Hoca kendinden sonra gelen adamlar haric herkesten katki aliyor...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben seneye kesin devam ederiz gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum. Bu hedefsiz kulüplerin yapacağı bir iştir. Biz Galatasarayız bizim hedeflerimiz olmak zorunda.Kanaatim hoca seneye kurulacak kadro ile bu sezona nazaran daha başarılı olacaktır. yaptırdığı transferlerin başarılı olamamasına gelince takım genel anlamda Yakup sekizkök gitmeyene kadar çok sevindirici bir başarı elde edemedi. onun gidişinden sonra pozzecco hoca takıma bir hava getirdi,onunda kabul etmek lazım ...
Renkdaş,Göreceli olaylar üzerinde pek fazla ısrarcı biri değilim.ancak şu bir gerçek ki Yakup sekizkök gibi bir stajyeri unutmayıp pozzecco hocaya sahip çıkmamız gerektiğini unutmamamız lazım diyorum.Ben seneye kesin devam ederiz gözüyle bakılmasını doğru bulmuyorum. Bu hedefsiz kulüplerin yapacağı bir iştir. Biz Galatasarayız bizim hedeflerimiz olmak zorunda.
BCL'de final oynaması durumunda devam ederim. Sonuçta bunu Yakup Sekizkök bile başardı ve bizim bütçelerdeki bir takım için BCL önemli bir hedef. Çeyrek finalde elenme gibi bir durumda kesinlikle devam etmem. F4 yapılırsa, ligdeki devam eden duruma bakarım. Ligde de yarı final oynanırsa devam ederim.
En büyük sıkıntımız zaten bu. Sürekli birileri gitsin yenileri gelsin kafasındayız.Çeyrek finalde elenmek kabul edilemez. Yeni sezonda kendisiyle devam etmek konusunda acele etmemek gerekir.
Öyle bir şey yok. Doğru ismi bulamadığımız için savrulup duruyoruz. Ergin ataman 5 sezon çalıştı.oktay Mahmuti’nin gitmesini de hiç istemedim. Gitmesini istediğim adamların zaten gitmesi gerekiyordu.En büyük sıkıntımız zaten bu. Sürekli birileri gitsin yenileri gelsin kafasındayız.
Micov'a güveniyorum. Avrupa'da çok iyi bir networkü olduğunu düşünüyorum. Günlük değil uzun soluklu bir proje yapılmalı artık. Ama lafla değil icraatle.Öyle bir şey yok. Doğru ismi bulamadığımız için savrulup duruyoruz. Ergin ataman 5 sezon çalıştı.oktay Mahmuti’nin gitmesini de hiç istemedim. Gitmesini istediğim adamların zaten gitmesi gerekiyordu.
Plansız hamle yapıyoruz tam tersi iyi bir koç getirip en az iki sene sabredilmesi taraftarıyım ama pozzecco o isim değil.
Avrupa piyasasında iyi koçlar boşa çıkıyor. Pozzecco’da takılı kalmanın manası yok.
Ayrıca Galatasaray basketbol takımının bütçesi 1 milyon dolar değil. Koç kim olursa olsun başarılı olacak ve kredisini kendisi yaratacak.. Bu bütçeyle bcl gibi bir organizasyonda final oynamamak net başarısızlık.
Tabellini boşa çıktı iyi bir hamle olabilir. Spanoulis’i isterim. Sfairopoulos da boşta sanırım. Yerli düşünürsek ufuk sarıca’ya da gidebiliriz.
Biz her geleni 6 ay içinde gönderirsek olmaz abi. Önümüzde ki sezon kurulacak takıma bakılmalı zaten Micov geldiğinde takımın neden bu halde olduğunu takır takır söylemişti ki kendisine güveniyorum. Yakup Sekizkök iki sezon çalıştı bu takımda.Çeyrek finalde elenmek kabul edilemez. Yeni sezonda kendisiyle devam etmek konusunda acele etmemek gerekir.
Bu maç öncesi gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık diye açıklama yaptı. Haliyle oyuncular sezonu kapatmış oldu.Yaptığı hata neymiş?
Oyuncularında canına minnetti galiba bu kadar da boşlanmaz.Bu maç öncesi gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık diye açıklama yaptı. Haliyle oyuncular sezonu kapatmış oldu.
Bu çok net stratejik bir hata.. Bu serinin kaybedilmesi ve son maçtaki durum direkt pozzecco'ya yazar..Bu maç öncesi gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık diye açıklama yaptı. Haliyle oyuncular sezonu kapatmış oldu.
Bütün takımlar zaten başlıyor çok doğal. Sezon bitince başlanmıyor transferlere. Ayrıca bu herkesi göndereceğiz anlamına da gelmiyor. Gayet normal bir açıklama.Bu maç öncesi gelecek sezonun hazırlıklarına şimdiden başladık diye açıklama yaptı. Haliyle oyuncular sezonu kapatmış oldu.