gördüğüm lüzum üzerine ve philadelphialılara meydanı boş komamak için bu topiği açtım,warriorsla ilgili her şeyi buraya girdikçe yazarız,sezon başlarken başka warriors sevdalılarıda katılacak ve Türk ellerinde Warriorsu bitireceğiz bu sezon
sezonun ilk maçı evde hornets ilk 38 maçın 24 ü deplasmanda bu biraz kötü oldu,ama takım olmayı sağlar diyelim.benim maçım 24 kasım sixers deplasmanı philadelphia ya akıcağız elde baseball sopaları emrelerin eve yürüüü
b.. varmış gibi pre season çine gidip 2 maç yapacağız çinli arkadaşlarımız warriors bucks maçını izleyip sevinecekler,stern de sevinecek,bilimum kapitalist sevinecek işte neyse,kadro şöyle 08-09 daki
7 Kelenna Azubuike ( dayan dayanabildiğin kadar)
18 Marco Belinelli ( 33 maç oynamış 55 oynası yeter yaz ligindeki gibi oynarsa harika)
15 Andris Biedrins ( güven en üst seviyede patlama yapacak dikkat)
44 Austin Croshere ( fazla fa göz çıkarmaz)
8 Monta Ellis (gözbebğimiz)
3 Al Harrington ( 10 senedir ligde hadi gayret bi kademe daha çıkarsan)
35 Richard Hendrix ( draft ettiğimin draftı işte)
1 Stephen Jackson ( 20 s 5 r 5 a ortalama !devam stephen)
50 Corey Maggette F ( o forma kutsaldır nasip olmaz ,şüpheliyim?)
25 Anthony Morrow G (bakıcaz)
19 Kosta Perovic C ( ne diyim ki )
4 Anthony Randolph ( draftın yıldızı olacak dikkat edilmeli uygun grup ve kiloda tek yazılır)
23 C.J. Watson ( ben bu adamı beğeniyorum sophpmore bu sene bakıcaz ümit var)
5 Marcus Williams ( jersey den kakaladılar )
21 Ronny Turiaf ( lakers dan kakaladılar içerde dursun bakalım)
32 Brandan Wright ( bi sophomore daha bi ümit var adam daha, bak bu avrupaya galatasaraya falan gelebilir deneyim için aklıma geldi)
hey sen alttaki sen hiç gelme oakland da bu sene!!!!!
sezonun ilk maçı evde hornets ilk 38 maçın 24 ü deplasmanda bu biraz kötü oldu,ama takım olmayı sağlar diyelim.benim maçım 24 kasım sixers deplasmanı philadelphia ya akıcağız elde baseball sopaları emrelerin eve yürüüü
b.. varmış gibi pre season çine gidip 2 maç yapacağız çinli arkadaşlarımız warriors bucks maçını izleyip sevinecekler,stern de sevinecek,bilimum kapitalist sevinecek işte neyse,kadro şöyle 08-09 daki
7 Kelenna Azubuike ( dayan dayanabildiğin kadar)
18 Marco Belinelli ( 33 maç oynamış 55 oynası yeter yaz ligindeki gibi oynarsa harika)
15 Andris Biedrins ( güven en üst seviyede patlama yapacak dikkat)
44 Austin Croshere ( fazla fa göz çıkarmaz)
8 Monta Ellis (gözbebğimiz)
3 Al Harrington ( 10 senedir ligde hadi gayret bi kademe daha çıkarsan)
35 Richard Hendrix ( draft ettiğimin draftı işte)
1 Stephen Jackson ( 20 s 5 r 5 a ortalama !devam stephen)
50 Corey Maggette F ( o forma kutsaldır nasip olmaz ,şüpheliyim?)
25 Anthony Morrow G (bakıcaz)
19 Kosta Perovic C ( ne diyim ki )
4 Anthony Randolph ( draftın yıldızı olacak dikkat edilmeli uygun grup ve kiloda tek yazılır)
23 C.J. Watson ( ben bu adamı beğeniyorum sophpmore bu sene bakıcaz ümit var)
5 Marcus Williams ( jersey den kakaladılar )
21 Ronny Turiaf ( lakers dan kakaladılar içerde dursun bakalım)
32 Brandan Wright ( bi sophomore daha bi ümit var adam daha, bak bu avrupaya galatasaraya falan gelebilir deneyim için aklıma geldi)
hey sen alttaki sen hiç gelme oakland da bu sene!!!!!