Buyuk olcude haklisin Bayca Beycigim ama Golden'i Juventusa benzetmek gerekebilir, Italyada son 10 yilda 5-6 takimin sampiyonluk ihtimali konusulur son 10 haftaya kalmaz Juve sampiyonluk ilan eder
Bu kadro ile Goldenin elinden kupayi alacak takima saygi duyarim. Milwauke = Roma , Toronto = Napoli , Philadelpiha = Inter diye gider bu liste
Ama yine de saygi duymak lazim Golden'a emek emektir. Kim olursan ol calismadan olmuyor!
Baketboldan bagimsiz olarak soracagim, Goldena yazarken Golden'a mi yazmak lazim ? Daha kendi dilimizi tam bilmeden ingilizce ogenmeye kalkarsan sonun boyle olur Mehmet Derin kardesim
Isin gercegi ben Turkce Dil bilgisini Ingilizce ogrenirken ogrendim
Yine bir Mehmet Derin güzellemesiyle karşı karşıyayız. Öncelikle Golden'a olacak o ayırım. Ama çok ta mühim değil burada biz bizeyiz. herkes imla kurallarına tam olarak uymuyor.
GSW yazıyorum ben de kolay oluyor. GSW 'yi Juve'ye benzetmek çok doğru bir yaklaşım olmuş. Gerçekten çok güçlüler. Ama sırf güçlüler diye bu kadar nefret edilmelerine anlam veremiyorum ben, hele Curry ve Durant gibi 2 tane muhteşem oyuncu varken. Hayır yani bu takım Durant ve Cousins yokken de şampiyon oldu. Yani bu kadar abartmaya gerek yok Mehmet beyciğim.
Bu arada siz nerede yaşıyorsunuz? Enceladus yazmıssınız, o dünya dışı yaşam anlamına geliyormuş. İlahi Mehmet bey yine gizlemişsiniz oturduğunuz yeri. Gizemlerle dolu birisiniz.