Glenn Whisby

Galatasaray Genel Menajeri Müge Berkalp, 2003-04 sezonunda Tuborg Pilsner takımında forma giyen Glen Whisby ile sözleşme imzaladıklarını söyledi.

Berkalp, Whisby'nin transferiyle kadrolarını biraz daha güçlendirdiklerini belirterek, ''33 yaşında ve 2.03 metre boyundaki Whisby takıma katıldı. Antrenörümüz Halil Üner'in düşünmesi halinde forvet oyuncusu, Türk Telekomspor ile yapacağımız maçta forma giyebilecek'' dedi.

Tequila: Topic isimleri lütfen ama lütfen büyük olmasın..

pivot lazım adamlar forvet alıo gercekten çok ilginç.hany ucakta pivot geliodu ? fener de oynamamış mıydı ilk geldiğinde?

5 numara beklerken 4 numara geldi. :roll:
hatırladığım kadar ile hoplayan zıplayan yakın şutu iyi olan bir oyuncuydu. kalın değil, fakat rb istatislikleride fena diil.
neyse allahdan bir oyun daha almadık. ;)

Beyler eleştirilerinizi anlıyorum. Yaşını başını almış bir isim ve aynı zamanda bir 5 numara değil ancak en azından önceden tanıyıp bildiğimiz bir oyuncu. Hiç olmazsa tekrar bir kumar oynamayacağız.

Ha tabi takıma uyum sağlar ya da sağlayamaz o ayrı mevzu. O uyumu da teknik kadromuz yaratacak artık. Göreceğiz ...

Ne diyelim; biraz hayal kırıklığına uğrasak da hayırlı olmasını diliyoruz. Umarız bu transfer bir fiyaskoyla sonuclanmaz.
Sn. Halil ÜNER yıllardır kadrosunda bulunmadığı için ağlayıp sızladığı Fatih SOLAK' ın önüne yabancı oyuncu getirtti. Güler misin ağlar mısın ...

dudak uçuklatacak bir pivottu hani.ayın 15 inde mukavelesi bitiyo demişti pota programında.10 kasım bugün.acaba bi oyuncu daha mı gelecek?
ne bekliyoduk ne geldi.hayırlısı olsun.

Ben Glen Whisby'yi beğenidoum zamanında. Takımımıza pota altında yararlı olacaktır. Whisby Fenerbahçe'de de oynamamışmıydı. Sanki Ben öle hatırlıorum..(2001 sezonu olabilr.)

Çok büyük bir yıldız olmayabilir ama her maç double double ı garanti olan bir oyuncu ayrıca atletik ve kalın...Tuborg ve Fb deki formunu yakalaybilirse takımımıza çok şeyler katabilir ayrıca Türkiyede ki bir senesinde sanırım ribaund kralı olmuştu...

ARdaQue' Alıntı:
Sn. Halil ÜNER yıllardır kadrosunda bulunmadığı için ağlayıp sızladığı Fatih SOLAK' ın önüne yabancı oyuncu getirtti. Güler misin ağlar mısın ...

olay burada işte perhiz lahana meselesi...

anlamak güç...

Kerem Ersuna' Alıntı:
Türkiyede ki bir senesinde sanırım ribaund kralı olmuştu...

umarım bu doğrudur...

Sevgili fedrasyonun sitesindeki istatistikler bölümü adam gibi çalışmadığı için Türkiye deki istatistiklerini öğrenemiyoruz...

Hatırladığım kadarıyla biraz ribauntçu bir adamdı, başka da numarası yoktu. Hücumda bir işe yarayacağını sanmam. Böyle adamlardan tonla bulunabilir kısacası. Bir nevi ikinci Gilmore vakası bu transfer. Ama Whisby pozisyonuna göre Gilmore'dan kötü. Hiçbir şeye ilaç olacakmış gibi gelmiyor bana, umarım utandırır beni. Peki ya utandıramazsa?

2003-2004 sezonunda bize karşı oynadığı maçta 32 sayı atmış...

O sezon ribaund krallığında da

1. Stephane PELLE TEKELSPOR 11.1

2. Glenn WHISBY TUBORG PILSENER 10.6

ikinici sırada yer almış...

Ribaundçu,savaşçı bir adam...

Hücum yönü kısıtlı...

Hani biz sırtı dönük,hücumda etkin bir adam arıyorduk?

Bütün sorunumuz buydu hani?

Whisby mi ilaç olacak buna?

Benim beklediğimden daha iyi bir transfer.Whisby en azından ülkeyi tanıyor.Bize ne verip ne veremeyeceğini biliyoruz.Arda abinin dediği gibi kumar oynamadık.Bence yararlı bir transfer.Bir de Whisby benim hatırladığım kadarıyla pivottu.Forvet filan değildi.Keşke şu transferi daha önce yapsalardı.Yine de pek birşey kaybetmedik daha.(oyuncu kadrosuna bakarak)
Bir de umarım Halil Üner bu transferi Fatih'i komple benche atarak kulanmaz.İşte o zaman kaybedeceğimiz kumarı oynamış oluruz.

Tipik Halil Üner transferi. Anlamsız..

Neydi bizim derdimiz? "Uzunlarımız hücumda kütük, aldıkları pasları değerlendiremiyor" sonucunda birleşilmişti. Wihsby de hücum yönü çok iyi olmayan bir oyuncu. Kötü adam değil ama ihtiyacımız olan adam da değil. Türkiyede pivot oynadı ama asıl mevkii 4 numero.

Transferin iyi yonleri kotu yonleri olur konusulabilcek.

Bence en onemli olay bu takimi oynatmak.Yoksa Duncanla Asim Parsin ne farki kalir.

Bekleyelim gorelim.