutmamamız lazım diyorum.Ben seneye kesin devam ederiz gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum. Bu hedefsiz kulüplerin yapacağı bir iştir. Biz Galatasarayız bizim hedeflerimiz olmak zorunda.
BCL'de final oynaması durumunda devam ederim. Sonuçta bunu Yakup Sekizkök bile başardı ve bizim bütçelerdeki bir takım için BCL önemli bir hedef. Çeyrek finalde elenme gibi bir durumda kesinlikle devam etmem. F4 yapılırsa, ligdeki devam eden duruma bakarım. Ligde de yarı final oynanırsa devam ederim.